2.216-os frissítés

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
2.216.png

A jelenlegi terveink szerint a 2.216-os verziófrissítés február 13-án, kedden érkezik. Ne feledjétek, a frissítés tartalma és időpontja változhat.


fejlesztes_es_ujdonsag.png


Új kalandsor

Egyre több és több városlakó betegszik meg, és senki sem tudja, hogy miért. Te vagy az egyetlen, aki képes segíteni és megtalálni a betegség okát, így semmiképp ne egyél semmiféle ismeretlen ételt, hogy elkerüld a mérgezést! A legújabb fő történeti kalandsorunk, ami a "Panem et venenum" nevet kapta és elérhető lesz azon játékosok számára, akik elérték a 110. szintet és befejezték a "Szerencsejáték" kalandsort. A kalandsor sikeres lezárásáért a "Egy igazi detektív" eredményben részesülsz


Új tapasztalatot adó italok

Új tapasztalati italokat hoztunk létre a speed szerverekre. Mostantól fogva lehetőséged lesz arra, hogy bizonyos számú szintet adó TP italokat kapjatok, és nem pedig maximum 25%-ot a következő szintig. Ez lehetővé teszi, hogy felesleges kattintások nélkül lehessen szinteket lépni a speed szervereken. Ne feledjétek, hogy ezek a bájitalok nem feltétlenül vonatkoznak minden speed szerverre.


UP SHOP árváltozás

Pohárdesszert túlságosan drága volt a többi tárgyhoz viszonyítva, emiatt lecsökkentettük az árát 19 kötvényre/aranyrögre.

item_52498.pngPácolt steak

Mostantól a Pácolt steak árverezhetővé lesz a városi piacokon. Talán hamarosan szükséged lesz rá egy új kaland során?

seasonedsteak.png


Valentin-nap 2024

A szokásos módon elkészítettük a szóban forgó eseményt. Hamarosan további információkat is megosztunk veletek, egy külön bejelentőben.
help_sprite_2024_2.png


PHP frissítés

Frissítettük a játékot egy újabb PHP verzióra. Ez a változás lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is karbantarthassuk a játékot, valamint növelni tudjuk a játék minőségét számotokra.

hibajavitasok.pngSzövetségi profil jelentése

Néhány esetben nem volt lehetséges jelenteni a szövetségi profilokat. A hibát elhárítottuk.


Téves ismertető az eredménynek

A "Most már melegen vagy öltözve" eredménynek téves volt az ismertetője.Reméljük, hogy tetszenek számotokra a játékba érkező változások. A hozzászólásaitokat ide várjuk!

Üdvözlettel,
A The West Csapata :cool:
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent