Archivált Szintbővítés és a játék reklámozása

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser14268

Vendég
Sziasztok!
Már fél évtizede nem kapott bővítést a játék.
A Forge of Empires 3 havonta, 9 havonta, de van hogy "csak" évente 1-szer kap egy jelentős bővítést. Jönnek az újabbnál újabb korok, korrészletek, hogy azok a játékosok, akik kimaxolták, tudjanak tovább haladni, ne legyen unalmas és monoton a játék.
És itt jön is a kérdés.
A West miért nem kap szintbővítést? Új világok indítása helyett inkább kaphatna évente + elérhető szintet

A másik javaslat, a Westet reklámozni kéne, ugyanúgy mint a Forge of Empirest és az Elvenart. Azok reklámai a tv-ben is láthatóak, internetes oldalakon, youtuben stb.
Westhez viszont nem készül új reklám, és a régieket sem lehet sehol látni. Így nem fog eljutni senkihez, és nem értesülnek a játékról az emberek, új játékosok nem érkeznek, max akkor érkeznek ha véletlen ide tévednek vagy az ismerőse ajánlja.

A játékot az mentené meg, ha minél több játékos lenne, Arizona indulásakor csupán Arizonán 50ezer játékos volt, hiába indítanak újabbnál újabb világokat, a játékosok java része azokból áll, akik más világon is játszanak, kevés a újonnan érkező játékos.
 

Mr. T.

THE DEVIL
szia,

3 roppant egyszerű indoka van.. pénz, pénz és pénz.. szerinted mi az egyszerűbb? megnyitni egy új világot, ahová beregel a sok "énmostittelsőleszekéspont" user, aki nem kevés rögre is költ vagy hatékony fejlesztést/reklámot/stb-t csinálni? szerintem tudod a választ..

másrészről, valszeg pont az általad említett népszerű játékok is elszívják az értelmes programozókat, s nekünk a többiek maradnak..

harmadrészről, más, nem Inno játékok is haldokolnak, ahol szintén csak az új szervereket nyitják és nem fejlesztést csinálnak..

üdv, T.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent