Bejelentés Szerver zárás: Jacksonville

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Cowboyok és Cowgirlök,

Jacksonville szerverünk 2018. május 22-i indulása óta a világ megannyi izgalmat élt át, ahol számtalan játékos megfordult. Sajnos elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor a világ hamarosan bezárásra fog kerülni. Jacksonville világ 2021. augusztus 6-án napközben bezárja kapuit és ezt követően nem lesz lehetséges a belépés.

Jelenleg a következő világokra vihetitek át a karaktereiteket erről a szerverről:
  • El Dorado
  • Florida
  • Kentucky
A költözés menetéről és az ezzel kapcsolatos általános kérdésekről bővebb információkat tudhattok meg a Wiki oldalunkon valamint a Tudásbázisunkban.

Arra kérem Jacksonville világ játékosait, hogy kezdjék meg a karakterek költöztetését egy másik világra, még a szerver lezárása előtt. Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne ezzel kapcsolatban kérlek bizalommal forduljatok hozzánk a Support rendszeren keresztül és a csapatunk örömmel lesz a segítségetekre.

Amennyiben elbúcsúznátok egymástól, a világtól, megosztanátok történetetek, élményeitek vagy csak kibeszélnétek a bejelentést itt tehetitek meg.

Találkozzunk a többi világon!

Üdvözlettel,
A The West Csapata
:indian:
 

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Rendelkezem karakterrel minden világon ahova költözhetnék. Mit tehetek?
Annak érdekében, hogy használni tudd a költözés lehetőségét véglegesen törölnöd kell a fiókodat az egyik világról, amelyre költözni lehet. Amennyiben ezt nem szeretnéd megtenni, azt tudjuk tanácsolni, hogy kérd más játékosok segítségét a tárgyaid kívánt világra való áthelyezésében. Egyszerűen add el őket a piacon, és ők adják neked vissza miután megtörtént a migráció. Ugyanakkor kérjük, ezt csak olyan játékosokkal tedd meg, akikben megbízol, a support csapat nem tud a segítségedre lenni, ha nem kapod vissza a tárgyakat.

Azok a tárgyak amelyek nem eladhatóak a piacon, nem helyezhetőek át más világra. Ugyanakkor kérelmet nyújthatsz be a support csapathoz, ha rendelkezel aktív karakterrel azokon a világokon ahova költözni lehetséges. Továbbá az alábbi összes követelmény teljesül:
  • A tárgy csakis egy kiárusítás alkalmával volt elérhető és jelenleg nincs semmilyen lehetőség az újra megvásárlásra,
  • A tárgy aranyrögökért lett megvásárolva,
  • A tárgy nem eladható a piacon.
VAGY
  • A tárgy egy olyan kalandsor alkalmával lett megszerezve, amely már nem elérhető a játékban, így a tárgy megszerzésére nincs már lehetőség,
  • A tárgy nem eladható a piacon.
VAGY
  • Esemény győztes fegyverszettel (Húsvéti esemény, Függetlenség napi esemény, Oktoberfest) rendelkezel, amelyet valamelyik eseményünkön nyertél meg.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a támogató csapat nem köteles semmilyen tárgyat áthelyezni, mivel erre általában nincs lehetőség, így bármikor elutasíthatják a kérést, még akkor is, ha megfelel az említett kritériumoknak.