Archivált Világok közti ajándékozások.

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

ppisti

Member
Sziasztok!

Lehet hogy halva született ötlet, de egy próbát talán megér.

Elképzelésem szerint nagyobb ünnepek alkalmával az azonos karakter ajándékot küldhessenek a másik világon lévő karakterének. Teszem azt a Buffalón lévő karakter elküldi a csomagját a Floridai karakterének. Mondjuk fix nagyságú lenne a csomag, (10-20-30 tárgy erejéig) amiben bármely felszerelés, legyen az ruha, fegyver esetleg recept, vagy valami buff.

A világok között amúgy is működik egy ilyen rendszer, csak nehéz megtalálni a megfelelő egyént akivel cserélni lehetne. Mint ahogy látjuk vannak világok, amelyek kihalásra vannak ítélve, hiába lenne karakter áthelyezés, nem biztos hogy megoldódna a probléma. Ezzel a megoldással még ha csak látszólag is de megoldódna, az elnéptelenedés.
 

DeletedUser8504

Vendég
....hát, már az is épp elég baj, hogy a világok között működik a cserebere. Hisz így jogtalan előnye van annak, aki minden világon játszik. Gyakorlatilag multi az egész, szerény véleményem hogy a piaccal lett elszúrva az igazi játékélmény. És ebben a potyalesésben én is részt veszek, pénzt cserélek, tárgyakat cserélek. Lényegében 3 karakterrel játszom az eventeken az ingyenes cuccokért, majd átcserélem. Hát hol itt az igazság azokkal szemben, akik eleve csak 1 világon játszanak, és ha 1-2 plussz tárgyat akarnak, akkor csak röggel tudnak 3-szor annyit pörgetni?
 

DeletedUser

Vendég
Nem értek Veled egyet tomolino. Nem jogtalan az előny, hiszen ha valaki több világon játszik, az több időt szán a játékra, esetleg több rögöt is költ. Ez a tevékenység szabadon választható, mindenkinek megvan a lehetősége, hogy így játsszon.

Egyébként az ötletet így, ahogy leírtad, nem támogatom. Éppen ezért van a piac, s hogy megtaláld a megfelelő partnert a cserére. Annak látnám értelmét, mikor valamelyik világot bezárják, akkor a support átrakja a fő világra a kért tárgyakat, vagy ekkor lépne érvénybe ez a fajta ötlet, amit leírtál.
 

DeletedUser13044

Vendég
Arról nem is beszélve, hogy ilyen jogalapon a multizás is "szabályos" . Ki tudja ellenőrizni, hogy tényleg a nagybácsi feleségének a húgának a lánya játszik az azonos IP címről..
 

DeletedUser

Vendég
Van különbség.

Éppen azért tilos a multizás, mert egyszerűbben és kockázat nélkül lehet átadni a cuccokat a nagy karakterednek.. Ehhez nem kell magyarázat, paraszti ész. Az, hogy valaki több világon játszik, nem tilthatja meg a support, ahogyan a cserélgetést sem. Amióta lehetőség van rá, mindenki próbálja kihasználni és javára fordítani ezt az "előnyt".
 

Kanyim

Veteran Member
1 világon nem lehet több karaktered, szóval az multi és nem is kell vele foglalkozni.
Azt az inno természetesen nem tiltja hogy több világon játszunk, sőt ők is preferálják, hisz nem lehet kasztot+mesterséget váltani, szóval aki kiakar mindent élvezni az több világon nyomul.

A piacolás meg kellett a játékba ! Sok termékre pontozni kellene a kalandokhoz, (de annyit a legtöbb kaland nem ér meg), anélkül nem lehetne annyi buffot gyártani, lényegében nem lehetne folyton melózni, fejlődni, mert a buffokhoz szednénk csak a nyersiket. Az erődharcosoknak a napi melójuk lényegében az esti buffok nyersijének a beszerzése lenne. Olyanba meg bele sem mentem hogy a különféle mesterségek is értelmetlenek lennének piacolás nélkül.

Az meg ennek a hozadéka hogy a világok közötti csereberét is beindította.
Persze hogy nagy előnybe kerül így a játékosok egy része, de hát ők ezért tesznek is nem keveset. Aki 9 világon nyomul, beállít melókat, eladogatja a dolgait, lebeszéli a csereberéket.. sokkalta többet öl a játékba mint aki 1 világon játszik csak.


A kérdéshez meg annyit hogy én nem támogatom. Igenis tessék lebeszélni a cseréket, felhajtani az embereket. Ha csak 2 kattintással meglehetne oldani a termékek átküldését, az lényegében olyan lenne mintha 1 világon lennének a karaktereid. A többi mesterséges emberrel sem kéne beszélned, hisz átküldöd a buffalói szakácsodhoz a kancsó víz nyersijeit, aki legyártja, majd átküldi a colos sarlatánodhoz, aki a kész rózsavizeket átdobja a floris építődhöz hogy ő folyton tudjon építeni ???

Egyedül olyan formában képzelném el én is, hogy egy világ bezárásánál, ha minden másik világon van egy karaktered (aktív karakter, pl minimum 100-120as szintű) akkor kilehessen választani pl 10 dolgot amiket a törlődése előtt átküldhetsz 1 másik karakterednek.
 

DeletedUser17465

Vendég
A piacozäsnäl kellene 1 hatär ugy, ahogy az eladäsi ärnäl olcsobban nem lehet feltenni piacra, igy kellene pl. a vetel är 5 szörösenel nagybb ärat nem kerhet az elado :D nem mondtam semmit
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent