Kibeszélő Szent Patrik napja

Kenneth G

Kroki-fan
Ha már új event, azért érdemes lett volna tudni, ezek a cuccok mennyi érmét is igényelnek.

Ui: közben megvan, kár, hogy nem szinttartományban vannak a napi feladatok, kisebb szinten nehezebb lesz összegyűjteni, főleg, hogy a piac halott.
 
Utoljára szerkesztve:

csacsi2

Member
Sziasztok
Gondoltam írok valamit arról mit is gondolok erről az eventről, de eljutottam arra a szintre hogy nem éri meg koptatni a billentyűzetet... Mindenki jól tudja mi a gond a játékkal és azt is hogy ez nem fog változni, csak egyre rosszabb lesz! Sajnálom a 10+ éveimet mikor még szórakoztam, kikapcsolódtam a játékban... Bocs a negatív hangvételért de már 0% lett a motivációm, miközben az event még ki is ütött...
 

Kasza1987

Veteran Member
Kis matek
21 nap van rá, napi 55-60 érme gondolom az a legeslegjobb esetben, mikor minden kalandot lezártál ebbe benne van 1 találatos párbaj találat is 10 érméért.
De tegyük fel nagyon jók vagyunk és rögért munkákat is befejezzük, akkor is 1050-1260 érme jön össze az eventhez 1350 kell minden tárgyhoz.
Szóval olyan szerveren ahol nincs erődharc, vagy nagyon kevés az érdeklődő esélytelenek nyugalmával lehet csinálni az event. Első gondolatom az eventről, de később még írok.
 

Joeworld

Well-Known Member
Engem az érdekelne, hogy elvesz az érmékből mikor a ruhát megkapom cserébe? vagy ez ilyen határkő, hogy ha elérek 75-125-200-300 érmét akkor mindig új jutalom jár?
Sajnos elveszi és újra kell kezdeni a gyűjtést. Mondjuk az az érdekes, hogy 5-6 órákat kell dolgozni és ad 2, 3 4 érmét meg vannak különböző méretű dobozok (kicsi közepes nagy amikben több érme található). ha jól számoltam hogy a teljes szettet össze lehessen szedni 1350 érmét kell gyűjteni, ami nem lehetetlen de nem is egyszerű :)
 

SnOOpRman

Active Member
Zseniális...Kér 16 óra munkát, jó pár terméket, egy erődharcot, egy MPI-t, és 3 párbajt.
Ezek alatt kapok,ha jól számoltam 14 érmét.Szerintem ez egy nagyon könnyen szerezhető szett...határozottan.Ha meg az erődharc ad 50 érmét, akkor teljesen rossz a rendszer.

Akik ezeket megálmodják/kitalálják azok játszanak a játékkal?
 

Törölt tag 18099

Vendég
Ha a szerver fele megcsinálja a párbajokat, akkor nem lesz kit ütni a következő napon, ergo 3 nap alatt a játékosok 80%-a ko-ban lesz, akik párbajos kalandot nem dognak csinálni 72 óráig, vagyis ők már buktak egy csomó érmét. Napi 16-22 óra munkát kér, ami ko esetében megvalósítható harc mellett, csak épp nem éri meg 7 érméért egy teljes napot dolgozni. Mpi-re átlagos várakozási idő csúcsidőben 20-50 perc normál esetben, és nyerned is kellene, de mivel boldog boldogtalan menni fog megint, ezért az nem lesz olyan egyszerű.

Ja és azt kihagytam, hogy nem éri meg ennyi terméket elpazarolni egy olyan párbajos szettre, ami leginkább munkára való %-os bónuszokat kapott, plusz a fegyverszettje is párbajra jó, erődharc sebzéssel. Tökéletes porfogó lesz annak, aki kiszedi, és marha jó hiszti azoktól, akik kiszednék, de nem tudják. :)
 

SnOOpRman

Active Member
Az erődharc külön nem ad érmét csak azt amit a kaland elfogadásakor lehet látni (Közepes méretű doboz aranyérmékkel) Ha jól rémlik kb 15 db van benne :/

Akkor ezek szerint én értettem félre ezt a részt: " Az erődharcok után is jár aranyérme, ráadásul valamivel több mint a kalandokért."


Plusz kiegészítés még az első kommentemhez, látva a szellemváros és indián falu kalandjait:
Kér 4 óra kerítés javítást,kér 5 óra sírrablást, kér 6 óra féldrágakő kutatást, kér 7 óra csörgőkígyó vadászatot. Valaki adta már ezeket össze? Mert egyszerűen nem vagyok képes felfogni a napi 22 óra munkát,és az erődharcot, MPI-t, párbajt.
 
Utoljára szerkesztve:

jaklee

Veteran Member
Sztem eladható lesz... Reméljük...


Egyébként meg: egyik event sem olyan, hogy mindenki össze tudja szedni a szetteket (Az ingyenes szetteket kivéve, de halottak napin pl nincs ingyenes). Tehát az ingyenes játékosok általában piacról szedik össze a teljes szettet, mert eventen kevesen pörgetnek ki teljes szettet.

Röggel meg simán megvannak a szettek, mert munkát be lehet fejezni rögért (bár nem mindegyik szerón).
 
Fent