2023 Élménygyűjtés.

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Bogyó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Fórum Moderátor
Én is írnék játékon kívűl pár nosztalgikus képfoszlányt!

Suliban menőztünk egymás közt a haverokkal, hogy már 46-os szintűek vagyunk és pontos borsszóró revolvere van a karakterünknek!

Akkor tájt az ezüst bányászat munka még nagyon jó volt, mert a terméket el lehetet adni 100$-ért! (Manapság ki tenne ilyet?!), de nem volt még piac és kellett a shopban vásárolható ruhákra a pénz…

Erődharcon talált acélkazettából Garnt Tábornok szablyája! Egy csapásra király lettem. Amit aztán a piac behozása után kölcsön akartam adni egy polgársásnak letapizni a gyűjtők szablyája megszerzéséért, de egy rejtélyes polgártárs lelopta a piacról másodpercek alatt…
 

Nagyvezír

Active Member
Sziasztok!
Sok év után kellemes élmény volt visszatérni a játékban és ami a legjobb tapasztalat volt azok az erődharcok voltak. A többiek annak ellenére, hogy kisszintű voltam és fogalmam sem volt róla, hogy mit csinálok sokat segítettek. Sajnos azóta a szerveren elég szegényes fővel van már csak...
A HFBC pedig az erődharcozásnak volt a csúcsa :D
 

tavasz

Active Member
Sziasztok!

2011-ben amikor elkezdtem ezt a játékot igazán jó és szerethető volt! Ugyan nagyon nehéz, de értékeltünk minden kalandtárgyat, és drukkoltunk, hogy bekerülünk a harcra vagy nem... ha nem követtük az irányító utasítását nem kellett félni, hogy a közel jövőben bejutunk-e.. Szentírás volt amit mondott és fegyelem volt a harcokon! Most meg... röhejes! Alig vártuk harc után, hogy kaptunk ládát vagy nem, nagy élmény volt! Valahol nem jó irányt vett a játék, a rög a sok kacat amit csak cipelünk a tatyóban, az erődharcok ellaposodtak sajnos, pedig nagyon szerettem! :)
 

Michelisz

Active Member
Üdv!

Az én élményeim -mint sok másik játékosnak- leginkább az erődharcokhoz köthetőek.
Már a 2010-es kezdéskor is az erődharcok nyerték el a tetszésem, mert komoly csapatmunka volt benne, és lehetett, sőt kellett is minden este bizonyítani! Akkor még jobban tudtak egymásért küzdeni az emberek, családias légkörben teltek a napok, és nem is volt kérdés hogy mindenki a legjobbját próbálja nyújtani.
Jöttek az új világok, amiken én is szerencsét próbáltam. Dakota volt az első olyan, ahol már irányítást is vállaltam egy kisebb létszámú szövetség tagjaként. Volt ott 2-3 nagyobb szövetség, akik szervezték a mindennapi harcokat, viszont volt 2 kisebb szövetség is, akik hetente 1-2 alkalommal harcoltak egymás ellen, a "fő harc" mellett. Ezeken vezethettem én a 18-20 főből álló csapatot. Izgultam, hogy mindent jól csináljak, tartottam tőle hogy követnek-e majd, de mint később kiderült, alaptalan volt az izgalom vagy a félsz. A harcok után tapasztaltabb irányítókkal beszéltem át hogy mit lehetett volna jobban vagy másként csinálni, és éjszakába nyúlóan beszélgettünk a következő taktikáról, vagy az aznapi harc hibáiról. Idővel annyira felbátorodtam, hogy a nagyobb szövetségek harcain is vállaltam irányítást, persze felügyelettel, és ott is pozitív visszajelzések érkeztek, valamint pozitív élményekkel gazdagodtam.
Az itt szerzett ismerősöknek köszönhetően kerültem be a nemzetközi csapatba is később. Akkoriban az volt az erődharcok csúcsa. Nagyerődben harcolhattunk a többi nemzet játékosai ellen, és ihattuk az akkori top irányító szavait. Mert fel sem merült hogy ne figyeljünk oda, ha már mi lettünk beválogatva a csapatba, ami a nemzetünket képviselte. Megjegyzem nem volt nehéz figyelni, mert az irányító személyisége és szövege olyan volt, amit kár lett volna kihagyni.
Bár az első nemzetközi versenyről nem győztesként kerültünk ki, de jött a második hasonló megmérettetés, ahol az erőfeszítéseinket siker koronázta. Itt mindenki úgy érezhette, hogy igenis megérte a sok belefektetett energia, hogy megérte elkezdeni a játékot, mert egy olyan csapat részesei lehettünk.
Ezek után nehéz volt újra megelégedni a kisebb sikerekkel, a mindennapi harcokon aratott győzelmekkel, de a játék elnéptelenedése és a hanyatló érdeklődés miatt aki nem hagyta abba a játékot, megtanulta értékelni a kisebb dolgokat is.
Értékeljetek ti is mindennemű erőfeszítést, amit még ezért a játékért tesznek emberek, mert egyre kevesebb van belőlük.
 

SZAMigabi

Member
Nekem a legszebb emlékeim a játék közösség építő jellege jut eszembe.

Réges-régen egy messzi közép iskolában a The West kezdetén a közép suli végén a barátaimmal együtt kezdtünk el játszani. Volt saját városunk is. Nem akartunk a legjobbak lenni csak egymással versenyeztünk. Persze rengeteget segítettünk egymásnak. Mindig nagy dolog volt ha valamelyik küldetést egyikünknek sikerült első ként teljesítenie vagy szerzett egy fényes tárgya. A suli után a West volt a közös pont és a kapcsolat tartási felület is ahol egymással tartottuk a kapcsolatot.
Sajnos az évek során a többiek lemorzsolódtak, de nagyon sok más remek embert volt meg lehetősségem itt megismerni. Számomra ez a játék legnagyobb erőssége.
 

wortigon

Member
Élményről kellene írni. Számomra a legnagyobb élmény az volt, hogy a játék megtanított a hatékony időgazdálkodásra. El kell mondanom, hogy én az idősebb játékosok közé tartozom, azonban az időbeosztás mindig gondot jelentett – olyan “Pató Pál” módjára, az ej ráérünk erre még módon osztottam az időmet. Itt rá kellett jönnöm és megtanulni, hogy a nap 24 órából áll, és azéleterőt igyekezni kell minél jobban beosztani. Teljesíteni a kalandokat, de gyűjtögetni a termékeket is, erődharcokban részt venni. Nos az eredmény az lett, hogy a való életben is egyre jobban megy a korrekt, jó időbeosztás (már az asszony is megjegyezte)
Üdv
Wortigon
 

Pachee

Well-Known Member
Az én kedvenc élményeim a játék igazi közösségi részéhez, az erődharchoz kapcsolódnak. Amióta játszok a játékkal, rengeteg erődharcon vettem részt, több VB-n és magyar bajnokságon is szerepeltem, ezek mind számtalan élményt adtak nekem, sok barátot szereztem, melyek hosszú évek után is tartanak a való életben is. A játéknak ez az igazán fontos része, hiszen ezáltal remek közösségeket lehet létrehozni és építeni. És persze az a sok száz, ezer óra, amit a tervezgetésekbe, fejlesztésekbe, alakítgatásokba öl ilyenkor az ember, a hajnalig tartó beszélgetések… na az sokat elmond ezen játékelem játékban elfoglalt pozíciójáról.
 

Melami

Active Member
Én nekem a tombolák megjelenése volt az egyik legörömtelibb időszak. Emlékszem mekkora újdonság volt anno. Izgatottan vártuk milyenek lesznek az új szettek. Az első években még fejből fújtuk mire melyik a legjobb. Aztán persze idővel annyi lett hogy már belefulladt a játék. Mostanra már a szettek többségéről azt se tudom mire jók.. kb a számomra fontosakkal vagyok csak képben.
 

Kanyim

Veteran Member
Mint sokaknak nekem is az erődharcok jelentik a játék lényegét. Emlékszem mekkora durranás volt anno amikor bekerült a játékba. Hányan tolongtunk az erődnél és sértődtünk meg amikor nem kerültünk be a legelső harcokra.
Nem sokkal későbbről vannak különösen jó emlékű harcaim amikoris felfedeztük hogy bizony fényes cuccokat is lehet kapni a harcok után. Izgatottan szerveztük a harcokat hogy mindenki némi pénzzel jöjjön a zsebében a harcokra hogy a túlélők értékes cuccokkal gazdagodjanak. Ha jól rémlik egy Athos párbajtőr esett nekem az egyik harcon.
Későbbiekben, már másik világon szövivezetőként igyekeztem jól szolgálni a csapatunkat és néha magát a szervert is. Erről is rengeteg szép emlékem van.
Utolsó nagyobb durranás a nemzetközi erődharc világbajnokságok voltak. Különösen a második. Ekkor még utoljára a nagy játékosok összekapták magukat és megnyertük. Ezután sokan abbahagyták és a játék is gyorsuló hanyatlásnak indult, de a szép emlékek megmaradnak. (és itt tartanak)
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosok!

Köszönjük szépen a megtisztelő élményeket, igazán tartalmas írásokkal gazdagodtunk, hamarosan pedig jelentkezünk az eredmények kihirdetésével is!

Addig is legyetek résen, mert bármikor betalálhat rátok egy következő nyereményjáték is... ;)

Én szóltam !

Krisz
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosok!

Van tisztem bejelenteni, hogy a sok megható, remek történet végett megemeltük a jutalmak számát, hogy nehogy bárki is üres kézzel távozzon. :)

Így most 24x100 aranyrög talált gazdára:


...és két virágjutalmat tudunk kiosztani Fortuna kiszemeltjének, akik nem mások, mint:

Tartsatok velünk továbbra is a fórumon egy lendületes utazásra az elkövetkező időkben is, mert értetek élnek a nyereményjátékok.

A nyereményeiteket a Support rendszeren keresztül kérelmezzétek a Versenyek kategóriában, amelyet 2023.11.25. 23:59-ig tehettek meg.
Gratulálunk minden játékosnak! Külön öröm volt látni mennyi élménnyel gazdagodtatok eme nagyszerű böngészős játék révén. :lovetw:

Tisztelettel:

Krisztoph Snow és a The West Csapata
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent