Erődharcok szabályozása a Spam harcok ellen

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Cowboyok és Cowgirlök,

A többszörös, rövid időn belüli erődharc kihívások visszatérő probléma a The West-ben, ami sajnos hozzájárul ahhoz, hogy csökkenti a népszerűségét eme játékelemünknek.
Emiatt kidolgoztunk egy megoldást erre a frusztráló helyzetre.

A "Visszaélésszerű / Spam Erődharc(ok)" olyan harc(ok), amelyek elsődleges célja a többi játékos játékának megzavarása, és nem valamilyen nyilvánvaló, elfogadott okkal kerülnek kihívásra.
Ezek lehetnek:

  1. Szándékosan megzavarja a mások által tervezett vagy kihívott harcot:
    - erődharc kihívása a meghirdetett vagy tervezett harctól számítva 3 órán belül valaki által, aki nem ugyanazon szövetség tagja vagy egy 6 órás időablakon belül egy olyan szövetség által, akik képviselik az egyik fő erődharcos oldalt a mindennapi harcok során.
    - bármilyen erődharc kihívása 2 órával előtte vagy utána attól az időponttól, amikorra a The West Csapata Awesomia harcot szervez.
    - Awesomia erőd kihívása nem megengedett a The West Csapata által szervezett harc időpontját megelőző 26 órán belül.
  2. Nagy mennyiségű erőd kihívás "stratégiai multi" szándék alapján 1 órás időablakon belül:
    - általánosságban, 2 erődharctól több egy azon játékos/város/szövetség által.
    Stratégiai multi = 1-nél több harc kihívása egymás után könnyen eredményezheti azt, hogy a védők csak egy harcon tudnak megfelelő létszámban kiállni, ami által a támadók stratégiai előnyben részesülnek, hisz csak ők tudják a valódi támadás helyét.
  3. Nagy mennyiségű erőd kihívása 24 órán belül:
    - további harcok kihívása 6 órán belül a legutóbbi harctól, amikor már 4 vagy több harc kihívásra került;
    - VAGY, ugyanazon a játékos által 3 vagy több harc kihívásra került 24 órán belül;
    - VAGY, egyazon város/szövetség által kihívásra kerül 4 vagy több erődharc 24 órán belül.
Az enyhítő tényezők közé tartozhatnak:
  1. Események, amelyek eseményvalutát, vagy kalandok, amik jelentős jutalmakat adnak az erődharcon való részvételért:
    - Ilyen esetekben a játékosok több erődöt is kihívhatnak, amíg az erődharcok közötti idő legalább 2 óra, és nem haladja meg a napi 6 erődharcot.
  2. Sikertelenül ismételt "stratégiai multi" harcok:
    - Minden egyes alkalommal, amikor egy szövetség megpróbálja használni a "stratégiai multi" harc taktikát és nem sikerült egyetlen egy erődöt elfoglalni úgy, hogy legalább egy harc során több mint 10 támadóval kiállt, legközelebb is lehetőségükre áll használni eme taktikai lépést. Kezdésként 2 erőd kerülhet ily módon kihívásra, minden egyes sikertelen kísérlet után eggyel nőhet a kihívható erődök száma.
  3. Meggyőző érvelés a harc jogos szükségességéről vagy elfogadható tévedés a kihívás mögött
    - Ezek a szabályok nem tudnak minden játékhelyzetet lefedni teljes mértékben. A The West Csapata egyénileg dönti el azokat a helyzeteket, amiket eme szabályok nem fednek le.
Mit tehetsz ha szabálysértést tapasztalsz?

Abban az esetben ha Visszaélésszerű / Spam Erődharcot tapasztalsz, vedd fel velünk a kapcsolatot a Support felületén minél előbb, ügyelve arra, hogy a megfelelő világot válaszd ki a leveled során.

Mit teszünk mi?
  • The West Csapata elemezni fogja a helyzetet és megteszi a szükséges lépéseket, amennyiben szükségesek. Első lépések közt az adott világon azoknak az erődkihívásnak a költségét emeljük, amelyek az első harc kihirdetése után történnének. Amennyiben módosításra kerülnek az erődhívások költségei, akkor ezeket a változtatásokat közzétesszük majd.
  • Abban az esetben, ha már történtek ilyen jellegű lépések, fenntartjuk a lehetőséget, hogy figyelmeztessük és megbüntessük azokat a játékosokat, akik részt vesznek a spamelésben.
  • Emellett, a The West Csapata törölheti vagy átütemezheti, ha Visszaélésszerű / Spam Erődharc(ok); ez azonban nem kötelező intézkedés részünkről.
Harcok idejének áthelyezése
  • Az erődharc áthelyezhető amennyiben a harc kezdete előtt legalább 6 óra még hátra van.
    Ajánljuk a figyelmetekbe, hogy nem tartunk fent 24/7 támogatói rendszert, ezért előfordulhat, hogy nem tudunk időben reagálni és átütemezni a harcokat.
    Előre is elnézést kérünk az ilyen helyzetekért.

Reméljük tetszeni fognak az alábbi változások!
Kérjük, amennyiben bármilyen visszajelzésetek vagy kérdésetek lenne, azt a kibeszélőben írjátok meg vagy Support felületén lépjetek kapcsolatba velünk!

Jó szórakozást kíván,
A The West Csapata
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent