• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Továbbítva Beszéljünk a kalandokról! (MPI)

Sziszi93

Member
Munka mellett ritkán vagyok online, de sajnos hiába írom ki, nem sokan vannak fent...

Jacksonville szerveren játszom csak, és nagyon úgy tűnik a többi játékos elmondása alapján, illetve saját tapasztalat is, hogy ez már egy inaktív szerver lett... Egy-egy termék beszerzése is nehezen megy, pedig alapanyagot is én adom, erődharcok is csak ritkán vannak, ha vannak akkor is max 10-10 fő ha összejön...

Régebben v3-on, majd költözés után v1-en játszottam, de most kis szünet után visszatértem, és ez a játék már nem ugyanaz... Értem én, hogy a csapatjáték a cél, és efelé terelnek minket ezekkel a dolgokkal, de régen jobban összetartottak és aktívabbak voltak az emberek...
 

Boin

New Member
Sziasztok,

néhány év kihagyás után visszatértem a játékhoz. És ami a lényeg, hogy visszatértem az MPI-hez, ami régen a kedvencem volt. Sajnos arra a következtetésre jutottam, hogy a játék semmit sem változott. Tehát semmi frissités nem érkezett rá az elmúlt években. Úgy látom, hogy az előttem levők már jól kifejtették a problémákat ezzel kapcsolatban igy én csak az ötleteimet sorolnám fel.
  • Mindenki azon agyal, hogy milyen bűntetést kapjon az aki kilép a játékból. Nem lenne egyszerűbb megoldás, hogyha valaki kilép a játékból, akkor a karaktere magától mozogna? Például rátámad a legközelebbi ellenségre, vagy elfoglalja a legközelebbi épületet? Persze megkapná a bűntetését is ezen kivül.
  • A törvényen kivüli szett az MPI-re lett kitalálva. Ennek ellenére manapság ez a leggyengébb szett. Nem azt mondom, hogy erősiteni kéne a szettet, hanem akár jöhetne egy új is. Az új szettel megoldódna a zsákmány probléma is (mármint, hogy értéktelen és nincs haszna a veterán pontnak)
  • Kicsit már monotonnak érzem, hogy 1-1 ember elmegy bankra és kocsmára és a maradék emberkék bunyóznak malmon. Mi lenne ha jönne egy új pálya? Ezzel születnének új stratégiák, megnőne az érdeklődés (remélem), stb. Persze az előző mappot sem dobnám ki, csupán véletlen szerűen jönne be az egyik.
  • Az előttem lévők emlitették, hogy gondot okoz a véletlenszerű a csapatválasztás. Én 100%-ban az mellett vagyok, hogy ez maradjon is igy. Nem hiányzik, hogy összefogjon 3 emberke fullos szettel és leigázzák az egész játékostábort.
  • Nekem személy szerint nincs gondom azzal, hogy néhány kalandhoz feltétel az MPI részvétel vagy akár a győzelem. Ez is a játék része, tehát a kalandokhoz is kell, hogy kapcsolódjon. Szerintem, ha bizonyos időközönként jönne firssités (akár csak valami apró dolog), akkor fennt lehetne tartani az érdeklődést és nem kéne órákat várni a játékosokra.
  • Hamár szóba jöttek a kalandok... Jelenleg van 1db napi kaland az, hogy vegyél részt egy kalandban. Itt is lehetne néhány újdonság. pl: Vegyél részt egy kalandban, nyerj meg egy kalandot, kiütött ellenfelek száma: x, szerzett sebzés: x, okozott sebzés: x., stb, stb....
Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Nyugodtan lehet vitatkozni az itt emlitett dolgokkal, nem sértődöm meg :)
 

Mr. T.

THE DEVIL
peace,

Nekem személy szerint nincs gondom azzal, hogy néhány kalandhoz feltétel az MPI részvétel vagy akár a győzelem. Ez is a játék része, tehát a kalandokhoz is kell, hogy kapcsolódjon. Szerintem, ha bizonyos időközönként jönne firssités (akár csak valami apró dolog), akkor fennt lehetne tartani az érdeklődést és nem kéne órákat várni a játékosokra.

ezzel alapvetően nem lenne baj.. de, ha én mint kezdő belépek és ott találok 4-5 fullos felszereléssel és rendkívül sok MPI-os tapasztalattal rendelkező játékost, akkor biztos, h Édesanyám sokszor lesz felemlegetve, mert nem úgy mozgok, nem úgy lövök, stb.
s abban is biztos vagyok, h nem csak egyedül én "küzdök" ezzel a problémával..

szóval, oké, legyen ilyen feladat, de akkor legalább legyen lehetőségem megcsinálni úgy, h pl van egy kezdő szoba, ahová a haladókat be se engedik.. így sokaknak lehetne lehetősége részint a kalandokat teljesíteni, részint tanulni.. utóbbival pedig a haladók járnának jól.. szerintem..

üdv, T.
 

Boin

New Member
ezzel alapvetően nem lenne baj.. de, ha én mint kezdő belépek és ott találok 4-5 fullos felszereléssel és rendkívül sok MPI-os tapasztalattal rendelkező játékost, akkor biztos, h Édesanyám sokszor lesz felemlegetve, mert nem úgy mozgok, nem úgy lövök, stb.
s abban is biztos vagyok, h nem csak egyedül én "küzdök" ezzel a problémával..

Én mondjuk nem szoktam bántani a kezdőket (max, ha nem olvassák a chatet és szándékosan keresztbe tesznek nekem) és sajnálattal hallom, hogy mások igen. Valóban jó ötlet 2 csoportra osztani a játékosokat. Igy mindenki megtalálja a neki megfelelő ellenfeleket.
 

Trinitarios

Active Member
Sziasztok,

Szeretnék többet megtudni a véleményetekről az MPI-vel kapcsolatosan. Mit gondoltok róla, min változtatnátok?

Úgy tudjuk több esetben is nagy problémát jelent az, hogy a játékosok kilépnek a körből. Ti milyen javaslattal oldanátok meg ezt a helyzetet? Hogyan büntetnétek?

Várjuk és köszönjük visszajelzésetek!
Hello

Nem tudom ez meg hogy nem jutott senkinek eszebe, mert amugy is a kocsma/bank/malmot kell elfoglalni de lehetne ez varosok kozotti jatek, ugy mint az erodharc a szovetsegek kozott. 24 oraval elotte egy varos fekete kalaposa hivhatna ki egy masik varost (10.000$-ert), es a nyertes varos penzt nyerne el a vesztett varos kasszajabol + veteran pontot. (mindket varos 10.000+10.000=20.000$ elosztva 3 fele a harom resztvett jatekosnak automatikusan, vagy ha 4vs4 akkor 15.000 lenne a hivas es amit a kihivott varostol automatikusan levon tehat akkor 30.000$ oszthatna ki a jatek nekik 4 fele. Amugy se lehet nagyon mit kezdeni a varosi kasszakban osszegyujtott penzel sok varosban van tobb millio ami templomepitessel sose fogy el. Es ez is osztonozne az embereket hogy csatlakozzanak varosba, ami fontos lenne a jatekban hogy legyenek akik rendezik az erodharcokat/MPI-ket. Es sokan irtak a poker/blackjack-et hogy rakjak a jatekba ujra, azt el lehetne erni a varosi kocsmabol hogy annak is legyen kulon funkcioja es azt is csak varostagok jatszhatnak egymas ellen.
 
Fent