Adventi Kalendárium 10. játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17988

Vendég
Ahogy regisztrál egy új játékos és belép, azzal a lendülettel megjelenik Henry Walker. A Mentsd meg a kocsmát, 1. rész című kalanddal fogad minket. Tehát az előfeltétel új világra való regisztráció.
 

PetrolI

Active Member
Egy világra való regisztráció után megjelenik egy ablakban Henry Walker a bevezető küldetéseivel.
Pár küldetéssel később a kocsmában lehet folytatni Henry Walkernél a bevezető kalandsort.
 

Aston*

Well-Known Member
hát bejelentkezik valaki egyből henry ad neki feladatot 1-es szinten, de a bevezető külső "kalandok" teljesítése után jelenik meg kalandosztóként a kocsmában.
 

Sennky

Active Member
"Mentsd meg a kocsmát első része" kaland bevezető résznének lezárása, azaz a "Sokoldalú útitáska Zöldfülűek számára" táska megszerzése után.
 

DeletedUser17964

Vendég
Henry Walker azonnal megjelenik az első belépés után és a bevezető kalandsornál adja a feladatokat, de a kocsmában csak annak befejezése után jelennek meg a küldetések.
 

DeletedUser17608

Vendég
Ahogy belépsz a játékba Henry üdvözöl,és egy bevezetésen kell, hogy átmenj, majd azután, ha megcsináltad utána adja a küldetéseket
 

Deleted User - 762214

Vendég
Ahogy belépsz a játékba Henry üdvözöl és egy bevezetésen kell, hogy átmenj majd ezután megjelennek az első küldetései.
 

DeletedUser16779

Vendég
Játék elkezdésénél Henry végigvisz a bevezető küldetésen, ami lényegében az első küldetése tehát a feltétele maga a játékba való belépés és a tutorial végig vitele.
 

DeletedUser18012

Vendég
Henry a bevezető kaland lezárása után jelenik meg és ha a játékos elérei a 2es szintet
 

DeletedUser17700

Vendég
A bevezető kaland lezárása, azzal megjön Henrynél a Mentsd meg a kocsmát kalandsor, aminek előfeltétele a 2-es szint, de a bevezetővel az biztosan meglesz Utána a piros jelzésű kalandok megcsinálásával lehet haladni előre a fősztorival, sorra jönnek meg a kalandosztók a kocsmába (is).
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent