Bejelentés Support Tudásbázis

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Kedves Cowboyok és Cowgirlök,

Ahogyan már tudhatjátok, jelentős újdonságok és fejlesztések bevezetését tervezzük a játékba. Olyan változások jönnek hamarosan, amelyet már évek óta kértek tőlünk, mint például a karakterszint emelés, funkció amely inkább a haladó játékosokra összpontosít. Most pedig beszeretnénk mutatni a második nagyobb projektünket: a Support Tudásbázist.

Tudjuk, hogy milyen fontos számtokra az, hogy naprakész és releváns információval rendelkezzetek a játékkal, eseményekkel vagy kalandokkal kapcsolatban, ezért összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat egy adott probléma megoldásához, így bármilyen kétség esetén bármikor ellenőrizhetitek ezeket a cikkeket és valószínűleg gyorsan megtalálhatjátok a keresett választ. Természetesen mindig örömmel leszünk a segítségetekre bármilyen ügyben, ezért kérjük, bármikor forduljatok hozzánk bizalommal.

Az események szekcióban mindig az aktuálisan futó eseményről olvashattok, itt megtalálható lesz minden információ ezzel kapcsolatban. Továbbá, megtalálható lehet bizonyos kazettákban és ládákban lévő tárgyak nyitási esélyei is.

Gondolkoztál már azon, hogy egészen pontosan hogyan működik a költözés, vagy hogyan hívhattak ki párbajra ha nem is vagy egy város tagja és vérdíj sem volt kitűzve rád? Fedezd fel a Tudásbázisunkat, hogy megtudd!

KB%20HU.png

Reméljük, hogy tetszik ez a fajta újdonság is a számotokra. Kérjük, ha bármilyen visszajelzésetek vagy javaslatotok lenne újabb tartalmakkal kapcsolatban, amelyeket szeretnétek látni ezen a felületen, osszátok meg velünk a kibeszélőben, örömmel adnánk őket hozzá a meglevőkhöz.

A The West Csapata
 
Fent