Piac - Eladásra kínálom

• Témaindító Témaindító Snake
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Ezüst csillag kitüntetés - 330 - 500 (kalandor vagyok nem tudom használni)

Párna - 2500 - nincs (már érkezett ajánlat)
Old Nagy Fero: neked még mindig 2000 :)

jelmagyarázat: piros: amit eladok; narancs: kezdő licit ár; kék: villámár

Figaro eladó!! Még 2 napig van fent a piacon !!
jelenlegi ár:2753$

Van egy párnám meg egy ágytálam csere egy papucs ra vagy más altos cucra?
Ja ha nem vagy város tag müszika piac?

Én egy Drake-t tettem ki Arizona-n, de szintén városon belülre.
Ez azért érdekes, mert nincs városom:D.

Én egy Drake-t tettem ki Arizona-n, de szintén városon belülre.
Ez azért érdekes, mert nincs városom:D.

Ilyenkor elvileg csak azok a városlakók vehetik meg ahol beraktad a piacra. Tehát ha ki akarod venni, akkor kérj meghívót, ők meghívnak, ekkor már a keresőben megjelenik és vissza tudod vásárolni. Elvileg.

Sziasztok. Van 2nő gyöngysorom eladó vagy sétapálca csere? Hogyan lehet cserélni vagy egy valakinek eladni csak?

Biggie a Hernando érdekelne!De kicsit még kicsi vagyok hozzá!Csak 27. viszoont 45km van és ha kell olyan 70-80 közt megvenném!

Biggie a Hernando érdekelne!De kicsit még kicsi vagyok hozzá!Csak 27. viszoont 45km van és ha kell olyan 70-80 közt megvenném!

Naaa, ez már egy jó érv :D Közben kipotyogott valami Bowie elöltöltőse (jelentés a profilomba), hát majd beraktam piacra, mikor látom mekkorát sebez :) Esetleg arra is meg lehet próbálni az érvelést :)

Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Szóval akkor 75 körül stimmel?Mert akkor folytathatjuk vagy PMben vagy a játékban!:D Nevem:Ved Elek

Szóval akkor 75 körül stimmel?Mert akkor folytathatjuk vagy PMben vagy a játékban!:D Nevem:Ved Elek

Dolgot még pihentetem, várom még az ajánlatokat, ami ugye ezzel 75k-ra ugrott! Még úgyis el kell érned az összeget/szintet, addig meg meglátjuk mi lesz! Mondjuk használni nagyon nem tudom, de azért mégiscsak egy egyedi tárgy :) Alszok addig még rá párat! :)

Eladó:

Sétabot-csere kudram vagy gyöngysor-függőben
Indián tollas
Fekete vászoncipő
Barna cilinder-csak magas áron, nekem is jó noha nő vagyok
kék szalag

párna, poros revolver és hálósipka csere spéci tárgyakra vagy v4en kérnék érte cserébe valamit -írjon üzit akit érdekel

Vissza
Fent