• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Tagtoborzás

DeletedUser15719

Vendég
Sziasztok frissen épül városom a Master of Hardcore akinek kedve van csatlakozni dakotán Rootshunterz név alatt TG-ben megtalál! :)
 

katka0812

Vendég
Tagtoborzás Girl Team

Sziasztok :) Elöször is tagot szeretnék toborozni a városomba :) A neve PrincessLadies :) A a lényege az hogy csakis kizárólag lányok lehetnek bent hogy megmutassuk a vadnyugat nem csak a fiúké. :P Négy tagja van a városnak :) 6045 Pontja van neki, Városháza 3. szint, Piac 2. szint, Lakóház 2. szint, Bank 2. szint, Hotel 5. szint, stb... Igen, igaz nem állunk valami fényesen de a fórumon a hangulat nagyon jó.Legfőképpen építőmunkásokat keresünk de bárki aki lány jelentkezhet és jelentkezését szívesen várjuk! :)

A másik dolog pedig az lenne hogy Szövetség-be szívesen belépnénk ajánlatokat várok! :)

Játssz egy összetartó vidám csapattal és éld túl a vadnyugatot! ;)
 

evelin91011

Vendég
Új város

Sziasztok! Új várost szeretnék alapítani. Csak tagokat keresek. A város már ki van fejlesztve, de nincsenek tagok. Mindig is szerettem volna egy várost, de nem olyat, amiben egyedül vagyok. :szénaboglya:
Ha te is így vagy vele, írj egy üzentet nekem, és megbeszélhetjük a dolgot. Sok-sok olyan várost láttam, aminek 1 tagja van. Ha Te is ilyen városban vagy, hagyd ott a városkádat, és gyere! Itt vagyok, adok rangot, segítek, ne félj! Gyere nyugodtan!
(Persze, már megint egy kis hülye aki várost alapítana: gondolhatnád. Egy összetartó, jó kis várost szeretnék létrehozni! És ez abból is látszik, hogy nem haboztam megírni ezt a szöveget!)
Szóval ha jössz, akkor írj üzentet!
Szövetséges városokat is keresek, akikkel összefoghatok! Ez ügyben is írhatsz üzentet!
Jó napot! :)
 
Fent