2023 Fiókbiztonság

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

Megnövekedett az illegális belépési kísérletek száma a játékosok fórum fiókjába a közelmúltban, így a fiókjaitok biztonsága érdekében győződjetek meg a jelszavatok biztonságáról. A következőkben adunk hozzá tippeket is. Használjátok a lehetséges két opció közül valamelyiket:

Véletlenszerű jelszó:
  • 14 karakter, mely tartalmazzon
  • betűket, (kis- és nagybetűket egyaránt)
  • szimbólumokat,
  • számokat.
Dobókocka-szerű jelszó:
  • legalább 4 db véletlenszerű szavat tartalmazzon (a szavak átlagos hossza ~4,2 karakter legyen) és
  • szimbólummal legyen elválasztva egy-egy szó.
A fiókjaitokhoz célszerű kétlépéses hitelesítést használni, melyet a következő linken tudtok beállítani:
https://forum.the-west.hu/index.php?account/security

A kétlépcsős hitelesítés (2FA) egy extra rétege a biztonságnak, mely megköveteli a felhasználóktól a visszaigazolást egy második értelemben is, miután a jelszavukat sikeresen megadták. Ez azt jelenti, hogy ha valaki más akarna belépni a jelszavaddal, nem fog tudni bejelentkezni a hitelesítés második formája hiányában.

A 2FA alkalmazásával könnyen biztonságosabbá tudjuk tenni a fiókunkat és csak pár lépést kell hozzá megtennünk. Ha egyszer bekapcsoltad, akkor egy kódot kapsz minden bejelentkezéskor, melyet be kell írnod. Megértjük, hogy páran ezt a folyamatot szükségtelennek tartjátok, de az extra biztonság mindig megéri. Ha bármilyen kérdésetek lenne vagy segítséget kérnétek a 2FA alkalmazásában, forduljatok hozzánk bizalommal.
Tartsuk közösen biztonságosnak a fórumot mindenki számára.

Köszönjük az együttműködéseteket!

A The West Csapata
 
Fent