Na és neked mid van....? :)

DeletedUser

Vendég
Kedves Játékosok!



Egyre többfelől halljuk, hogy bizony vannak olyan játékosaink, akik annyira elkötelezett Klánháborúsok, hogy bizony ezzel a játékkal kapcsolatos tetoválást csináltattak...
Így arra kérünk mindenkit, hogy mutassátok meg nekünk, és a többieknek, milyen is az, ha valaki a kláncímerét hordja, például.... :):)

Ugyanakkor a többiek se szenvedjenek hátrányt, így arra gondoltuk: csináljunk egy nagy, össznépi mutogatósversenyt! :):)
Nincs más dolgotok, csupán annyi, hogy készítetek egy fotót a testeteken található tetoválásról és elkülditek nekünk azt.

A képek a Facebook oldalunkon fognak megjelenni, szavazást pedig a Klánháború fórumán csinálunk, hogy kinek melyik tetszik a legjobban. A legjobb tetoválásokat pedig Prémium Pontok formájában jutalmazzuk!

Beküldési határidő: 2012. február 24.

Szavazási határidő: 2012. március 15.

Beküldési cím: khverseny@gmail.com

Kép formátuma: jpg/jpeg

Kép felbontása/mérete: minél nagyobb, annál jobb




A képeket 2 kategóriába fogjuk sorolni, az elsőben bármilyen témájú tetoválás lehet, a másodikban pedig a KH-val kapcsolatos tetoválások lesznek.

1. kategória: a beküldésnél a tárgyhoz írd be: „Tetkó verseny”

2. kategória: a beküldésnél a tárgyhoz írd be: „KH-s tetkóm”




Fontos tudnivaló:

A neten korábban megjelent képpel nem lehet indulni, tehát készítsd el újra a képet és úgy küld el. Igyekszünk kiszűrni a netről leszedett képeket.

Olyan képek, amik nem férnek bele a -18 kategóriába, azok nem kerülnek fel sem az albumba, sem a KH bármely hivatalos magyarországi oldalára.

Személyenként 2 db beküldésére van lehetőség, kérlek mikor elküldöd nekünk az üzenetet, akkor csatolt fájlként küldjed a képet, a hozzászólásban adj neki egy fantázia a nevet, és írd le a játékos neved!

A mi célunk a már meglévő darabok bemutatása - nem szeretnénk, ha a mi felhívásunk lenne az indok arra, hogy valaki tetováltasson. A tetoválást egy művészeti ágnak, önkifejezési eszköznek tartjuk, amely azonban véglegessége miatt magában rejti azt a veszélyt, hogy ha valaki elkapkodott döntést hoz, azt később megbánhatja.

Így, hogy azok is be tudjanak kapcsolódni a játékunkba, akiknek eddig nem volt tetoválásuk, és elkerülnék a végleges megoldásokat, azok számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a feltüntetett két kategóriában nevezzenek a nem végleges tetoválásaikkal, henna festéseikkel.

A szavazás lezárása után, az első kategóriában a 3 legtöbb szavazatot elérő kép tulajdonosát 60 Prémium Ponttal jutalmazzuk, míg a második kategóriában a 3 legtöbb szavazatot elérő kép tulajdonosát 120 Prémium Ponttal jutalmazzuk!
Döntetlen szavazat esetén a győztest/győzteseket a FB-KH Csapata fogja zsűrizni, és az Ő döntésük alapján hirdetjük meg a végső sorrendet



Üdv: Klánháború Csapat
[/QUOTE]
 

DeletedUser

Vendég
Nem is tudtam hogy KH játékosok is tudnak ide írni.:)
 
Fent