Karácsony 12 napja - VII. Játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

A hetedik játékunk így hangzik:

"Waupee és a faluja szeretne többet megtudni a karácsonyról, illetve a szokásos karácsonyi hagyományokról. Nem is olyan rég, hallott egy újszerű eszközről, ami nem más mint a filmvetítőgép! Henry, az egyik ismerősén keresztül elérte, hogy kölcsön kapják ezt a remek masinát, viszont csak egy estére tudja nélkülözni a helyi "Mozi". Nincs mese, csak egy filmet tudnak így levetíteni, ezért csakis a legjobb jöhet szóba! Viszont karácsonyi filmből rengeteg van, dönteni pedig nehéz. Esetleg tudnál nekik segíteni a döntésben?"

2 játékpontért az alábbi a teendőd: Beküldeni a kedvenc karácsonyi filmed címét. Filmválasztásod során ügyelj, hogy valamilyen formában kapcsolódjon a karácsonyhoz (film címe, témája, ideje, hangulata, stb), hogy a falu népe azért valamit megtudjon az ünnepről ;)

Gyorsasági pont annak az első 10 játékosnak jár beküldési sorrend szerint, akik a követelményeknek megfelelő film címet írják hozzászólásban válaszként

Megjegyzés: Játékunk alatt ugyanúgy érvényes a Szabályzatunk, így a beküldött filmed címének és tartalmának meg kell felelni a Szabályzatunkban foglaltaknak.

A beküldéseket időnként ellenőrizzük, és jelezzük majd az aktuális játék leírásában, amint megvan az első 10, 2 játékpontot érő beküldés. Szerk: Megvan az első 10 gyorsasági pont tulajdonos.


Sok szerencsét!
A The West Csapata
 
Utoljára szerkesztve:

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Én javaslok egy filmet és egy mesét is :D
Filmnek egy kicsit akciódúsabbat mint a Reszkessetek betörők... így legyen a Die Hard :D
Mesének pedig a kedvencem karácsonyi külön kiadását írom :) Olaf karácsonyi kalandja
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent