Karácsony 12 napja - V. Játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

Az ötödik játékunk így hangzik

"Maria, Henry, John és Waupee vendégségbe készül hozzád, hogy együtt gyújtsátok meg az adventi koszorún a második gyertyát. Minden készen áll, egyedül a cipőtartódon kell helyett csinálnod a barátaid csizmái számára. Miközben rendezed a cipőidet, kezeid közt a bakancsod akad meg. "Nehezebb mint szokott lenni" - tűnődsz el magadban. Elhatározod, hogy belenézel, erre látod, hogy mindkét lábbelid teli van szénnel. "Ó az a vén szakállas" - ejted el magadban ezt a gondolatod. Valamit gyorsan tenned kell, hisz mindjárt itt vannak a barátaid és kezeid közt 10 darab szén lapul. Nem maradt más, mint gyorsan lepasszolni valaki másnak a "megérdemelt" ajándékodat."

2 játékpontért az alábbi a teendőd: Piac segítségével eladni 10db Szén terméket (Szénbányászat során szerezhető) bármelyik játékostársad részére. A jelentést itt, hozzászólás formájában osszátok meg, jelentés linkét bemásolva, nyilvánosra állítva, megjelölve a világ nevét, ahol részt vettél. Játékon belül pedig a jelentést a profilodon is jelenítsd meg, illetve őrizd meg az eredményhirdetésig.

Megjegyzés: Azokat a jelentéseket is elfogadjuk, amelyikben az szerepel, "A(z) (10) Szén tárgyadat nem vásárolta meg senki. A tárgyat a piacon átveheted." Csak azokat a jelentéseket tudjuk elfogadni, amelyek a játék kiírása után történtek. A játék során maximum 2 játékpontot lehet elérni, tehát elégséges egy jelentés a maximális pontért.

Sok szerencsét!
A The West Csapata
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
eldó:
[report=111953859b4a5c9ec3a]Az árverés véget ért: (10) Szén[/report]
 

egyeske

Active Member
[report=119746640708719dcd7]Az árverés véget ért: (10) Szén[/report] florida szerverről egyeske játékos
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent