Függetlenség napja 2020 Awesomia Erődharcok

Lyrinx.

Well-Known Member
Természetesen megfelelni mindenkinek is akkora marhaság, mintha azt mondanánk, hogy legyen globális szerverre nyomva az erődharc. Gondolkodjunk egy kicsit. Egy és ugyan azon játékosok maradtak a játékban, jó esetben ugyan azon a néven minden világon, rosszabb esetben több különböző néven. Ha egy erődre elengednénk mindenkit, nem csak az lenne a probléma, hogy kb a fele nem férne be, de jöjjünk 12 böngészővel, vagy laptoppal és telefonnal, hogy minden karaktereink megkapják azt, ami kell? Vagy hogy harcoljon pl 3 Lyrinx. karakter egyszerre egy harcon, ha én azt mondom, mindegyiknek kellene a rakéta? Ez marhaság. Engedjétek el az MPI-hez hasonlítást, itt nem fog működni.

Megfelelni mindenkinek pedig nem lehet, mert ha így működne a játék, akkor rég nem létezne, mivel nem lenne frissítés. Valamin valaki biztos, hogy hőbörögni fog. A lényeg az, hogy 3+3 világot szeparáljuk külön, a többi meg alkalmazkodjon hozzá, s nekik meg pontosan azért kell alkalmazkodni, mert kevesebben vannak a kisebb világon játszó fő karakterek, mint a 6 új vagy nagy szerveren játszó fő karik. Tetszik, nem tetszik, ez van. A kisebbségnek kell alkalmazkodnia jelen esetben, mert amíg nálunk nincs, vagy éppenséggel semmit mondó 20v20-as harcok vannak, addig máshol 100 felett oldalonként (kivéve v1 most, mert ügyesen elqúrták). A kis létszámú harcok meg ne tegyék tönkre azokat, amikből jó harcot lehet csinálni, és ezt évekig mondtam a sajátjaimnak: ha egy időben is van, zavarjuk le gyorsan a harcot, mert nálunk jó harc úgy se lesz, de flori / v1 / eldo még tud mutatni valamit.

S itt kanyarodnék vissza arra, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, mivel akkor is hőbörögtek miattam ezért a kijelentésért, de pl máshol megköszönték, hogy nem vettem el a figyelmet a nagy harcról. :)
 

oldfox

Game Master
The West Csapat
Game Master
Igyekeztünk megoldani a harcok körüli problémákat, és a következő harcok már az átalakított rendszerrel fognak működni, tehát egy napon maximum 5 harc lesz. A téma első bejegyzését is átalakítottam ennek megfelelően.

Remélem, ezúttal nem lesz gond vele!
 
Utoljára szerkesztve: