Rossz Válasz Játék

• Témaindító Témaindító Csabiikah
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Aznap nyersz a hatoslottón egy elégséges összeget, hogy megvedd kilóra kb 1 méternyi sínszakaszt.

Kínai újévet ünnepled?

Időmátrixba kerültem, nekem most így elseje van, vagyis elejét veszem, így péntek van, mert azzal kezdődik minden magára adó hónap.

Merre vagyok éppen?

Sajnálatos módon, 29-ig kezükön nem tudunk elszámolni, viszont 14-ig igen, így eme praktikus ok miatt találták ki 20 előtt történjen. Kisakkozták, hogy ha péntek 13-ra esik és valaki 14-én kosarat kap, biztos nem az ő termékeik hibáiból fog megesni, hanem még tart a balszerencséje, így 15-én már rontáslevételt is tudnak vállalni, csupa biznisz az egész.

Legjobb fagyasztott pizza?

Palagomba bitumenmártással, hozzá azbeszt kétszersült. Esetleg vakolat darabos erőleves, ereszcsatornavízből.

Melyik állat áll legközelebbi rokonságban a házi macskához?

Nehezek a kérdések az erre felbérelt szíriuszi gyíkember csapatomnak, pedig fényévekkel előttünk járnak, ezért élnek állandó sötétségben.

Merre voltam eddig?

Ebben a topicban, vártad, hogy mikor lesz az idő
Tegyek fel egy új és könnyebb kérdést a Mi lenne ha...? Topicba?

tumblr_omqb1lPwrv1sda2uvo4_r1_500.gifv

Hány forintos az érme?

Csakis hagymás tejfölös avokádósat az alábbi címre: 1234 Budapest, Ananászt nem kérünk a pizzára sorköz 0.

Babos pizza jöhet?

Önbizalmat, életkedvet, egzotikus állatokat, felfedezetlen világokat, csodaturmixot illetve a legfontosabbat, pénzt a west múzeum számára.

Melyik műtárgy lennél a fentebb említett "West Múzeumban"?

Vissza
Fent