Kibeszélő Szerver zárás: Hawaii

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Hát jó lenne ha jövőre megvalósulna, bár én egyre kevésbé látom esélyét, sok a rögös sajnos pedig kevesen vagyunk. Amúgy ha majd lehet költözni vajon milyen világokra lehet átmenni majd? :lovetw:

Floridára menj, majd... oda ment mindenki szinte kivétel nélkül...

El Dorado csak az erős idegrendszerű kivételeknek való!

(A többiről inkább ne is nyilatkozzunk.)

:up:

Wolf

Member
Én mindet bezárnám (összes nemzeten) és létrehoznák egy új szervert ahova lehet költözni ha játszani akarsz tovább. 1 darab szervert.
Hatalmas ötlet. Támogatom. Talán lehetne azzal kezdeni h a magyar szervereken nem várjuk meg míg teljesen meghal a játék hanem fel ajánljuk a költözés lehetőségét jóval hamarabb, és nem várjuk meg h csak 20 aktív ember maradjon egy szerveren. Oregon 3 éves, de játszani normálisan nem tudok. Piac nincs, kell egy recept a szakmához, 1 éve nem tudom meg szerezni, párbaj nem létezik, 1 nap alatt fel nyomom a pb szintem úgy hogy 3 embert érjek el már csak. Erődharc 10 v 10, nincs is harc minden nap, a kalandjaim 99%a kész. Költözni nem lehet még vagy 3 évig legalább. Meddig fogom várni a csodát? Most akkor évekig fogom nézni h a kari építi a templomot? Biztos amúgy...
1 éve lehetett volna költözni onnan, meg lehetett volna menteni jó pár játékost aki azóta eltűnt.

Shadow Bandit

Veteran Member
már akkor halott volt mikor még el sem indult
Teljesen igaz, ráadásul mint láthattátok az esélyt is sokkal erősebben adtuk meg neki mintha alapból indult volna. Hívtunk embereket stb, Egy pár hét után én fel is adtam, csalódtam. Sokkal nagyobb erőfeszítés kellett volna, hogy bármi lehessen ott ami érdemleges. (Akkor is csak egy ideig működik, főleg ha nincs fenntartva) Én sokat vándoroltam évről évre az új szerverekre: Kenta, Iowa... Jackson stb. Nincs értelme, és már végképp nem vagyok meggyőzhető.

:)
Persze... támogattam azokat akik láttak reményt, de nyilvánvaló volt hogy felesleges. Az esélyt megadtuk, remélem látja már mindenki.

Shadow Bandit

Veteran Member
Florida, El Dorado és V1 évek óta a többi világhoz képest előrébb halad. Ezeket javaslom mindenkinek. A kezdésben biztos vagyok benne, hogy szívesen segítenek a régebbi játékosok, akik jelen vannak még. (Magamat beleértve) Tudom, hogy nem szeretné senki annyira előről kezdeni, de élvezhetőbb sokkal mint egy halott világon. A költözésre várni lehet mellette is. Szóval szívesen látunk mindenkit, én azt javaslom ne várjatok éveket a költözésre.

Mr. T.

THE DEVIL
Florida, El Dorado és V1 évek óta a többi világhoz képest előrébb halad. Ezeket javaslom mindenkinek. A kezdésben biztos vagyok benne, hogy szívesen segítenek a régebbi játékosok, akik jelen vannak még. (Magamat beleértve) Tudom, hogy nem szeretné senki annyira előről kezdeni, de élvezhetőbb sokkal mint egy halott világon. A költözésre várni lehet mellette is. Szóval szívesen látunk mindenkit, én azt javaslom ne várjatok éveket a költözésre.

kár, hogy v1-re eddig sem- és valószínűleg ezután sem lehet költözni.. pedig igény volna rá..

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Én biztos, hogy megvárom a költözést, nem kezdeném előről soha! Nyissák meg a költözést Kentuckyról most!

Fent