Rekordok kibeszélő

Etheryon

Well-Known Member
Rendben van hogy a reform=megszüntetés, rendben van hogy a kizárást "elvileg" nem lehet megbeszélni, amire nagy ívben tojt a support
Rendben van, hogy 1 hónapja ültök rajta és az is rendben van hogy olyan eredmények kerültek törlésre amik évekkel korábban történtek mint a kizárás

DE hogy az egyetlen eredmény ami beírásra került is sikerült elrontani arra, nos találok szavakat de úgy járnék, mint Enzo, kizárnátok fórumról!!4!!
(lehet ezért is)

Szóval bátorkodom megkérdezni hogy 60as luci lasszó sebzése lenne egyben 50k vagy elég lenne 50es helyettes hozzá?
 

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Rendben van hogy a reform=megszüntetés
Nem döntöttem el még véglegesen, hogy mi lenne a legjobb megoldás a dicsőségek csarnoka körül kialakult feszültséggel kapcsolatban. Az utóbbi időben egyre erősödik bennem az a gondolat, hogy megszüntetni az egészet. Mind a két nézőpontot figyelembe véve, bármelyik variációnak van buktatója.

Az nem "igazságos", ha valaki úgy érte el az eredményét a többiekkel szemben, hogy ehhez jogosulatlan előnye volt. Teszem fel, ha egy új karaktert kezdek egy világon úgy, hogy előtte minden szükséges buffot elkészítek hozzá majd regisztrációt követően megkapom ezeket majd egy olyan scriptet használok, mely folyamatosan tölti vissza a motivációt, energiát és még munkát is rak be, akkor a játék "elméleti" határait feszegetem vagy az eredményem jogosult lenne az első helyre a Tiéddel - melyről hiszem, hogy teljesen megérdemelt és szabályos volt - szemben? Nem lenne igazságtalan a "saját" (ezen elméleti) eredményemet a Tiéd felé emelni? Ezen gondolatmenet - szerintem - ráhúzható a legtöbb ilyen kategóriára. Ha 'n' számú karakterrel segítem a sajátomat éveken át, akkor azt megjeleníttetni első helyen igazságos? Ha egy olyan párbajfegyvert készítek, melyhez egyébként - normál helyzetben nem jutottam volna hozzá, akkor szerepelhetnék a legelső helyen legmagasabb találat szempontjából?

Ahogy a példád is mutat(hat)ja, lehet, hogy a Te esetedben teljesen rosszul jártunk el, igenis megérdemelnéd az első helyet. Utólag, hónapokkal-évekkel később meghozni a helyes döntést vagy átlátni az egészet embert próbáló feladat. Ha a "jelenlegi" lista maradna, akkor potenciálisan helytelenül kimaradhatnak belőle bejegyzések, melyek megérdemelnék a helyüket a listában.

Személy szerint a problémám a dicsőségek csarnokával az az, hogy nem feltétlen a "valódi" legjobb értéket mutatta, mivel csak beküldéseken alapszik, nem pedig a rendszerben tárolt adatokon.

rendben van hogy a kizárást "elvileg" nem lehet megbeszélni, amire nagy ívben tojt a support
Miután megtörtént a változtatás utána "látszódott" az, hogy ki került ki a listából. Erre gondolsz "nagy ívben történő rátojásra"? Tudnád idézni azon üzenet(ek)et, ahol konkrét ilyen információk kerültek megtárgyalásra a Support csapata által?

DE hogy az egyetlen eredmény ami beírásra került is sikerült elrontani
Nem emlékszem már pontosan, de szerintem lehetett egy olyan év, hogy én módosítgattam a listát a beküldések alapján. Mindig egy lájkkal fejeztem ki azon tevékenységemet, hogy a beküldő eredménye felkerült az oldalra. Velem is előfordult, hogy rossz sorba írtam be, számoknál az ezres tagolást elrontottam vagy akármi egyéb történt. Most is szoktam hibázni, kimarad egy betű a frissítés szövegéből vagy elfelejtek képet csatolni a facebookon történő poszthoz stb. Habár közhely, de "csak az nem követ el hibát, aki nem csinál semmit."

de úgy járnék, mint Enzo, kizárnátok fórumról!!4!!
(lehet ezért is)
Úgy gondolom, hogy negatív/építő kritikáért még senkit sem zártam ki a fórumról vagy töröltem a kommentjét. Azonban, ha egy hozzászólás alpári és második alkalommal is megosztásra kerül annak ellenére, hogy legelső alkalommal semmilyen retorzió nem érte, akkor én vagyok az önkényes diktátor, amiért az eltávolítással már büntetést is alkalmazok? Ha olyan hozzászólások érkeznek a változtatással kapcsolatban, mely nem illetlen és a nem-tetszés nem alpári módon van kifejezve, akkor meg tudom mutatni ezeket, hogy igenis hideg fogadtatásban részesül és a közösségből ellenszenvet vált ki, különben kénytelen vagyok törölni. Visszacsatolva a hozzászólásod elejére, azzal hogy megválaszoltam egyik feltételezésedet egy aktuális példával felhozva, akkor nagy ívben tojok erre? Elképzelhető, hogy a 22-es csapdájába estem.

Ezer örömmel olvasnék alternatív megoldásokat a helyzet (dicsőségek csarnokában lévő bejegyzések) megoldására, mely észszerű lehetőséget biztosít a "régi" és az "új" lista problémáinak orvoslására. Hiszek abban, hogy a kommunikáció és a másik fél álláspontjának ismertetésével és befogadásával a legtöbb probléma kezelhető, ahogyan ez is.
 
Fent