Kibeszélő Tavaszi Speed

DeletedUser17653

Vendég
Bárki aki szabályosan játszik nyerhet, függetlenül hogy milyen nemzetiségű, nem is értem hogy honnan vetted amit írtál. Ahogy a versenykiírásban is áll: A speed egy ideiglenes világ, a szerver zárást követően minden adat elveszik. A játékszabályok megsértése, különösképpen illegális eszközök és multifiókok használata esetén végleges kizárás jár az eseményről és a játékos elesik az esetleges nyereménytől. Jelen játékleírás bármikor megváltoztatható.

(Megjegyzés zárójelben: A játékban történt esetleges szabálysértéseket amúgy a supporton kell jelezni, a fórumon jelzett szabálysértések, nem tudjuk kivizsgálni, mivel nem ez a hivatalos bejelentési módja. Sőt még akár a fórumszabályokat is sértheti a bejegyzés.)
Igazából mindenki is csalt valamilyen formában, de senki sem bukott. Ezért mondtam, hogy inkább kérdezzétek meg az itteni srácokat ha szabályrendszert akartok alkotni, mert tuti zicher hogy az jó lesz.

A gépekre rakott segéd programokat meg szerintem senki sem fogja bizonyítani, mert nincs nyoma, max aki annyira elvetemült hogy 150.000 kattintást rak be másodpercenként, az már amugy se normális. Viszont,ezt úgy se fogja csinálni senki, mert a "rendszer nem bírja a terhelést". Legközelebb megkérjük max Enzot, hogy jelentgessen mindenkit kinek mennyi cuccokat adtak, ki hogy tudott terméket összeszedni, összehasonlítani a normális játékosok és a pushingolt játékos munkáival, főleg ha az egyik 10.000 munkával legyártott 40k terméket, a másik 5000-el 90.000-et. Ehhez, hogy kiszűrjétek ezeket, kb kellene 20 fő aki non stop kiszűrje a csalásokat.

De mondom, engem hidegen hagy mi történt ott, viszont én is láttam ki az akinek szedik a termékeket, meg ki az, aki 24 órából 70-et dolgozott fizikailag, aztán semmi nem lett belőle. Ez a ti eseményetek volt, azt csináltatok rajta amit akartok, nekem volt jobb dolgom is mint oda fel regelni és nézni ki mit alkot.

Legközelebb le kell tisztázni mit lehet, és mit nem. Fél információkat ki lehet játszani azonnal, mert nincs egyértelműen leszögezve semmi. S tudom, ti jót akartok a népnek, ami dícséretes, de az esetleges utóhőbörgés elkerülhető ha picit pontosítotok rajta.

Edit: Mindegy már mi történt, a nyertesek megkapták a cuccaikat, gratulálok is hozzá, használjátok egészséggel a gringót meg mindent amit kaptatok. Csak azért írtam, hogy legközelebb figyeljetek erre is. :) Foglalkozzunk most már mással, ami napi renden lehet.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

jaklee

Veteran Member
Nincs olyan sok tapasztalat speed terén. Persze lehetne átgondoltabban szervezni a jutalmakat ahelyett, hogy a gyakorlatból tanulnak a szervezők. Így alakult a mostani, ez van. Várjuk a következő speedet :)

Következő speedeken nyilván minden észrevételt figyelembe kell venni, és azok alapján megszabni a szabályokat, jutalmakat. Például a craftolás úgy, hogy egyéni verseny és piacolás szabad volt, eléggé értelmetlenné tette a dolgot. Craftolós verseny: vagy ne legyen piac, vagy városok versenyezzenek. De majd írok különböző ötleteket, hogy mikben lehetne versenyt hirdetni és milyen módon, hogy tényleg arról szóljon a verseny amire ki lett találva. És ne felejtsük el a speed szerver javaslatok topicot :) (vagy mi a topic címe...)
 

Aviendha

Active Member
Annyit még hozzátennék, hogy blade 350 biztos hogy csal, attól függetlenül, hogy nem nyerhetett mint nem magyar egészen nyugodtan utána lehetne nézni, mert scriptel, ez biztos.


tudom h ogy vannak őrültek, de 24 óra alatt 20-at dolgozott vb-n is :) Nem ma jöttem le a falról, hogy ez egy jól működő autoclicker
UI: Blade ki lett zárva a végén. Szóval valószínűsítem hogy igen, tényleg csalt, vagy egyéb módon vétett a szabályok ellen. Főleg, hogy végig TP-zett, majd hirtelen a semmiből top1 szakmász lett. Van egy olyan sejtésem, hogy nem bogyószedésből jött neki a tapasztalati pont :D

@Syntex Mi van abban az esetben, ha a nyertes nem tudja sehova kérni a nyereményét? Blade nem játszik (gondolom) magyar szerveren. Átvinni másik nyelvre nem lehet. Ha nyert volna, akkor mi történik? A nyereménye a "kukába" kerül?
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Ha a játékos nem él a nyereménnyel, akkor elveszik, igen. Esetleg ha külön kéri, akkor tovább mehetünk a ranglistán, és a következő kapná meg. De semmiképp nem lenne átadható egy általa választott játékosnak.
 
Fent