Szerverhiba

Téwé

Vendég
Most meg Colorado nem jó..-.- Gondoltam buff azért volt off mert betették a pókert. Nem így volt.
 

DeletedUser11414

Vendég
Nekem megint nem megy...
kb csak 1 perces leállás lehetett :D
 

hardlifetank

Vendég
Tiszta nyári hangulat :D,megint visszajön a heti 1 leaállás?
 

Mina Harker

Vendég
Most csak azért nem nyavalygok azon, hogy "bezzeg megint aznap, amikor harcunk van", mert nekünk valahogy minden nap harcunk van :D
Nah... majd elmúlik.
 

Mina Harker

Vendég
Ez nem vicces.

Hajnali délben kaptam egy jelentést ma 22:24-ről, miszerint lemaradtam az egyébként 21:30-kor kezdődő harcunkról.
Aztán 14:10-ig munkákat sem tudtam vállalni, mondván, harc alatt nem lehet.
Majd pedig visszaregisztráltam a húsz perc múlva kezdődő, azonban az időzavar okán már lezajlott harcra. Azóta se kép, se hang. Az Erődharc áttekintő panel be van ragadva a három kísértetharccal az aktuális erődharcok tekintetében. Elméletileg a szövetségünk négy erődje van kihívva, gyakorlatilag ezt jópáran nem látjuk.

Amit lehetett, megtettem. Cookie-kat töröltem, előzményeket töröltem, cache-et töröltem, olyan tiszta a gépem, csillog-villog belülről, mint a tücsök segge. A windows-t nem vagyok hajlandó újratelepíteni, a registry marad olyan szemetes, amilyen volt.

Egyéb ötlet a supporttól, hogy ne legyek hátrányba azokhoz képest, akik látják az aktuális harcokat? (Mert vannak ám ilyenek!!!)

------------------------------------

Kieg.: A ki-mit-lát problémának az oka megvan. Akik délután visszaregisztráltak a lezajlott szellemharcokra, azok még mindig azokat látják. Akik nem regisztráltak be egyetlen harcra sem, azok az aktuális kihívásokat. Pls, oldjátok meg valahogy :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser11414

Vendég
Igen, elég érdekes volt :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser15081

Vendég
Sziasztok!
Buffaloval mi van, már egy órája próbálok belépni, de csak annyit ír ki hogy világ jelenleg nem elérhető!:blink:
 

DeletedUser11414

Vendég
Elindul a manőver ééééééééééééééééééééésssssss a világ jelenleg nem elérhető!!!!!!!!!! :mad:
 

DeletedUser9897

Vendég
Tök jó mindig akkor hal be ha az adott napon utoljára tudnék ránézni :)
 

Broxigar

Vendég
Ma esti szerverhiba

Sziasztok.
Ma este az történt, hogy nem indult el időben az erődharc. Kb 8 perc hiábavaló várakozás és többszöri sikertelen belépés (az erődharcra ) után megnéztem, hogy egyáltalán működik-e a szerver és mire kiderült, hogy igen, addigra kb 10 perc késéssel de elkezdődött a várva várt erődharc. Sajnos emiatt lemaradtam róla, több társammal egyetemben. Ha tudjuk, hogy 10 perc késéssel de elkezdődik, akkor nem mozdultunk volna egy tapodtat sem. Így viszont kárba veszett az elköltött aranyam, hogy odaérjek időben, nem is beszélve az elmaradt tp-ről, ami kellett volna a szintlépéshez, illetve a hiábavalóan elvesztegetett időről, és feleslegesen elhasznált drága holmikról, pl orvosi táska, stb, kinek mi volt.
Remélem valamilyen formában kártalanítás lesz, mert nagyon bosszantó, hogy önhibámon kívül lemaradok a harcról amire annyi időt fordítottam előzőleg.
Jó lenne, ha végre rendbe jönne a szerver, mert sajnos mostanában rendszeresek a meghibásodások és mi nem azért járunk ide, hogy emiatt bosszankodjunk, hanem, hogy szórakozzunk.
Szedjétek már össze magatokat és végre csináljátok már meg, mert ez nem állapot, illetve az, csak számunkra ez nem elfogadható állapot.
Üdv: Broxigar
 

DeletedUser15257

Vendég
hiba

nem tudjátok hogy a világ5 miért nem akar normális lenni :mad: mert ugy adja be hogy egy oldalra ki ír mindent és semmi szí + semmi kép csak fehér minden és csak írás!! :mad:
 

DeletedUser14395

Vendég
kínlódik a szerver eléggé, másodjára dob le elég csúnyán, nincs chat, az erődharcokról lemaradtunk illetve nem enged az újakra csatlakozni...

már megint a buffalo :p
 

DeletedUser7031

Vendég
Laza két órája megint nem elérhető a világ, tud valaki valamit? Megjavult.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser13388

Vendég
Először az üzeneteket/jelentéseket nem lehetett megnyitni, most már 502 és 504-es hibákat ír ki az oldal :S Másnak működik?