2.219-es frissítés

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
2.219.png

A jelenlegi terveink szerint a 2.219-es verziófrissítés április 3-án, szerdán érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.fejlesztes_es_ujdonsag.pngÚj erődharc rang

Létrehoztunk egy új erődharci rangot, az "Őrnagy"-i rangot , amely a tábornok és a kapitány között helyezkedik el a rangok sorában. Ugyanazokkal a jogokkal fog rendelkezni, mint egy tábornok, kivéve, hogy mivel nem ez a legmagasabb rang, ezért erre a rangra bárkit elő lehet léptetni vagy a vele rendelkezőket akár lefokozhatni. A rangban automatikusan részesülnek a támadó város tanácsosai, az erőd tulajdonos város tanácsosai illetve az erőd tagvárosainak a városalapítói és tanácsosai.

Mozgási és lövési sorrend

Mostantól minden tiszti rang (kapitány és felette) azonos mozgási és lövési prioritással rendelkezik a sorrendben. A változás csak a rang alapján történő prioritást érinti, a többi rész változatlan marad.

Toborzási ablak változások

Mostantól ugyanúgy lehetséges lesz az "Őrmesterek elrejtése" a toborzási ablakban, ahogy a többi rang esetén is.

Új fő történeti kalandsor

A fő történetünk tovább folytatódik. Ki mérgezte meg a vizet? Segíts Johnnak kivizsgálni a helyzetet, és esetleg elcsípni a banditákat.
A legújabb fő történeti kalandsorunk, ami a "A tettes keresése" nevet kapta és elérhető lesz azon játékosok számára, akik elérték a 130. szintet és befejezték a "Gyógymód keresése" kalandsort. A kalandsor sikeres lezárásáért a "Ez a feltételezés kizárt" eredményben részesülsz.

Új kalandsor

Henry a napokban egy különös telegramot kapott, egy hiányzó felfedőzőről. Rajtad áll a felfedező sorsa, segíts számára megtalálni a hazavezető utat.
A legújabb kalandsorunk, ami "Az eltűnt felfedező" " nevet kapta és elérhető lesz azon játékosok számára, akik elérték a 155. szintet és lezárták a "Mentsd meg a kocsmát 2. rész" kalandsort.
A kalandsor sikeres lezárásáért "A felfedező megmentője" eredményben részesülsz.


hibajavitasok.png

Erődharc rangok a chaten

Egyes helyzetekben az összes játékos rangja "újonc"-ként jelent meg az erődharc chatfelületén. A hibát kijavítottuk.

Davis Tutt zsákja

Davis Tutt zsákja fejleszthető volt.

Reméljük, hogy tetszenek számotokra a játékba érkező változások. A hozzászólásaitokat ide várjuk!

Üdvözlettel,
A The West Csapata :blink:
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent