Kedves játékostársaim!
Szeretnék viszonylag röviden segítséget nyújtani nektek, a döntés meghozásához.
,,Mit érdemes venni ebben a kiárusításban?"
Korábbi tapasztalataim alapján tudom leírni erre a sokat látott kérdésre, hogy ezeket biztosan megéri:
(Érdemes figyelembe venni, hogy a
szett darabjainak értékei szintenként növekednek. Minél magasabb szintet ér el valaki, annál nagyobb bónuszra számíthat a vadnyugati szett esetében.)
- Vadnyugati ló és nyereg
Tapasztalat szerzésre hasznosnak találom nagyon, a szettbónusz 40% tapasztalatot és 40% fizetséget ad.
Ha a tárgyak bónuszait nézzük, akkor a ló 0.25% fizetséget , a nyereg 0.25% tapasztalatot ad szintenként. (Ez az, ami valójában megváltoztatja az eredményeket.)
Tapasztalati bónusz állatszetteknél (gyakran használt, véleményem szerint legjobbakat nézve)
Kolumbiai állatszett 48%
Gróf állatszett 60%
Kaszás állatszett 55%
Tehát ha a 40%-ot és a nyereg szintenkénti bónuszát összeadjuk, akkor sokkal nagyobb értéket érhetünk el.
(40% + pl.100-as szint esetében 25% = 65% , és még csak 100-as szinttel számoltam)
Elmondható, hogy a Vadnyugati állatszett jelenleg a legjobb 15mp-vel való tapasztalati pont szerzésre a The West-ben.
(Minden szett esetében az alap szettet néztem, tehát fejlesztés nélkül)
Személyes véleményem szerint a
nyereg fejlesztés ajánlott mindenképp, ha van bőven keret ennek kivitelezésére.
- Vadnyugati fegyverláda
A helyzet hasonló a lószetthez, a szettbónusz 30% tapasztalatot, és 30% fizetséget nyújt.
A jobbkezes ütős fegyver 0.15% fizetséget, a lövős 0.15% tapasztalatot, a balkezes fegyver pedig 0.2% tapasztalatod ad szintenként.
Bár 1500 rögért vásárolható meg egyben, érdemes gondolkodni kizárólag a lövős jobbkezes, és a balkezes fegyver vásárlásán is. (Így 300 darab rögöt spórolhattok, ugyanis nem tartom valószínűleg, hogy 15mp tapasztalati pont szerzésen kívül használná valaki másra is a szettet)
Néhány erős fegyverszettnél a tapasztalati értékek:
Vadnyugati Péntek fegyverszett 70%
Kolumbiai 48%
Kaszás 55%
(Természetesen event győztes nyereményeket nem néztem, hiszen azok közt van erősebb is ennél.)
30% (szettbónusz) + pl. 100-as szinten 15% (jobbos lövős) , és 20% (balkezes) = 65%, tehát 100-as szintnél még vannak jobb lehetőségek is.
200-as szintet nézve az eredmény 100% ... Remélem jól néztem ezt, mert ezek alapján itt is bizonyítva, hogy
a legjobbakat is bőven lenyomja.
(Mindez fejlesztés nélkül... több rög áldozásával ennél szebb eredmények is születhetnek.)
- Vadnyugati ruhaszett láda
Fejfedő : +100% sebesség
Nyakpánt : 0,25% szerencse , és +1 munkapont szintenként
Ruházat : 0.25% szerencse , 0.25% regeneráció szintenként
Öv : 0.25% fizetség, +1 munkapont szintenként
Nadrág : 0.25% tapasztalat, 0,25% regeneráció
Lábbeli : 0.25% találati esély szintenként
Összességében elmondható, hogy a szett értékes elemei a nadrág és a lábbeli.
Egy összerakott szettben (Ahol nem a szettbónuszt nézzük, ott is kiemelkedőek)
Nem szeretném részletesen leírni a szettbónuszokat, ennek összehasonlításait, ezeket mindenki saját holmijaihoz alakítva és ahhoz mérten tudja mérlegelni.
Én mindenképp javaslom legalább a nadrág és a lábbeli vásárlását. Tény, hogy magas szinten rengeteg lehetőséget rejtenek ezek a darabok.
Fejlesztést, illetve darabok vagy a teljes szett vásárlását mindenkinek pénztárcájához mérve érdemes nézni (itt különösen)
- A helyettes cuccai
Hosszú idők óta egyik legjobb fegyver MPI-re fejlesztve. (Harcon is megteszi a hatását)
Természetesen el tudjátok dönteni, hogy mennyire éri meg több ezer rögöt erre áldozni, viszont én minimum a 3-mas szintet javasolnám MPI-re.
Sajnos ezt követeli már lassan meg a játék, hogy legalább sebezni is tudj a nagyobbak között. (Persze itt is lehet van, aki megelégszik kevesebbel, így mindenképp ide írtam ezt a fegyvert is.)
- A helyettes kalapja
50% találati esély vonzóvá teszi 140 darab rögért cserében. Ez egy különálló szettbónuszokkal rendelkező ,,épített" szettben remekül megállja a helyét.
- Tűzoltó sálja
20% tapasztalat miatt érdemes lehet ezen is gondolkodni, szintén egy külön összerakott szettben jó kiegészítés tud lenni, bár van már ami jobb egy pár százalékkal. (Illetve olyan is van, ami kevesebb egy pár százalékkal, de nem rögös.)
- Gróf Rochambeau nyakkendője
A helyettes kalaphoz hasonlítanám ebben, 30% találati esély egész jó egy nyakkendőt nézve.
Remélem tudtam segíteni kicsit, ha kérdésetek lenne erről, akkor kérlek bátran írjatok továbbra is. (Itt is, játékon belül is.)
Ha vitatni szeretnétek valamit, vagy netán olyat találtatok amivel nem értenétek egyet, akkor arról is szívesen beszélgetnék. (Én is tudok bőven hibázni.)
Sok megközelítésből nézhetnénk ezeket a szetteket is, viszont én azt emelném ki a vadnyugati szettből, amire való.
15mp munkákkal 75% munka motiváció felett, és 15-20% körüli veszéllyel (vagy kevesebbel)
VIP bónuszokkal, tapasztalat növekedését segítő buffokkal, energia és motiváció töltésére szolgáló buffokkal
Nagyon könnyen lehet haladni a szintekkel, ehhez pedig fontos egy jó szett is.
Természetesen sorolhatnánk, hogy drága... stb... én ezeket rátok bízom.
Shadow Bandit