Ω-Western Legends

DeletedUser

Vendég
Hello!

Arizonán minden játékost szívesen lát Ω - Western Legends várost karakterosztálytól és szinttől függetlenül. Célunk a város folyamatos fejlesztése, egy jó közösség kialakítása, és egy minél jobb hely a ranglistán. Még nem számít nagy városnak, de gyorsan fejlődünk, és már a TOP 50-ben vagyunk. Az Omega szövetség tagjakiként pedig sok előnyben részesülhetsz, erődharcok, párbajos és erődös alakulatok, stb... Viszont adó is van (a szövetség számára): $10xszint/hét; 25. szint alatt nem szükséges utalni (adózni kötelezően ajánlott, azzal a szövetség érdekeit szolgálod). A szövetség tagjain kívül bárkit támadhatsz, mert nincs MNT senkivel.
Tagfelvétel ügyében keresd K.Zoli10et vagy engem, zk22t telegramban. Telegramod tartalmazza azt, hogy miért szeretnél csatlakozni, játszottál-e már a játékkal, vagy játszol-e másik világon, a terveidet és a pontozásod, valamint hogy voltál-e ezelőtt már másik városban, szövetségben, és ha igen, melyik az. Az alapvető helyesírási szabályoknak sem árt megfelelnie!
Amit megkövetelünk tagjainktól:
-Aktivitás (belépés, fórum, tgk és chat olvasása)
-Kulturált beszéd és viselkedés
-Szövetségi szabályok betartása

Jelenleg sok városi pozíció vár betöltésre, tapasztalt játékosokat várunk a betöltésükre. Vásárlási meghívót csak a szövetség tagjai számára küldünk!
Erről a meghívó linkről regisztrálva Arizonára Buffalo Bill nyeregtáskája-t kapsz, automatikusan barátok leszünk (The Westben), kapsz meghívót, és ahogy fejlődsz, én barátság pontokat kapok, amiket extra dolgokra válthatok be. Ezeket, ha a város jó tagja leszel, megkapod (ha átruházható):
Ne habozz hát, csatlakozz! Együtt még nagyobbak lehetünk!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent