Városok - Lakosság toborzó

The West Lady

Active Member
Kellett ez a kis idő hogy ismét képbe kerüljek a több mint 10 éves kihagyás után.
Most azonban, hogy sikeresen belerázódtam a préri hepehupás lakosai beszédstílusába és a játék változásait is sikeresen kiismertem boldogan nyomulok előre városkám utcáin. :p
 

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Szia Kentuckyn vergődő vadnyugati vándor!

Azért kereslek, mert meghívnálak egy új, életerős szövetségbe, hogy erősödjön az erődharcos élet itt a szerveren. Láthatóan két pólus felé haladunk, mert sok apró szövetségnek nincs sok értelme a szerveren.

Lassan közeledik az ősz és a tél utána hamarosan elkeződik az éhező Farkasok viadala a húsért. Azért a húsért, aminek az elkészítésében mi nagyon jók vagyunk, hiszen a Kentucky Fried Chicken egy lassan 70 éve működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás. Ennek tudatában kérlek dönts és válassz oldalt bölcsen, mi a KFC Cityben szeretettel várunk.

Csatlakozz vagy az éhes Farkasok szövetségéhez akik majd jó drágán megveszik tőlünk a Strips Kosarat vagy csatlakozz hozzánk a chicken fryershez és városunkhoz, majd mi ellátunk minden földi jóval!
Ha csatlakozol és a városunkat vagy szövetségünket erősíted busás jutalmakban és sok csirkés ennivalóban részesülsz, amit személyesen a Kentucky Colonel Harland David Sanders ad át neked!
;)


(Figyelem! Természetesen komolyan gondolom a szövetségépítést és a kiegyenlített erődharcokat is valamint, hogy a millióimmal támogassam a rászorulókat. Viszont semmiképpen sem akarok senkit erőszakkal a városomba csábítani ez csak egy ötlet és egy jószándékú ajánlat a részemről. Ha tényleg érdekel a meghívó írj rám, akár az egész városodat is szívesen látjuk!)
 
Fent