Szintbővítés és a játék reklámozása

Kategória: 'Javaslatok', témanyitó: Centurion02, téma nyitása: 29. Ápr 2019.

Oldal megosztása

 1. Centurion02

  Centurion02 Member

  Csatlakozott:
  24. Jún 2011
  Üzenetek:
  477
  Kapott kedvelések:
  18
  Sziasztok!
  Már fél évtizede nem kapott bővítést a játék.
  A Forge of Empires 3 havonta, 9 havonta, de van hogy "csak" évente 1-szer kap egy jelentős bővítést. Jönnek az újabbnál újabb korok, korrészletek, hogy azok a játékosok, akik kimaxolták, tudjanak tovább haladni, ne legyen unalmas és monoton a játék.
  És itt jön is a kérdés.
  A West miért nem kap szintbővítést? Új világok indítása helyett inkább kaphatna évente + elérhető szintet

  A másik javaslat, a Westet reklámozni kéne, ugyanúgy mint a Forge of Empirest és az Elvenart. Azok reklámai a tv-ben is láthatóak, internetes oldalakon, youtuben stb.
  Westhez viszont nem készül új reklám, és a régieket sem lehet sehol látni. Így nem fog eljutni senkihez, és nem értesülnek a játékról az emberek, új játékosok nem érkeznek, max akkor érkeznek ha véletlen ide tévednek vagy az ismerőse ajánlja.

  A játékot az mentené meg, ha minél több játékos lenne, Arizona indulásakor csupán Arizonán 50ezer játékos volt, hiába indítanak újabbnál újabb világokat, a játékosok java része azokból áll, akik más világon is játszanak, kevés a újonnan érkező játékos.
   
 2. Mr. T.

  Mr. T. Active Member

  Csatlakozott:
  14. Jún 2009
  Üzenetek:
  163
  Kapott kedvelések:
  167
  szia,

  3 roppant egyszerű indoka van.. pénz, pénz és pénz.. szerinted mi az egyszerűbb? megnyitni egy új világot, ahová beregel a sok "énmostittelsőleszekéspont" user, aki nem kevés rögre is költ vagy hatékony fejlesztést/reklámot/stb-t csinálni? szerintem tudod a választ..

  másrészről, valszeg pont az általad említett népszerű játékok is elszívják az értelmes programozókat, s nekünk a többiek maradnak..

  harmadrészről, más, nem Inno játékok is haldokolnak, ahol szintén csak az új szervereket nyitják és nem fejlesztést csinálnak..

  üdv, T.
   
  Krisztoph Snow kedveli.
 3. Kenneth G

  Kenneth G Well-Known Member

  Csatlakozott:
  21. Júl 2014
  Üzenetek:
  642
  Kapott kedvelések:
  545
  Jön a válság majd úgy is.
   
  Krisztoph Snow kedveli.