Rekordok kibeszélő

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Sziasztok! Mit szólnátok egy olyan kategóriához, hogy "legnagyobb sebesség"?
Szia andor, örülök, hogy leírtad az ötletedet a kibeszélőben. Alapvetően a sebességgel az a 'probléma', hogy a párbajhősök előnyben vannak a 10%-os, prém esetén 20%-os bónuszukkal. Bár ennek ellenére ketté lehetne szedni a kategóriát. Megbeszélem a Csapat többi tagjával, hogy ők mit gondolnak róla, de szívesen olvasom a fórumozók véleményét is! :)
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Majd minden eredmény ezekre épül.
Építés, erődharc, PB, MPI, munkáknál TP, $, szerencse.
A pbhősök előnye meg ott van az erődharcon is. Ott is szét lehetett választani. Ahogy a katonákét is.

A munkások előnyét viszont nem választották szét, pedig a találati esély növelésük hozzátesz a sebzéshez, a kitérési esély növeléseik meg a kitérésekhez.
Nem véletlen, hogy a katonák elkülönítésével a munkások uralják a kitérés rekordokat. Minden karakterosztály bónusza -akár pozitívan, akár negatívan- befolyásolja a sebzést és a kitérési esélyeket. (Persze kivétel erősíti a szabályt, a párbajhősnél egyedüliként nincs kitérés statisztikát bármilyen irányba befolyásoló bónusz, illetve a kalandornál nincs bónusz, amely a sebzési részt befolyásolja.) Mivel mindkét említett kategóriában csak 1-1 "tisztán mérhető" karakterosztály van, így a rekordok kategória leosztása unfair. Már régen minden karakterosztályt külön kategóriába kellett volna helyezni, és/vagy a meglévő, nyilvánvalóan konkrét karakterosztályt előnyben részesítő úgynevezett abszolút-rekord kategória is logikus. (Jelenleg megvan az abszolút kategória, amit uralnak a katonák, és van egy katonákat kizáró kategória, amit meg uralnak a munkások. De a sebzés kategóriák hasonlóan rosszul vannak megképezve jelenleg.)
 
Fent