Rekordok kibeszélő

.XelioX.

Game Master
The West Csapat
Game Master
Miért ítéljük el a játékosokat a múltbéli bűneik miatt?
MERT BŰN NEM MARADHAT MEGTORLÁS NÉLKÜL!!!4!

Egyébként, azért jobban belegondolva fun. Megcsinálja az ember a fesztivált, eltelik több év, tök jó eredményeket hoz, ám ennek ellenére nem kerülhet fel egy fiktív listára, a játékosközösségen belül.

Javasolom akkor ezek mellett a játék szabályzatának a módosítását is, hiszen mint egyfajta "mellékbüntetésként", bekerült a "Dicsőség Csarnokából" való végleges kizárás is, hozzáteszem, visszaható hatállyal :) Azért ezek aranyos dolgok.
 

.XelioX.

Game Master
The West Csapat
Game Master
Egyébként srácok.. mmint GM-ékre gondolok.
Ezzel a témával darázsfészekbe sikerült nyúlni, ugye tudjátok?

Az alapötlet teljesen okés volt, de szokás szerint sikerült feltuningolni mindenféle badarsággal, mint pl a visszaható hatály.
Továbbá valószínűleg a kivitelezést is olyan személyre bíztátok aki nem igazán van képben a dolgok tekintetében.

Olyan játékosok is törölve lettek, önkényesen, akik tényleg nem csináltak semmi rosszat, vagy éppen az eredményük elérését követtek el valami disznóságot.
Természetesen az, hogy ezt kicsit részletesebben megvizsgáljátok a dolgot, hát az nem jött össze.

Nagyon vastagon fogott Red bácsi kezében az a zsírkréta, ezért kérlek titeket gondoljátok át ezt az egészet, az előbb említett szakemberre meg bízzátok inkább a West Times-t, a fórum helyett, mert ott ha butaságot csinál, max kinevetjük.
 

Ghost of Red James

Well-Known Member
Tisztázzuk akkor a dolgot még egyszer, utoljára.

A visszaható hatály is közös döntés volt, bármennyire is szeretném magamra vállalni a döntés súlyát és következményeit, ezt nem tudom megtenni kizárólagosan.

Mint már mondtam, a játékosok ellenőrzésre kerültek, és a rendszerben tárolt információk alapján, nem pedig kényünk-kedvünk szerint válogattunk.

Mivel kértétek, ezért magamat töröltem a listáról, sok sikert kívánok a következőkben erre a rekordra nevező játékosoknak.

A személyeskedést pedig hagyjuk, nem méltó egyik félhez sem, így a Community Manager döntéséig a témát zárolom.
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Rendben van hogy a reform=megszüntetés, rendben van hogy a kizárást "elvileg" nem lehet megbeszélni, amire nagy ívben tojt a support
Rendben van, hogy 1 hónapja ültök rajta és az is rendben van hogy olyan eredmények kerültek törlésre amik évekkel korábban történtek mint a kizárás

DE hogy az egyetlen eredmény ami beírásra került is sikerült elrontani arra, nos találok szavakat de úgy járnék, mint Enzo, kizárnátok fórumról!!4!!
(lehet ezért is)

Szóval bátorkodom megkérdezni hogy 60as luci lasszó sebzése lenne egyben 50k vagy elég lenne 50es helyettes hozzá?
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Rendben van hogy a reform=megszüntetés
Nem döntöttem el még véglegesen, hogy mi lenne a legjobb megoldás a dicsőségek csarnoka körül kialakult feszültséggel kapcsolatban. Az utóbbi időben egyre erősödik bennem az a gondolat, hogy megszüntetni az egészet. Mind a két nézőpontot figyelembe véve, bármelyik variációnak van buktatója.

Az nem "igazságos", ha valaki úgy érte el az eredményét a többiekkel szemben, hogy ehhez jogosulatlan előnye volt. Teszem fel, ha egy új karaktert kezdek egy világon úgy, hogy előtte minden szükséges buffot elkészítek hozzá majd regisztrációt követően megkapom ezeket majd egy olyan scriptet használok, mely folyamatosan tölti vissza a motivációt, energiát és még munkát is rak be, akkor a játék "elméleti" határait feszegetem vagy az eredményem jogosult lenne az első helyre a Tiéddel - melyről hiszem, hogy teljesen megérdemelt és szabályos volt - szemben? Nem lenne igazságtalan a "saját" (ezen elméleti) eredményemet a Tiéd felé emelni? Ezen gondolatmenet - szerintem - ráhúzható a legtöbb ilyen kategóriára. Ha 'n' számú karakterrel segítem a sajátomat éveken át, akkor azt megjeleníttetni első helyen igazságos? Ha egy olyan párbajfegyvert készítek, melyhez egyébként - normál helyzetben nem jutottam volna hozzá, akkor szerepelhetnék a legelső helyen legmagasabb találat szempontjából?

Ahogy a példád is mutat(hat)ja, lehet, hogy a Te esetedben teljesen rosszul jártunk el, igenis megérdemelnéd az első helyet. Utólag, hónapokkal-évekkel később meghozni a helyes döntést vagy átlátni az egészet embert próbáló feladat. Ha a "jelenlegi" lista maradna, akkor potenciálisan helytelenül kimaradhatnak belőle bejegyzések, melyek megérdemelnék a helyüket a listában.

Személy szerint a problémám a dicsőségek csarnokával az az, hogy nem feltétlen a "valódi" legjobb értéket mutatta, mivel csak beküldéseken alapszik, nem pedig a rendszerben tárolt adatokon.

rendben van hogy a kizárást "elvileg" nem lehet megbeszélni, amire nagy ívben tojt a support
Miután megtörtént a változtatás utána "látszódott" az, hogy ki került ki a listából. Erre gondolsz "nagy ívben történő rátojásra"? Tudnád idézni azon üzenet(ek)et, ahol konkrét ilyen információk kerültek megtárgyalásra a Support csapata által?

DE hogy az egyetlen eredmény ami beírásra került is sikerült elrontani
Nem emlékszem már pontosan, de szerintem lehetett egy olyan év, hogy én módosítgattam a listát a beküldések alapján. Mindig egy lájkkal fejeztem ki azon tevékenységemet, hogy a beküldő eredménye felkerült az oldalra. Velem is előfordult, hogy rossz sorba írtam be, számoknál az ezres tagolást elrontottam vagy akármi egyéb történt. Most is szoktam hibázni, kimarad egy betű a frissítés szövegéből vagy elfelejtek képet csatolni a facebookon történő poszthoz stb. Habár közhely, de "csak az nem követ el hibát, aki nem csinál semmit."

de úgy járnék, mint Enzo, kizárnátok fórumról!!4!!
(lehet ezért is)
Úgy gondolom, hogy negatív/építő kritikáért még senkit sem zártam ki a fórumról vagy töröltem a kommentjét. Azonban, ha egy hozzászólás alpári és második alkalommal is megosztásra kerül annak ellenére, hogy legelső alkalommal semmilyen retorzió nem érte, akkor én vagyok az önkényes diktátor, amiért az eltávolítással már büntetést is alkalmazok? Ha olyan hozzászólások érkeznek a változtatással kapcsolatban, mely nem illetlen és a nem-tetszés nem alpári módon van kifejezve, akkor meg tudom mutatni ezeket, hogy igenis hideg fogadtatásban részesül és a közösségből ellenszenvet vált ki, különben kénytelen vagyok törölni. Visszacsatolva a hozzászólásod elejére, azzal hogy megválaszoltam egyik feltételezésedet egy aktuális példával felhozva, akkor nagy ívben tojok erre? Elképzelhető, hogy a 22-es csapdájába estem.

Ezer örömmel olvasnék alternatív megoldásokat a helyzet (dicsőségek csarnokában lévő bejegyzések) megoldására, mely észszerű lehetőséget biztosít a "régi" és az "új" lista problémáinak orvoslására. Hiszek abban, hogy a kommunikáció és a másik fél álláspontjának ismertetésével és befogadásával a legtöbb probléma kezelhető, ahogyan ez is.
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Sziasztok, ismét én :D

Mit szólnátok ahhoz, ha a 2.184-es frissítéssel együtt egy új fejezet nyílna meg a dicsőségek csarnoka terén? Készítenénk egy olyan listát (a régi szabályok szerint), mely a 151 és 250-es szintű játékosok eredményeit tartalmazná. Ezzel együtt elhagyhatnánk pár, korábbi kevésbé népszerű rekord pontot és újakat is meghatározhatnánk.

A célom egy beszélgetés kialakítása, ahol érdemileg reflektálunk egymás véleményére.
 

Kanyim

Veteran Member
Szegény andornak se írták h multi miatt nincs a listán :X
Amúgy ez annyiból érdekes hogy valaki laikusan ránéz és nem érti hogy ha Andor lejelentette miért nem kerülnek be a rekordjai. Nincs mindenki képben azzal hogy ő mit is követett el. Szóval azért 1 megmagyarázó válasz is jöhetne rá.. vagy akkor Andor bejelentését is törölni kéne...
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Amúgy ez annyiból érdekes hogy valaki laikusan ránéz és nem érti hogy ha Andor lejelentette miért nem kerülnek be a rekordjai. Nincs mindenki képben azzal hogy ő mit is követett el. Szóval azért 1 megmagyarázó válasz is jöhetne rá.. vagy akkor Andor bejelentését is törölni kéne...
Láthatóan maga andor sem tudja miért került le
 
Fent