Leghamarabb elért 250-es szint:
1. helyezett: Goldberger
Fejlődésem története
Ezt azoknak szánom akik arra adnák a fejüket,hogy végigmenjenek az úton ,amit én már bejártam.
2012-óta vagyok Eldorádón,,korábban Arizonán kezdtem.
A kezdeti fejlődésem párbaj és építéssel kezdődött. Thunder városába raktam pár óra építést,amit szerintem azóta se döntött meg senki.
Ez a hosszú évek monotonitása, ami szinte csak építéssel telt, nagyon unalmassá tette számomra ezt a karaktert. Beléptem munka beállít kicsi piac és kiléptem.
Ebben a változás előszele az volt,hogy szintemelés lebegett a láthatáron. Ekkor még nem tudtam,hogy seccelni fogok. Majd mikor megtörtént hirtelen 200 felett találtam magamat. Azt érzékeltem a környezetemben,hogy egyre többen állnak át secre. Ezért aztán elkezdtem készülni mint felszerelésben ,mint buffokkal.
Annyit tudni kell,hogy a jó 10 év alatt 200 energiadobozt gyűjtöttem össze amihez vásároltam 10-20-30-40 néha még nagyobb pakkokban más világokon való fizetéssel dobozokat valamit motis dobozokat.
Ezzel párhuzamosan több világon csodaszer termékeket gyűjtöttem és Eldoradora cseréltem.
Majd jött a 2023-as fekete péntek kiárusítása ahol vettem vadnyugati péntek fegyókat,és lovas szettet, valamint nyári poncsót.
Gringo kalapot tudtam venni Ethertől,akinek 1000 hála érte.
És akkor elkezdtem,de nem nagyon voltam megelégedve a tp mennyiséggel. Kicsit sporolosan is csináltam mert volt hogy csak guaranával játszottam.
Vártam türelemmel erősebb szettre vagy jobb fegyverekre. Eközben V1-es barátom Hofitomi jó tanácsainak,és segítségeinek hála köszönhetem a fejlődésemet. Köszi Tomi
Aztán tavaly jött a fekete pénteken vadnyugati részek kiárusítás ,és szinte mindent lecseréltem, kalap ruha kivétellel. Ekkora már 600 körül jártam energiadobozzal és 5k csodaszer 4k édesítőszer,750 tökleves,250 mézeskalács vásárlás után indultam meg igazán 2024 decemberében 228-as szinttel.
Költségek: kb 20k rög felszerelésre és energia töltésre.
Kb. 8 hónapnyi maraton után ,jutottam el idáig.
Eldoradon nagy köszönet illeti meg Zolo666 barátomat aki szinte napi kapcsolatban volt velem és mindenbe segített. Tudjátok, amúgy ő nekem egy párbajos ellenfélből lett barát is.
Először is Nem, ismétlem Nem, ültem reggeltől estig gép előtt! Reggel 1-2 óra este szintén 1-2 óra gép előtt!
Egyik speed verseny alkalmával figyeltem meg,hogy az agyam teljesen ráállt arra hogy 2 percenként megcsinálom amit kell, és folytatom a való életbeli dolgaimat.
Játék közben,ahogy osztottam a figyelmemet a következő dolgokat csináltam pl:gyerekekkel játszottam ,gondoskodtam róluk,olvatam,filmet néztem,füvet nyírtam,festettem,főztem,edzettem, vagy épp vásároltam szóval mindent is csináltam.
Megmondom őszintén február végén volt egy kis mélypontom, amikor úgy éreztem,hogy kicsit kezdek becsavarodni,ezért pár napot pihentettem az egészet és meditáltam.
Mindebből a családom semmit nem érzékelt ami a legfontosabb.
Így is kezdtem neki,hogy csak addig csinálom amíg ők nem csorbulnak a játékom miatt. A mélypont után új lendülettel vágtam neki és toltam a napi 2m tp-t
10-14 naponta szinteket léptem,ahogy munkám is engedte.
Tavasszal már kiszámoltam hogy még 100 nap, ha tartom a napi szintet és kész is vagyok. Ennek a közelébe nem érnek jó ideig a világomon,mivel fényévekre vannak tőlem.
Most ,hogy megvagyok a 250-el erődözni fogok és a többit még kitalálom. Van pár ötlet a fejemben.
Bárkinek akinek kérdése van a miként vagy optimalizálással kapcsolatban, állok rendelkezésre.
Most kicsit eltűnök nyaralni néha néha leszek.
Köszönöm a figyelmet.
U.I: soha nem vágnék bele újra