Ez lenne a legjobb ötlet . Akkor talán megtelne nagyerőd isÉn mindet bezárnám (összes nemzeten) és létrehoznák egy új szervert ahova lehet költözni ha játszani akarsz tovább. 1 darab szervert.
!Én mindet bezárnám (összes nemzeten) és létrehoznák egy új szervert ahova lehet költözni ha játszani akarsz tovább. 1 darab szervert.

engem nem erdekel az innoAkkor a játékosok negyed annyi rögöt költenének.. semmi értelme az Inno szemszögéből![]()
Pld event nyertesek viszont többetAkkor a játékosok negyed annyi rögöt költenének.. semmi értelme az Inno szemszögéből![]()
.Pld event nyertesek viszont többet.
Nem tudom mennyi rog kell megnyerni egy eventet de akkor gondolom azért több jelentkező lenne .
engem nem erdekel az inno

Csak gratulálni tudok 
Megéri új szervert nyitni ha egy régi bezárCsak gratulálni tudok
![]()
Nem kell rögöt költeni, eventeket rög nélkül kell behuzni es be is zarEz most csak egy általános kérdés. Mi kell ahhoz, hogy egy adott világ bezárjon? Milyen létszám alá kell csökkenjen az aktív játékosok száma?
Nem lehetne egyszerre több világot egybe vonni, ahol ugyanígy fent áll a probléma? Lehet gyorsabban össze lehetne kapni ezt a játékot, ha most egy félévet csak erre szánnának, hogy összevonogatnak ezt-azt.
@ChickenMcGuy következő speed mikor ?

Egyetértek, Kentuckyról mikor lesz költözés?A költözéssel kapcsolatban Florida és esetleg El Dorado részemről amit javasolni tudnék. A másik két lehetőségről véleményem szerint ugyanúgy nyitni kellene költözési lehetőséget.
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám amikor törlődött Hawaii akkor esélyes. Sajnos úgy látom lassan halad ez nagyon.Egyetértek, Kentuckyról mikor lesz költözés?
Hát jó lenne ha jövőre megvalósulna, bár én egyre kevésbé látom esélyét, sok a rögös sajnos pedig kevesen vagyunk. Amúgy ha majd lehet költözni vajon milyen világokra lehet átmenni majd?Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám amikor törlődött Hawaii akkor esélyes. Sajnos úgy látom lassan halad ez nagyon.