Rejtélyek a vadnyugaton... (Tapasztalatok megosztása!)

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Tisztelt Játékos közösség!

Én, úgy gondolom két nagyon nagy rejtély van a "West" nevű böngészős játékban: Ez a kettő nem más, ami szinte kivétel nélkül mindenkit foglalkoztat évek óta, már az ima hatása és a rögakció megkapásának működése...

Mindkettő az üzemeltetőtől függ én, úgy vélem és eddig a cég semmit nem osztott meg lényegében a játékosbázissal, legalábbis vajmi keveset, ha néhányakkal mégis, hogy tulajdonképpen valami kis rálátása lenne a játékosoknak erre a két összetevőjére a játéknak. Hát kérdem én mi lehet erre a megoldás?!

Ezért született meg általam ez a témakör: Itt osszuk meg egymással a tapasztalatainkat, melyeket, már eddig észrevételeztünk a két említett "rejtélyről."

Jöhet ide szinte minden ötlet, javaslat, ki mikor-hogyan mi alapján próbálta őket végre hajtani és például milyen hatást tapasztalt ima után valamint miszerint kapott rögakciót...

Természetesen, ha eszetekbe jutna egyéb rejtély is, arról is nyugodtan lehet a továbbiakban diskurálni... Ezért nyitottam ezt a fórumtémát, hogy hátha többet megtudunk egymástól.

Hála a kommentekért:

Krisz

Zaszi

Veteran Member
Az ima csak arra jó, hogy turbóteknőst szerezz. :D
"csak" 10 év folytonos imádkozás kell hozza. :)
Ima.jpg

Rögakció nekem mindig néhány nappal a kiárusítások előtt szokott jönni, de mivel évek óta nem veszek rögöt így nem foglalkozok vele.

Az jobban érdekel miért nem jó semmire nagyító amit a mítosz kalandsor ad a végén?, ha az a kalandsor vége miért nem ad semmilyen eredményt, tudom egy 15 éves kalandsor, de ez akkor is jobban érdekel, mit az, hogy mire jó az ima. :D

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Mai napon:

krissznixrogaksön.png

Ne aggódjatok nem élek vele, florida nem az én világom, ahogy v1 sem, mert oda meg tegnap volt rögakcióm, de az, hogy a fő karakterre nem jön egy ilyen, mikor több alkalommal belépek a világokra arra nem találok szót se. Aztán 1x frissítek floridán és v1-en és oda meg rögvest kapok akciót, ebben annyira nincsen logika vagy csak én nem találom... :(

Shadow Bandit

Veteran Member
Nekem minden hónapban beadja minimális eltéréssel. (1-2 nap eltérés szokott lenni) Ha veszek rögöt, akkor következő hónapban kevesebb lesz az akcióm, ha nem veszek akkor ugyanaz marad. 150%-nál nagyobbat már körülbelül másfél vagy két éve nem láttam amit egyébként sajnálok azért. A másik névvel is minden hónapban bead valamilyen akciót, csak ott nyilván más az időpont amikor ismétlődik... talán ott hónap közepe, ezzel meg minden hónapnak legeleje.

Shadow Bandit

Veteran Member
Pedig van benne a logika. Sokáig voltál inaktív? Vegyél rögöt, hogy utol tudd érni a többieket minden téren. Ha sokat vagy aktív, akkor nem szorulsz rá olyan szinten a rögre, hiszen tartod a lépést a játékkal.
Nem feltétlen azért vesz valaki rögöt hogy utol érjen másokat, és nem azért mert rászorul valaki a lemaradás miatt. Valakinek ez az élvezetes, így akar jobb dolgokat elérni és szerintem ezzel semmi baj nincs. Nem szeretem ezzel a témával azokat a hozzászólásokat amelyek arról szólnak hogy kutakodunk egymás pénztárcájában és beleszólunk abba ki mit szeret és hogyan. Azért gyakran vannak a játékokban prémim funkciók, rengeteg olyan játékot tudok ahol vásárolni lehet pénzért előnyt....

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Az InnoGames imádsága (Miatyánk picit átköltve)​

Mi InnoGames-ünk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te kasszád;
jöjjön el a te új világod;
legyen meg a te bevételed,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi aranyrögünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg párbajainkat,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk kritelőknek;
és ne vígy minket ko-ba,
de szabadíts meg a trolloktól!
(Mert tiéd az El Dorado, a Koalíció és a dicsőség 1-1 erődgyőzelem után
mindörökké.) Ámen.

Mormolóban az ima minden templomba lépést követően elhagyja a szám, kérek szépen aranyrög akciót most ezután! :)

Shadow Bandit

Veteran Member
Az InnoGames imádsága (Miatyánk picit átköltve)​

Mi InnoGames-ünk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te kasszád;
jöjjön el a te új világod;
legyen meg a te bevételed,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi aranyrögünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg párbajainkat,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk kritelőknek;
és ne vígy minket ko-ba,
de szabadíts meg a trolloktól!
(Mert tiéd az El Dorado, a Koalíció és a dicsőség 1-1 erődgyőzelem után
mindörökké.) Ámen.

Mormolóban az ima minden templomba lépést követően elhagyja a szám, kérek szépen aranyrög akciót most ezután! :)
Ez nagyon jó :D

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Naplóm következő pontja:

Ma történt meg, hogy délutáni erődharc után kis szünetet tartottam mindenféle West világoktól mentesen, lementem a városba a gép nem volt bekapcsolva, mire hazaértem bekapcsoltam a Dell-t ez fogadott és persze, hogy megint egy számomra hasztalan világon, Lujzianán:

150 neeeeee.png

Azt azért én kétlem, hogy átok ülne rajtam, de hogy ez már röhejes az kész vicc, kezdem azt hinni, hogy ez a sok név taktika átka, de nem kell ezt elhinni természetesen, ugyebár, ha minden világon egy nevem lenne több esélyem lenne, csak akkor meg bizony a rög is minden világon egyszerre fogyna, nehéz ügy ez nekem szóval...

Ne járjatok, így ti is, mint én, ha kaptok aranyrögöt éljetek vele akkor is, ha nem a fő fiók nevedre kapod a kívánt mennyiséget, nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged irgalmatlanul!

Én szóltam !

UFF !

Mr. T.

THE DEVIL
Nem feltétlen azért vesz valaki rögöt hogy utol érjen másokat, és nem azért mert rászorul valaki a lemaradás miatt. Valakinek ez az élvezetes, így akar jobb dolgokat elérni és szerintem ezzel semmi baj nincs. Nem szeretem ezzel a témával azokat a hozzászólásokat amelyek arról szólnak hogy kutakodunk egymás pénztárcájában és beleszólunk abba ki mit szeret és hogyan. Azért gyakran vannak a játékokban prémim funkciók, rengeteg olyan játékot tudok ahol vásárolni lehet pénzért előnyt....

most vagy én értem félre a te hozzászólásodat, melyben támadsz, vagy te értesz félre engem.. volt egy kérdés, logikát keresve válaszoltam.. nem a sajátom logikáján alapulót, hanem az Inno-ét és az akcióét.. személy szerint totálisan nem érdekel, hogy ki-mennyit költ a játékra..

Shadow Bandit

Veteran Member
Nem támadó jelleggel írtam, csupán nem értem a nézőpontod. Valószínűleg én értettem félre akkor valamit, elnézést kérek miatta.
most vagy én értem félre a te hozzászólásodat, melyben támadsz, vagy te értesz félre engem.. volt egy kérdés, logikát keresve válaszoltam.. nem a sajátom logikáján alapulót, hanem az Inno-ét és az akcióét.. személy szerint totálisan nem érdekel, hogy ki-mennyit költ a játékra..

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
(m)elegem van... hiába frissítek ezeregyedjére is, csak nem kapom azt a várva várt akciót... (én meg, már kínomban kezdem, úgy hinni, hogy én nem is kaphatok valami fura ok folytán...)

törzsvásárlóknak, már nem jár?
felmerül bennem a kérdés: eleget költöttem az Innogamesre?

:(

Fent