Mondd el zenével.. mondjuk milyen hangulatod van éppen ;)
Kruikov Az Admirális 2. Nov 2022 #229 Hanoi Rocks - Up Around The Bend - (Live at the Palais, Nottingham, UK, 1984)
Klar Community Manager Ex-Csapattag 12. Nov 2022 #233 Spoiler So many people, all of the ones surrounding me And if you'd ask them, they would describe me differently So many reasons, so many different sides of me And I can't decide who I want to be
Spoiler So many people, all of the ones surrounding me And if you'd ask them, they would describe me differently So many reasons, so many different sides of me And I can't decide who I want to be
Kruikov Az Admirális 7. Feb 2023 #235 Aki látta a Peacemaker sorozatot, annak tetszeni fog! Aki nem, annak meg házi feladat: bepótolni! Bohókás kis sorozat, nagyszerű zenei válogatással.
Aki látta a Peacemaker sorozatot, annak tetszeni fog! Aki nem, annak meg házi feladat: bepótolni! Bohókás kis sorozat, nagyszerű zenei válogatással.
Neurotikus Member 7. Feb 2023 #236 De jó hogy van ez a topic, ahol zenéket lehet megosztani. Itt az én kedvencem (a klasszikusokon kívül):
De jó hogy van ez a topic, ahol zenéket lehet megosztani. Itt az én kedvencem (a klasszikusokon kívül):
Kruikov Az Admirális 13. Feb 2023 #238 Hű, E. J. Curse milyen gyönyörű ember volt! A dal meg aztán igazán jól sikerült.
Törölt tag 18865 Vendég 21. Feb 2023 #239 Elhoztam nektek a top 3 kedvenc zenem es top 3 kedvenc filmem: 1. Michael Jackson - I Want You Back 2. Michael Jackson - You Rock My World 3. Michael Jackson - In the Closet 1. Ray (2004) 2. Roman J. Israel (2017) 3. A boldogság nyomában (2006)
Elhoztam nektek a top 3 kedvenc zenem es top 3 kedvenc filmem: 1. Michael Jackson - I Want You Back 2. Michael Jackson - You Rock My World 3. Michael Jackson - In the Closet 1. Ray (2004) 2. Roman J. Israel (2017) 3. A boldogság nyomában (2006)