Karácsony 12 napja - VI. Játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

A hatodik játékunk így hangzik:

"Maria egy hatalmas plakátot szeretne a Kocsma bejárata előtt lévő táblára kirakni, amivel az új karácsonyi műsorát reklámozza. Az alapvető információkat tartalmazó plakát rész már a táblán szerepel, viszont a nyomdában nem tudták egy darabban kinyomtatni a többi részét, így kilenc darabban készült el. Sajnálatosan az a papírfecni, amin a felragasztási sorrend szerepelt, útközben nyom nélkül eltűnt. Nem maradt más, mint bebizonyítanod a Kocsma táncosainak, hogy te vagy a környék legnagyobb plakátragasztó mestere!"

Képdarabok:

image_part_1.jpg

1
image_part_2.jpg

2
image_part_3.jpg

3
image_part_4.jpg

4
image_part_5.jpg

5
image_part_6.jpg

6
image_part_7.jpg

7
image_part_8.jpg

8
image_part_9.jpg

9

Darabok helye:


A

B

C

D

E

F

G

H

I

Elfogadott megoldási módszerek: Táblázatba beilleszteni a képdarabokat a megfelelő helyre vagy a képdarabok számát beírni a megfelelő helyre a táblázatba. Amennyiben gondot okozna a táblázat létrehozása, akkor szöveges formátumban történő párosítást (pl.: A - 2, B - 1, C - 9...), is elfogadunk.

2 játékpontért az alábbi a teendőd: Sikeresen megtalálni a képdarabok megfelelő helyét, ezáltal hibátlanul megoldva a feladványunkat.

Gyorsasági pont annak az első 10 játékosnak jár beküldési sorrend szerint, akiknek sikerült a feladványt hibátlanul teljesíteni.

Megjegyzés: A beküldéseket időnként ellenőrizzük, és jelezzük majd az aktuális játék leírásában, amint megvan az első 10, 2 játékpontot érő beküldés. Szerk: Megvan az első 10 gyorsasági pont tulajdonos.

Sok szerencsét!
A The West Csapata
 
Utoljára szerkesztve:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent