XI. Játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

innogames

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Készíts egy mémet, amely a The West-hez kapcsolódik! Légy kreatív!

Szabályok:
  1. Általános eseményszabályzatunk érvényes a XI. Játék során.
  2. Ezen játék során a 15. Születésnapi íjpuska megnyerhető.
    15_b_day_fort.png
  3. A játékban való részvételhez egy The West-hez kapcsolódó mémet (meme, vicces kép, énén) kell elkészíteni és válaszként beküldeni.
    1. Részvételhez készíts egy mémet ami a The West-hez kapcsolódik.
    2. Bármelyik ingyenes, mémet generáló/szerkesztő oldalt használhatod az Internetről.
  4. A választ erre a témára való válaszként kell beküldeni.
    1. Amennyiben csatolmányként szeretnéd beküldeni a válaszodat (például: képernyőkép a válaszaidról), akkor használd a "Fájlok csatolása" opciót a válaszod során vagy bármely más lehetőséget, amellyel válaszod úgy is látható. hogy ne kelljen megnyitni egy külsős weboldalt. Beküldést link formában, ami külsős oldalra mutat, nem tudunk elfogadni, mint választ.
  5. Minden játékos, aki helyes választ küld be a szabályoknak megfelelően, jogosult a nyereményre.
  6. Válaszok beküldhetőek egészen 2023. május 17. 10:00-ig.


Sok szerencsét!
A The West Csapata
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Amit bétára is beraktam még ma éjjel... ahogy az innogames!! (nem az adminok, hanem maga a cég és a vezetés!!) törődik a játékkal és mennyire veszi figyelembe a játékosok véleményét egyes frissítések során, az eredmény pedig:


1684223661432.png

lehet az 1-10 nem a legjobb számozással van, de az első évek és a 2.0 voltak a legszebb évei a játéknak. A kihagyott mobilos applikáció egy nagyon nagy hiba volt a vezetéstől... a sokszor vicc kategóriás frissítések (nincs baj az eredmények frissítésével, kell a játékba, motiválja a játékosokat, de az 3 év alvás, komolyan?, senkinek nem tetszett bétán se, és mégis bejött élesre, mit gondolnak ott fent, az 0-24es alvással életben tartható a játék?, PVPt kellene erőltetni a fejlesztőknek, vagy legalább a munkákért buffolnák egy kicsit az XP-t, templomépítésnél se aktív az ember. nem közösségromboló frissítések kellenek, hanem olyanok amelyekkel arra ösztönzik a játékosokat hogy aktívak legyenek), az utolsó része a 11.-re esett, akkor jelent meg az uniós szett ... :)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent