2.222-es frissítés

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
https://innogam.es/zbylhq


A jelenlegi terveink szerint a 2.222-es verziófrissítés május 14-én, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.


fejlesztes_es_ujdonsag.png


Tárgy bónuszok

"Lovagi hátas" és "Hölgyek lova" egyenértékű nyergesállatok, egyedül a karakter követelmény (Férfi/Nő) ami különböző. Ezen ok miatt kerül a bónuszuk megváltoztatásra, így mostantól azonos bónusszal fognak rendelkezni.

Új bónusz:
  • +0.05 Karizma (szintenként)
  • +0.3 Kitartás (szintenként)
  • +0.4 Fellépés (szintenként)
  • +0.4 Irányítás (szintenként)
  • +0.4 Állati ösztön (szintenként)

gentleman_animal.png
dancer_animal.png
Büntetési rendszer változás

Megváltoztattuk a kizárás típusát amit a büntetési rendszerünk oszt ki. Mint bizonyára tudjátok, egy ideje az "50 pontos végleges kizárás büntetési rendszer" helyett egy másfajta pontozási rendszer lépett érvénybe. Most egy újabb változást vezetünk be, ami a rövid idejű kizárásokat érinti, amelyek mostantól a következő belépés során aktiválódnak, azonnali helyett.

Eszköztipp kezelése érintőképernyőn

Megváltoztattuk az eszköztipp viselkedését az iOS eszközön, hogy megegyezzen az Androidos felhasználóékkal. Mostantól, ahhoz, hogy felugorjon az eszköztipp, elegendő egy hosszú érintés.hibajavitasok.png


Hibás pénzösszeg a párbaj jelentésekben

Bizonyos helyzetekben a jelentésben szereplő elnyert pénzösszeg eltért a kézhez kapott összegtől. Mostantól az értékek megegyeznek.


Reméljük, hogy tetszenek számotokra a játékba érkező változások. A hozzászólásaitokat ide várjuk!

Üdvözlettel,
A The West Csapata :cool:
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent