A licites cuccoknál direkt nincs kiírva hogy minek mi a neve vagy csak én vagyok olyan buta hogy nem jövök rá egy képből? A waupee cuccok megvannak de az a másik bigyó mi Floridánál?
Piros mágikus kalap
A licites cuccoknál direkt nincs kiírva hogy minek mi a neve vagy csak én vagyok olyan buta hogy nem jövök rá egy képből? A waupee cuccok megvannak de az a másik bigyó mi Floridánál?
Mivel nincs megjegyzés, így az üres (null), emiatt nem tudod jelenteni.Igaz.. de miért van ott a jelentés gomb egyáltalán az olyanoknál?A hibaüzenetre gondolsz, hogy nincs mit jelenteni?Mivel nincs megjegyzés, így az üres (null), emiatt nem tudod jelenteni.

Tegyük hozzá, hogy a nagyszerű és zseniális Robert szerint a 2-es helyettes jobb a 3-as Lucinál. Emlékét örökké megőrizzük.- A helyettes cuccai
Hosszú idők óta egyik legjobb fegyver MPI-re fejlesztve.
Mindjárt megidézed Robert barátunkat.Tegyük hozzá, hogy a nagyszerű és zseniális Robert szerint a 2-es helyettes jobb a 3-as Lucinál. Emlékét örökké megőrizzük.
Nem titkolt célóm.Mindjárt megidézed Robert barátunkat.
Hát igen... Az nem pont így vanTegyük hozzá, hogy a nagyszerű és zseniális Robert szerint a 2-es helyettes jobb a 3-as Lucinál. Emlékét örökké megőrizzük.
Nem voltak annyira magas árak egyik világon sem.Ahogy nézem az árakat nekem is sikerült volna eléggé olcsón megszerezni pár dolgot, ha nem kavart volna be az áramkimaradás![]()

Mindenkinek...Nem titkolt célóm.
Sokat tanultam tőle, legendásan jó MPI-s volt.Mindenkinek...
Egyébként nem volt ő vele gond, a fórumot biztosan színesebbé tette.
Sokat tanultam tőle, legendásan jó MPI-s volt.
Azért nem tudom erre mit mondhatnék... semmit.