Karácsony 12 napja - VIII. Játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Suhipuhi

Active Member
Világ 1

Maria új sütit csinál, ezért kell a cukor

[report=13488736756685abe53]Munkajelentés: Cukornádvágás[/report]
 

döme.

Active Member
[report=638941810a3754ec27]Munkajelentés: Vasútállomás építése[/report]

Dakota világ.
 

VégBéla

New Member
Kedves Játékosok,

A nyolcadik játékunk így hangzik:

"Maria és az egyik táncosnő szenteste előtti nap reggelén vonatra ült, ellátogatni a saltwateri árvaházba, hogy édességgel és szép karácsonyi dalokat énekelve örömöt okozzanak az ottani gyerekeknek. Alighogy leszálltak az állomáson, a vonatot ami ment volna tovább, banditák támadták meg, szétverték a vasúti síneket, sőt a vasútállomást is, kárt tettek a mozdonyban, a vonaton lévő utasokat pedig kirabolták. Marianak és társának épp csak sikerült elmenekülni előlük. Az árvaházba eljutottak, de hogy fognak másnapra, karácsony szentestére hazakerülni?"

2 játékpontért az alábbi a teendőd: vállalj szerepet a történetben, azaz végezz egy olyan, tetszés szerinti időtartamú munkát, ami beleillik a történetbe. A jelentést itt, hozzászólás formájában osszátok meg, jelentés linkét bemásolva, nyilvánosra állítva, megjelölve a világ nevét, ahol részt vettél. Játékon belül pedig a jelentést a profilodon is jelenítsd meg, illetve őrizd meg az eredményhirdetésig. A jelentésednek tartalmaznia kell legalább egy darab, az adott munka által található terméket.

Megjegyzés: Csak azokat a jelentéseket tudjuk elfogadni, amelyek a játék kiírása után történtek. A játék során maximum 2 játékpontot lehet elérni, tehát elégséges egy jelentés a maximális pontért.

Sok szerencsét!
A The West Csapata
[report=430851667bbe49f75e]Munkajelentés: Vasútállomás építése[/report]
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent