2023 Élménygyűjtés.

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Tisztelt Játékosok!

Rendhagyó nyereményjátékkal készültünk számotokra ez alkalommal. Kérünk benneteket írjátok le pár szóban, hogy a játék mely területét kedveltétek meg legjobban és néhány mondatban összegezzétek élményeiteket ennek kapcsán.

Ha akad egy jó sztorid csapatunknak és a játékos közösség számára valamint nem tartasz megosztani előttünk, hiszen miért is félnél emiatt (?) Akkor most itt a Te vissza nem térő lehetőséged: Olyan élményekre vágyunk, amelyek megdobogtatják a jelenleg, még lelkes játékosok szívét, akik, még élvezetből játszanak és nem megszokásból. ♥

Jutalmazások sora:

  • 2 x 16.000 körömvirág a legszerencsésebbek részére.
  • 20 x 100 aranyrög a legkitartóbb aranyásók részére.
A legügyesebb történetregélők, még akár illusztrálhatják is kép szerkesztéssel azt, amit előadnak a társaik felé, de ki kell hangsúlyoznom ez nem kötelező szimplán csak egy szorgalmi ajánlat kifejezetten tőlem felétek:

somaalkotasa.png

Versenyszabályok:

Jutalmak sorsolása véletlenszerű.
A játékosok csak saját alkotással nevezhetnek a versenyen!
Egy játékos több alkotást is beküldhet, de ebben az esetben meg kell jelölnie, hogy melyikkel szeretne részt venni a versenyen.
Azok a beküldések, melyek nem tesznek eleget az előző szabálynak, sorsoláskor az első alkotást fogjuk figyelembe venni.
Az alkotásoknak meg kell felelnie a kommunikációs szabályoknak!
A nyeremények nem átadhatóak más fióknak, arra a fiókra írjuk jóvá, amelyen részt vesztek.
Jelen versenykiírás bármikor módosítható a The West Csapat által.
A játékon érvényesek a versenyszabályok.

Beküldési Határidő: 2023. 10. 24. (Kedd) 23:59-ig.

Beküldés helye: ebben a témában hozzászólásként.

Kellemes mesélést kíván,
A The West Csapata
 

Pedro José Donoso

Veteran Member
Szép jó napot.

Nem tudom hogy a formátum megfelelő lesz e,vagy sem,de megírom a saját kis élménycsomagom.

Számomra az egyik legkedvesebb élmény az idei HFBC-ről származik.
Itt most nem térnék ki az ilyen olyan negatív hangokra,sem semmire ami a háttérben köpködés volt a Nevadai csapat irányába,csupán a dolog örömteli részére.
A "csoportkör" harmadikjaként továbbjutva,már az elődöntőben Florida csapata ellen készülve,jött a nagy változás,az utolsó helyezett csapat a vezetők megyezése által szétosztásra került,így jó pár fővel bővültünk.
Nem voltunk teljesen összeszokott csapatként jelen ,új volt mindenkinek,"idegen arcok" ,stb.
Következett az elődöntő,Florida egyik csapata ellen.
Mi a kevésbé esélyes csapatként érkeztünk meg az odavágóra,bár megerősödve jónéhány fővel,a szétosztott utolsó csapatból.
Az első harcon a támadók erejével nehezen tudtuk felvenni a harcot védőként,40 körig sikerült húzzuk mindössze a védést,de tudtuk,itt minden kör számíthat.
A visszavágón,mi érkeztünk támadó oldalon.
Tudtuk mi a feladat,40 körnél hamarabb megnyerni kilövéssel az erődharcot.
Ez volt az esély a döntőbe jutásra.
Egy kemény,váll a váll harcon végül 39 kör alatt megnyertük a harcot,és ezzel ott voltunk a döntőben.
Az egész bajnokság alatt ez volt a szerintem legjobb pont a csapatunk számára,hiszen mi ,a lenézett csapat,a kigúnyolt Nevadaiak,oda értünk a döntőbe.
Rendkívül boldog volt minden résztvevő,hisz csapatmunkával megcsináltuk.
De ami ennél sokkal fontosabb ,hogy eközben mindenki nagyon egymásra talált.
Kiválló barátságok születtek,jobbnál jobb embereket ismerhettem meg én is.
Ami volt elmúlt,kicsit zűrös volt az idei hfbc,de sosem fogom bánni,hisz egy öreg,böngészős játékban,olyan jól tudtam érezni magam,hogy még engem is meglep :)

Ez az én összekuszált,elhadart élményem :)
 

TheNomad456

Member
Számomra a karácsonyi kalandsorok jelentettek/jelentenek nagyon sokat a játékban.

Ahogy közeledtek az ünnepek, úgy a The West is részévé vált a karácsony előtti várakozásnak. Nem csupán végigkattintgattam a kalandokat, hanem átéltem a karácsonyi hangulatot a jól megírt történetek által. Ezek az élmények valahogy máig emlékezetesek számomra. Kifejezetten az Ünnepi szellem kalandsor nagy kedvencem még most is. Emlékszem hogyan számolgattam, hogy meglegyen minden termék a Rupert Walker szettjéhez, amely azt hiszem a legelső szettem volt akkoriban.

Szeretem, hogy a játék is egyfajta karácsonyi hangulatot biztosít az évnek abban a szakaszában.
Kíváncsi vagyok, mennyien vagytok még ezzel így, az ünnepi hangulattal :)
 

Gyula1979

Member
Sziasztok!
Nem vagyok régi játékos. Nekem a legjobb élményem egy erődharchoz köthető. Első erődharcom, azt sem tudtam, hogy merre van előre. Minimális energia. Szedett vetett felszerelés. Első csodálkozásomban őrmesternek neveztek ki. Egy sokkal erősebb ellenséggel álltunk szemben. Természetesen én véreztem el elsőnek. Így már csak a kispadról tudtam drukkolni a többieknek. Elég gyorsan elhullottak a többiek is. Megjegyeztem, hogy hősök lettünk. Kivétel egy hölgy volt, és amit művelt az bámulatos volt. Vagy 2 tucat játékos tüzelt rá, de olyan ügyesen csinálta a kitéréseket, hogy azt öröm volt nézni. Persze aztán lassan elvérzett. Volt aki azt tanácsolta neki lépjen ki és akkor élve megússza, de küzdött a végsőkig. A legjobb erődharcom volt!
 

PvpKibG

New Member
Sziasztok!

Személy szerint nekem a játék közösségi része tetszett meg valamikor, mi az osztálytársaimmal regisztráltunk a játékba 2010 környékén, a pontos évre sem emlékszem már, annyira régen volt. Kötelező volt már akkoriban is egy felület az iskolában, ahol egymás között meg tudtuk beszélni a házi feladatokat, nekünk meg a játék chat-je volt az ideális. :D Természetesen nem ment a játék róvására. Mint ugye más gyermek is, mi is sokszor nagyokat lódítottunk egymásnak, pláne, ha az egymással való párbajról volt szó, sokszor szóban annyi erőnk volt 35ös szinten, mint most másnak 165ös szinten. :)) Viszont ez tette széppé a játékot. Mostmár párunknak nem csak egy játék a West, hanem a mindennapok része.

Igaz nem egy izgalmas történet, sem nem egy nagy sztory, de annál régebbre nyúlik vissza. Az izgalmak, amikor rájöttünk, hogy a Hernandó kard megszerezhető kalandból. :D Bíztos sokan vannak ilyenek még, akik egy ilyen tárgyon sokat tudnak nosztalgiázni és rengeteg más játékkal kapcsolatos történet jut eszükbe.
 

kisrigi

Active Member
Számomra is a 2010-es évek környéke volt meghatározó. Kíváncsi természetem miatt először bétára, aztán magyar szerverre is regisztráltam legelső karakteremimet, és szenzáció volt számomra, hogy egy számítógépes játék ennyire le tud kötni. Imádtam a kalandokat csinálni, imádkoztam, hogy beférjek az esti erődökre.. oda voltam, ha munka közben dobott valami neves felszerelést a sírrablás..
Nem emlékszem teljesen tisztán, de talán ekkor még csak az alap szettek voltak a játékban, amiket munkák közben is megtalálhattál. (Indián, Úri, stb..) Legfőbb célkitűzéseim között volt az ünnepi szett darabjainak precíz begyűjtése.. szerettem volna egy kicsit kitűnni.

Aztán sajnos abbahagytam a westet, pontosan már sajnos nem emlékszem, hogy mi miatt. Teltek az évek, gimnázium, egyetem, munka... aztán valamelyik nap munkahelyemen szorgos teendőim közepette megláttam egy the-westes hirdetést, és elgondolkodtam rajt, hogy vajon mi történt ez alatt a sok év alatt a játékkal?! Vajon mi történt velem? Tudnám-e élvezni még mindig? Lekötne-e? Hát.. teljes mértékben beszippantott, fél év leforgása alatt elég sokat fejlődtem, fórumokat olvastam a játékról, a lehetőségekről, az azóta bevezetett fejlesztésekről. Kitűztem magam elé célokat, hogy mit szeretnék elérni. :) Sajnálattal vettem észre, hogy a játékoslétszám megcsappant, az erődök sem a régik sajnos. Nem túl népes szerverre sikerült regisztrálnom. De megérte, élvezem a mai napig. A neves felszereléstalálástól kezdve a nem-túl-népes erődharcokon át a speciális és titkos kalandokkal bezárólag. Számomra ez jelenti a the-westet. :)

Néha jól esik nosztalgiázni az embernek, feleleveníteni, hogy mi, és leginkább milyen volt régebben.

köszönöm!
 
Nekem elsősorban 4 dolog jut eszembe a játékról, amely kifejezetten jó (vagy jó volt).

Első egy olyan területe a játéknak, amely jelenleg nem elérhető. Ez nem más mint a póker. Tét nélkül is izgalmas volt (számomra) a játék, kár, hogy igazi tétekkel nem került sor a játékra.

Másodikként 2 időszakát jelölném meg a játéknak. Ez nem más mint a Halloween-i valamint a karácsonyi időszak.
Mindkettőben jó kalandsorok vannak, az események is jók szoktak lenni, izgalmasak, valamint rendszerint jó felszerelések szerezhetők.
A karácsonyi időszak táskanyitogatásairól nem is beszélve.

Harmadik, utolsó pontban pedig a HFBC-re térnék ki. Ez szintén jó, sőt kiváló dolog, hogy bekerült a játékba. Érezhető volt a második HFBC-re való fejlődés is a support csapat részéről (nem lenézve az első szervezőit). 1-2 kivételtől eltekintve a közösség is megfelelő hozzáállást tanúsított.

Nekem ezek lennének.
 

pesmartin

Well-Known Member
Sziasztok!

Nekem nagyon friss az élményem és az tetszett meg legjobban.

Kezdődött El-Dorádo világon,hogy egy kedves játékossal elkezdtük az eredményeket erődharcok terén. Hívtunk napi 1-2erődöt,hogy mégis csak felgyorsítsuk! Eleinte sikerült megszerezni 1-2erődöt,de ez nem is volt célunk,viszont miután senki sem kérte vissza megtartottuk. Ezután kettőnk ellen a 2 legnagyobb(kb csak ők vannak a világon) szövetkezett és mindegyik erődöt közösen kezdték el "uralni". Nem bánkódtunk mert nekünk csak a mennyiség volt a lényeg. Örültünk hogy végre talán tesznek a fő erődharcokért valamit,de sajnos nem. Megmosolyogtatott,hogy mi fontosabbak voltunk a főharcok szervezésénél. :)
Majd jöttek a szuperebbnél szuperebb játékosok kocsma chaten akik nem értették meg a célunkat. Sokszor mosolyt csalt arcunkra játékos társunk(nevezzük mizsnek) sírása vagy nevezhetjük akár vergődésnek is.(Próbáltuk megértetni mit miért teszünk,de sajnos reménytelen volt) Lázba hozott minket ahogy foglalkoztak velünk,törődtek velünk,pedig sokszor ott sem voltak vagy elsem kellett volna jönniük és akkor nem "idegeskednek" :)
Volt,hogy "erődharc irányító" mondta,hogy a mi hibánk az erődharcok kihalása a szerveren.... :D (Én butus meg azt hittem a harcokat a rangozás,a vezetőség nem foglalkozása tette tönkre,de így már tiszta hogy a mi hívásaink tették tönkre,ami nem is zavarta volna a fő harcot :) )

Valószínű egyedül leszek akit megmosolyogtat,de nekem tetszett ahogy foglalkoztak "jelentéktelen" tevékenységünk ellen és ami hisztik voltak kocsma chaten. :)
Szval összességben a játékos chatet kedveltem meg nagyon,ahol új kapcsolatokat lehet kialakítani :)
 

mizsrob

Member
Sziasztok!

Nekem a kedvencem, amikor eredményre hivatkozva erődöket hívnak munka időben, éjszaka, hajnalban, hogy még véletlenül se legyen normális harc! :lol:
A zömében 2 támadóval, de sokszor egyik sem jött el :lol: Ha valaki szóvá tette nekik akkor jött a reagálás, hogy sír az illető :lol:
Aztán a fórumon úgy adja elő, hogy a harcokat akarták megmenteni :lol: Közben az esti fő harc előtt meg párbajban csapkodták a játékosokat, hogy legyen kedvük harcra menni :lol: Természetesen az is csak azért, hogy többen járjanak harcra, illetve eredményért :lol::whistle:
 

Riprinay

Member
Sziasztok!
Amikor kezdtem a játékot Iowa az aranykorát élte, hogy hány éve volt magam sem tudom 8-9?
A lényeg hogy szinte azonnal a játék párbaj része vonzott, Emlékszem beszereztem egy Penn Williams szettet (nem tudom helyesen írtam e) mellé valamilyen fegyószattet valami borsszóró revolver volt. a lényeg hogy a szintemen csak kevesek tudtak legyózni, akkor azt nagyon élveztem!
Aztán Jackon McLaughlin ruhaszettem volt, nagyon kicsiket sebeztem a tatanka tomahawk-al :D , de itt is nagyon élveztem hogy bármilyen kicsiket sebeztem,akkora volt az ellenállásom hogy szinte mindig győztem,
Aztán jött kenta aholis végül rádöbbentem hogy ha nem akarok szeróról-szeróra vándorolni, és hátrahagyni mindig amit felépítettem, akkor régi szerveren kell kezdenem, így regiztem v1-re. itt persze már a veteránok között jóval keményebb, és nagyobb kihívássá vált az egész, kaptam hideget meleget :D , és hát a brutális statisztikákról ne is beszéljünk....
Mindenesetre úgy döntöttem hogy szembenézek ezekkel a kihívásokkal, nagy érvágás volt számomra a szintemelés, elértem a 150-es szintet és pár napra rá jött a szintemelés,akkor ki is akadtam és itt akartam hagyni az egészet. De végülis maradtam egy kis optimista hozzáállással-
Akik már idétlen ideje gyüjtötték az exp-et igenis megérdemelték hogy kapjanak szinteket és pontokat.És hát a kemény szintemelés,és az új munkák azt vetítik ki előre hogy a készítők jó pár évig fenn fogják tartani a játékot...
Jelenleg eldón a szakmára gyúrok, ez is egy elég szép nagy köménymag-kihívás,különösen hogy itt ezen a területen dupla akkorák a pontok a ranglistán mint pl v1-en...
Végülis amolyan romantikus érzésekkel töltenek el a kezdeti időszakok,és persze szeretem ezt a játékot,bármekkora a kihívás...
Aki új a játékban annak azt üzenem hogy ne akarjon sprintben lefutni egy évtizedekig tartó maratont,mert csalódni fog, vagy ha mégis azt akarja hát nem fog menni!!
Ez a játék tele van titkokkal és misztikummal, pl 7-8 év után jöttem rá hogy Angus McGuffin-nál át lehet cserélgetni a medálokat :D és a pontozás terén is vannak még előttem rejtélyek.
Legfontosabb sarokkövek a türelem,elszántság, és idő...
Még amit megemlítenék: közel s távol nem lehet találni ilyen játékot ahol ingyenesen is enyire lehet érvényesülni...
Elnézést ha kicsit hosszúra sikeredett, de egyúttal adtam egy kis bemutit is :)
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Sziasztok!
Én luin kezdtem és ott is szerettem meg a párbajt, azóta is a kedvencem a játékban.
Kezdetben csak magamtól bontogattam a szárnyam aztán, meghívást kaptam Madárfészek városába ahol Bluebird tanított tovább, amiért örökre hálás is leszek neki. Előbb egy vaqu szettel majd josephinnel randalíroztam, persze kevésbé munkásverés volt ez,mint oda-vissza adok kapok párbajosok között. :pifpaf:Szerintem, azóta se örültem annyira szettnek, mint mikor luin megcsináltam a 2es josephinem :D

