Bejelentés Szerver zárás: Buffalo

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Kedves Játékosaink,

A Buffalo szerver 2011. január 6-ai indulása óta már több mint 9 év telt el, ezen időszak alatt pedig a világ megannyi izgalmat élt át, ahol rengeteg játékos megfordult az évek során. Sajnos elérkeztünk ahhoz a szomorú pillanathoz, amikor a világ hamarosan bezárásra fog kerülni. A Buffalo világ 2020. május 25-én napközben teljesen bezárja kapuit és ezt követően nem lesz lehetséges a belépés.

Jelenleg a következő világokra vihető át a karakteretek:
  • Világ 1
  • El Dorado
  • Florida
A költözés menetéről és az ezzel kapcsolatos általános kérdésekről bővebb információkat tudhattok meg a Wiki oldalunkon.

Arra kérem a Buffalo világ játékosait, hogy kezdjék meg a karakterek költöztetését egy másik világra, még a szerver lezárása előtt. Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne ezzel kapcsolatosan kérlek bizalommal forduljatok hozzánk a supporton keresztül és támogató csapatunk örömmel lesz a segítségetekre.

Amennyiben elbúcsúznátok egymástól, a világtól, megosztanátok történetetek, élményeitek vagy csak kibeszélnétek a bejelentést ebben a témában tehetitek meg.

Találkozzunk a többi világon!

Üdvözlettel,
A The West Csapata
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Minden világon rendelkezem karakterekkel, ahova át tudnék költözni. Mit tehetek?
Annak érdekében, hogy használni tudd a költözés lehetőségét véglegesen törölnöd kell a fiókodat az egyik világról, amelyre költözni lehet. Amennyiben ezt nem szeretnéd megtenni, azt tudjuk tanácsolni, hogy kérd más játékosok segítségét a tárgyaid kívánt világra való áthelyezésében. Egyszerűen add el őket a piacon, és ők adják neked vissza miután megtörtént a migráció. Ugyanakkor kérjük, ezt csak olyan játékosokkal tedd meg, akikben megbízol, a support csapat nem tud a segítségedre lenni, ha nem kapod vissza a tárgyakat.

Azok a tárgyak amelyek nem eladhatóak a piacon, nem helyezhetőek át más világra. Ugyanakkor kérelmet nyújthatsz be a support csapathoz, amennyiben az alábbi összes követelmény teljesül:
  • A tárgy csakis egy kiárusítás alkalmával volt elérhető és jelenleg nincs semmilyen lehetőség az újra megvásárlásra,
  • A tárgy aranyrögökért lett megvásárolva,
  • A tárgy nem eladható a piacon.
VAGY
  • A tárgy egy olyan kalandsor alkalmával lett megszerezve, amely már nem elérhető a játékban, így a tárgy megszerzésére nincs már lehetőség.
  • A tárgy nem eladható a piacon.
Ha ilyen tárggyal rendelkezel és átszeretnéd helyeztetni, kérjük keress fel minket a supporton keresztül és örömmel leszünk a segítségedre!
 
Fent