Kibeszélő Tavaszi Speed

Shadow Bandit

Veteran Member
Engedélyezve van egymás segítése ... szóval hogyha kölcsönösen támogatják egymást .. egymás közt megegyeznek stb.. az elvileg nem szabálytalan. A szabálytalan az, hogyha azért csinálja a karakterét, hogy terméket szedjen az illetőnek. És a pénzcserék is szabályosak. (Mármint hogyha jól értelmeztem)
 

Shadow Bandit

Veteran Member
Ahogy hallotam elég sokan szervezik a kis csapatukat akik nyersit szednek nekik majd. Remélem, hogy az admini csapat (elfogultság nélkül) figyeli majd a játékosokat.
Nem ellenőrizhető tulajdonképpen... sajnos egy kijátszható rendszer... becsület alapon fog menni. (bár talán nem is szabálytalan... mert ha fizet a termékszedésért az már kölcsönös segítségnek számít azaz üzletnek... ami nem tilos)
 

Shadow Bandit

Veteran Member
Hülyeség... de igaz .. HA pénzcsere működhet, akkor termék csere miért ne működhetne ? szóval ez ilyen... Sok variáció van.. mégse kaptunk olyan választ ami kitérne a részletekre, és összefoglalná hogy mit szabad, mit nem szabad és hogyan ellenőrizik. Mert ennek a témának addig semmi értelme...
 

LDuck

Veteran Member
Erre írta Syntex, hogy ez a tilos. Nem számít, hogy másik világon kapsz érte valamit, mert a pushing szerinte világonként van. Tehát ha speed szerón csak azért vagy ott, hogy terméket szedj valaki másnak, hiába kapsz érte akármit v1-en, kizárnak speed-ről.
 

Shadow Bandit

Veteran Member
Én most már őszintén nem értem mi is tartozik bele a pushingba...
Syntex nem tudnál valami pár tételes kis okost írni esetleg, hogy mik azok a gyakori esetek, amiket pushingként büntettek?
Az jó lenne... én sem tudom :( Az oké hogy a The West csapata majd eldönti.. de nem akarok oda eljutni hogy azon kelljen izgulnom ki leszek tiltva vagy sem.
Szegény Syntex :D
 

jaklee

Veteran Member
Szerintem akkor a játékosok nagyrészét lehet is kizárni, ha termékért más világon fizetés pushing :D Eventkor aktiválódik "pár" karakter random világokon, event végével csere fő világra és karakter megint inaktív. Tehát adott világra levetítve csak másokat segít -> pushing. Ha viszont ez szabályos és pushingba nem tartozik bele, akkor speeden is szabályosnak kell lennie, hacsak külön szabály nem tiltja...

Jó ez a craftolósdi, de akkor már lehetne városonként díjazni, és nem lenne probléma. Lehetne akár szakmánként a legjobbat kiemelni minden városból, és az alapján díjazni, de részletekbe fölöslegesen nem akarok belemenni :D
 
Fent