Aztán elkezdett kihalni lui,de áthívtak eldóra, ahol azóta is aktívan játszok. Nem sokkal a kezdésem után jött a covid miatti lezárás, így azt mondhatom akkor volt a legnagyobb aktivitás a játékban. Mindig volt kivel párbajoznk Agu, Enzo majd Neu, sajnos mostanra nem igen maradt épkézláb párbajos a világomo, viszont elkezdtem eredményeket gyűjteni, mint látható is egyesek bosszúságára. :whistle:
Őszintén sajnálom, hogy a játékot inno már leírta,szerintem sokkal több lenne benne most is egy-két változtatással. :lovetw:


UI.:Mizs elég szomorúnak tartom, hogy 10 éve játszol és a legjobb élményt az elmúlt 2 hét alatt sikerült begyűjteni...
Nem igazán értem miért hihetetlen, hogy az erőd,pb eredményeket is szeretném begyűjteni,mikor az 1000 ima,1337 3as fejlesztést és az 5000 banki befizetést is megcsináltam.
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosközösség!

Én is írnék némi gondolatot, ha megengeditek, persze szigorúan csak nyereményjátékon kívül, mert nem szeretnék elhalászni senki elől sem egyetlen darab nyereményt sem, na meg persze egyáltalán nem is megengedett, ami abszolút megérthető a játék vezetésének szempontjából is...

Nos, az én élményem nem annyira lényeges sok játékos szemében, de nem is ragadok le olyan élményeken, mint az eddigieken, ami leírásra került általatok, az enyém szerintem túlmutat olyan horderejű játékbéli emlékeken, minthogy milyen erődharcokon vettetek részt vagy, hogy mennyi erődöt hívtatok ki eredmények végett is példának erejéért.

Engem mindig megmosolyogtat, ha arra az emlékemre gondolok, hogy mennyi aranyrögöt kiástam, mert volt miből, mennyi eseményt megnyertem ennek okán és azokról elhoztam a főnyereményt sajnos más elől ugyan, de ezt részletkérdésnek azaz járulékos veszteségnek gondolom továbbá az is örömmel tölti el pici szívemet, hogy a megannyi üzletem mögött, amit nyélbe ütöttem mind-mind embertársaimmal kapcsolódtam és azokat ismertem meg egyre jobban ezáltal tudtam mindannyiukat megismerni és néha napján kiismerni is, ha arról szólt épp az adott történet kettőnk üzlete között. Megmondtam, hogy nem kell nagy dologra gondolni az én élménygyűjtésem kapcsán, mert sokkal inkább nekem lényegesebb ez az élménycsokor, mint sokatoknak, de engem minden bizonnyal ez épített egyre csak jobban és jobban.

Persze jól tudom most, már, mert rájöttem idővel, hogy az élmények tesznek gazdagabbá nem pedig a pénz, amit egy-egy üzlet létrejöttekor halmoztam fel, de azért jó érzés, hogy ezek az élmények velem történtek meg és nem egy másik alteregómmal, aki netán, még nem is jött volna rá minderre a dologra, amire én, már rádöbbentem egészen 15 éves játékom folyamán.

Mindezek mellett akad néhány apróság, ami szintúgy kissé büszkeséggel tölti el a lelkemet, ha arra gondolok, hogy egyszer egy napon itt kényszerülök hagyni pár fejlesztett ingóságomat, amely már egyáltalán nem értékes maximum csak nekem és max. csupán elvi okból, viszont, amire cseppet sem vagyok büszke, az szerintem az, amit ide nem is írnék be az élményeim margójára se, de nyugodtan meg is virtuális kövezhettek, amiért mégis megteszem, ugyanis, mint mindenki én is zöldfülűként (értsd: mai gyerekeknek noobként) kezdtem játékom bizonyos részeit és jóllehet ennek okából kifolyólag én is, mivel emberből vagyok ezáltal okulok hibáimból és volt pár olyan dolog, ami egyes bajtársaimnak vagy esetleg ellenfeleimnek szúrta a szemét legyen szó bármiről ezalatt a sértésféle alatt, ami végett itt ezen posztomban ezúton is mindenkitől elnézését kérem legyen szó barátról vagy ellenfélről egyaránt!

A legkedvesebb emlékem viszont a játékban mégiscsak az, amit kulcsszóként is bemernék írni bárhova, ami ugyan, már sajnos nem létezik csak az emléke, de ennek emléke szívemben örökké él és élni fog ez pedig nem más, mint a The West Times:

Amivel hónapról hónapra bizonyos játékosok kedvét hoztuk és talán ragyogtattuk meg akkori csapattáraimmal, amire mindig büszkén fogok gondolni és nem felejtem el azt az időszakot én soha sem.

Köszönöm szépen, hogy elolvastad ezt a kis csekélységet és remélem más is kedvet kap a saját élménybeszámolójához, ha már létrejöhetett ez a nyereményjáték, amíg tart. Talán nem lenne butaság, ha nem csupán a nyereményért írnátok le történeteiteket, de miután ez lezárult utána is folytathatnátok...

Tisztelettel felétek:

Krisz :)
 

Hunor.ck

Member
Ami engem legjobban megfogott a játékban, az az erődharc. Tetszik, hogy minden este van lehetőség menni egyet harcolni a nap végén.
Szerintem ez egy nagyon jól kitalált és kivitelezett területe a játéknak.
Sajnos manapság eléggé egyoldalú lett v1-en, ezért már ritkábban járok, viszont néha ennek ellenére is van 1-2 izgalmas csata, plusz eventek alkalmával szinte mindig ott vagyok. Amikor sokan aktívak harc alatt, pörög közben a chat és a taktika, és csak az utolsó pár körben lehet tudni ki fog nyerni, akkor nem bánom, ha a vesztes csapatban vagyok.
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Van pár élményem, amit az évek alatt szereztem, de egy "retro fegyver"nek a megszerzését választottam, amelyet most megosztok... nagyon szerettem a kalandokat meg a párbajt, ez a fegyver arra meg pont alkalmas volt. Régen mikor még okostelefonok nem voltak, iskolásként nehezebb volt lezárni az időszakos kalandokat :D Sőt, reggel a pihentető alvás után (melyet a karakterem is egy időben végzett velem :D ), mielőtt suliba mentem volna mindig hamarabb keltem fel a west miatt, hogy berakjam a 2 órás munkákra :D Na de térjünk a fegyverre... mikor kiderült a Bellét hogy lehet megszerezni, nekem az nem ment olyan könnyen, nem azért mert olyan nehéz lett volna, hanem az időkorlát miatt. Jó pár hét eltelt, mire meglett - egyik helyettesített órára pont az infos tanár ért rá, az idő és a nap is pont úgy alakult - csütörtök volt és 10:00-10:30 között végre ott tudtam lenni egy számítógépnél :) Lövős párbajosként 2010-ben az még nagy fegyvernek számított, miután meglett, végre lehetett vele menőzni /persze addigra már sok játékosnak meg volt/ :D ....... és ha már kalandok - gondolom nem csak nekem, de az összes játékosnak aki imádja/imádta a kalandokat A Mítosz kalandsor ott van az első helyen... :)
 

czegaa

Member
Sziasztok!

Nekem a kedvenc élményeim mostanában a nyeremény játékok, azok közül is a Keresd a kincset, és főleg a 15. Születésnapi nyeremény játék. Utóbbi azért tetszett mivel szerintem kicsit jobban megdolgoztatta a játékosokat, legalább is engem igen és egy nagyon jó nyereményt lehetett így szerezni, aminek nagyon örültem.
Remélem még sok ezekhez hasonló nyeremény játék lesz, mivel az aktív játékos közösséget ezek zökkentik ki a minden napos templom építésből :D
Köszönöm, hogy vannak ehhez hasonló megmérettetések.

Üdv.: czegaa/Mexico
 

Killer B

New Member
Sziasztok! Én magamat egy régi, vissza-vissza térő játékosnak gondolom. 2009-ben regisztráltam először és arra is emlékszem miért. Előtte főleg a traviannal játszottam, de megőrjített, hogy állandóan farmolnak. Egy napon annyira felhúztam magamat rajta, hogy fogtam, letöröltem és kerestem mást, így jött a the-west, valószínűleg a Google segítségével.

Azt is el tudom mondani, hogy az első karakterem neve John D. Rockefeller volt ;)


Azóta sok minden történt, befejeztem az iskolát, laktam külföldön, majd Pesten, párkapcsolatok jöttek és múltak, de a West egy stabil biztos pont maradt az életemben.

Idén januárban újrakezdtem sok idő után újra és a rajongásomat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy májusban a kórházi ágyon fekve is ezzel játszottam :D

A kedvencem egyébként a karácsonyi event, de nagyon tetszett a 15. Születésnapi játék is.
.

Nos, ennyi lettem volna:)

Üdv
Killer B
 

karcsi91

Member
Szép jó napot !
A kedvenc élményeim az még a jó elejéről vannak :) .
2009-ben kezdtem én is ezt a játékot, egyik osztálytársam meghívására, még egy jó páran követtek és megalapítottuk az első várost :) Az építését csak az építők csinálhatták, a tanács jóváhagyásával szintenként, spórolni kellett, mert nehezebben lehetett dollárhoz hozzájutni, akkoriban, még nem volt úgy elinflálódva. Egy jó kis szerepjátékos hangulata volt. A városban volt 2-3 Pbs. kiknek a feladatuk volt, hogy móresre tanítsák a pimaszul és orvul a munkásainkra támadókat. A titkos kalandok kutatásait is egyéni szinten kísérletezte ki mindenki magának, aztán rájöttünk, hogy a német fórumokon van leírás hozzá, ami megkönnyítette mindenkinek a dolgát. Ahogy szokták mondani, a régebbi idők meg dolgok, mintha nehezebbek lettek volna és lassabban lehetett fejlődni, de olyan jó családias és baráti volt a légkör.
Van sok jó élményem, ami egyedi ehez a játékhoz kötve , de szerintem ennyi elég per pillanat ide :)
 

Muki91

Member
Sziasztok! Én is 2009 óta játszom a játékot, kisebb nagyobb szünetekkel. Sok jó és kellemes élmény maradt meg az évek során, de a leg emlékezetesebbek azok a kalandsorok mint a karácsonyi, az aratási,húsvéti, az oktoberfeszt és még a többiek. Változatosságot adnak az alap játéknak kis plusz dolgokkal, ,meglepetésekkel. Időm rövidsége miatt ennyire sikeredett. Mindenkinek további jó játékot és szép napot kívánok :)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent