Rejtélyek a vadnyugaton... (Tapasztalatok megosztása!)

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Tisztelt Játékos közösség!

Én, úgy gondolom két nagyon nagy rejtély van a "West" nevű böngészős játékban: Ez a kettő nem más, ami szinte kivétel nélkül mindenkit foglalkoztat évek óta, már az ima hatása és a rögakció megkapásának működése...

Mindkettő az üzemeltetőtől függ én, úgy vélem és eddig a cég semmit nem osztott meg lényegében a játékosbázissal, legalábbis vajmi keveset, ha néhányakkal mégis, hogy tulajdonképpen valami kis rálátása lenne a játékosoknak erre a két összetevőjére a játéknak. Hát kérdem én mi lehet erre a megoldás?!

Ezért született meg általam ez a témakör: Itt osszuk meg egymással a tapasztalatainkat, melyeket, már eddig észrevételeztünk a két említett "rejtélyről."

Jöhet ide szinte minden ötlet, javaslat, ki mikor-hogyan mi alapján próbálta őket végre hajtani és például milyen hatást tapasztalt ima után valamint miszerint kapott rögakciót...

Természetesen, ha eszetekbe jutna egyéb rejtély is, arról is nyugodtan lehet a továbbiakban diskurálni... Ezért nyitottam ezt a fórumtémát, hogy hátha többet megtudunk egymástól.

Hála a kommentekért:

Krisz

Az ima csak arra jó, hogy turbóteknőst szerezz. :D
"csak" 10 év folytonos imádkozás kell hozza. :)
Ima.jpg

Rögakció nekem mindig néhány nappal a kiárusítások előtt szokott jönni, de mivel évek óta nem veszek rögöt így nem foglalkozok vele.

Az jobban érdekel miért nem jó semmire nagyító amit a mítosz kalandsor ad a végén?, ha az a kalandsor vége miért nem ad semmilyen eredményt, tudom egy 15 éves kalandsor, de ez akkor is jobban érdekel, mit az, hogy mire jó az ima. :D

Mai napon:

krissznixrogaksön.png

Ne aggódjatok nem élek vele, florida nem az én világom, ahogy v1 sem, mert oda meg tegnap volt rögakcióm, de az, hogy a fő karakterre nem jön egy ilyen, mikor több alkalommal belépek a világokra arra nem találok szót se. Aztán 1x frissítek floridán és v1-en és oda meg rögvest kapok akciót, ebben annyira nincsen logika vagy csak én nem találom... :(

Nekem minden hónapban beadja minimális eltéréssel. (1-2 nap eltérés szokott lenni) Ha veszek rögöt, akkor következő hónapban kevesebb lesz az akcióm, ha nem veszek akkor ugyanaz marad. 150%-nál nagyobbat már körülbelül másfél vagy két éve nem láttam amit egyébként sajnálok azért. A másik névvel is minden hónapban bead valamilyen akciót, csak ott nyilván más az időpont amikor ismétlődik... talán ott hónap közepe, ezzel meg minden hónapnak legeleje.

Pedig van benne a logika. Sokáig voltál inaktív? Vegyél rögöt, hogy utol tudd érni a többieket minden téren. Ha sokat vagy aktív, akkor nem szorulsz rá olyan szinten a rögre, hiszen tartod a lépést a játékkal.
Nem feltétlen azért vesz valaki rögöt hogy utol érjen másokat, és nem azért mert rászorul valaki a lemaradás miatt. Valakinek ez az élvezetes, így akar jobb dolgokat elérni és szerintem ezzel semmi baj nincs. Nem szeretem ezzel a témával azokat a hozzászólásokat amelyek arról szólnak hogy kutakodunk egymás pénztárcájában és beleszólunk abba ki mit szeret és hogyan. Azért gyakran vannak a játékokban prémim funkciók, rengeteg olyan játékot tudok ahol vásárolni lehet pénzért előnyt....

Az InnoGames imádsága (Miatyánk picit átköltve)​

Mi InnoGames-ünk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te kasszád;
jöjjön el a te új világod;
legyen meg a te bevételed,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi aranyrögünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg párbajainkat,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk kritelőknek;
és ne vígy minket ko-ba,
de szabadíts meg a trolloktól!
(Mert tiéd az El Dorado, a Koalíció és a dicsőség 1-1 erődgyőzelem után
mindörökké.) Ámen.

Mormolóban az ima minden templomba lépést követően elhagyja a szám, kérek szépen aranyrög akciót most ezután! :)

Az InnoGames imádsága (Miatyánk picit átköltve)​

Mi InnoGames-ünk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te kasszád;
jöjjön el a te új világod;
legyen meg a te bevételed,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi aranyrögünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg párbajainkat,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk kritelőknek;
és ne vígy minket ko-ba,
de szabadíts meg a trolloktól!
(Mert tiéd az El Dorado, a Koalíció és a dicsőség 1-1 erődgyőzelem után
mindörökké.) Ámen.

Mormolóban az ima minden templomba lépést követően elhagyja a szám, kérek szépen aranyrög akciót most ezután! :)
Ez nagyon jó :D

Naplóm következő pontja:

Ma történt meg, hogy délutáni erődharc után kis szünetet tartottam mindenféle West világoktól mentesen, lementem a városba a gép nem volt bekapcsolva, mire hazaértem bekapcsoltam a Dell-t ez fogadott és persze, hogy megint egy számomra hasztalan világon, Lujzianán:

150 neeeeee.png

Azt azért én kétlem, hogy átok ülne rajtam, de hogy ez már röhejes az kész vicc, kezdem azt hinni, hogy ez a sok név taktika átka, de nem kell ezt elhinni természetesen, ugyebár, ha minden világon egy nevem lenne több esélyem lenne, csak akkor meg bizony a rög is minden világon egyszerre fogyna, nehéz ügy ez nekem szóval...

Ne járjatok, így ti is, mint én, ha kaptok aranyrögöt éljetek vele akkor is, ha nem a fő fiók nevedre kapod a kívánt mennyiséget, nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged irgalmatlanul!

Én szóltam !

UFF !

Nem feltétlen azért vesz valaki rögöt hogy utol érjen másokat, és nem azért mert rászorul valaki a lemaradás miatt. Valakinek ez az élvezetes, így akar jobb dolgokat elérni és szerintem ezzel semmi baj nincs. Nem szeretem ezzel a témával azokat a hozzászólásokat amelyek arról szólnak hogy kutakodunk egymás pénztárcájában és beleszólunk abba ki mit szeret és hogyan. Azért gyakran vannak a játékokban prémim funkciók, rengeteg olyan játékot tudok ahol vásárolni lehet pénzért előnyt....

most vagy én értem félre a te hozzászólásodat, melyben támadsz, vagy te értesz félre engem.. volt egy kérdés, logikát keresve válaszoltam.. nem a sajátom logikáján alapulót, hanem az Inno-ét és az akcióét.. személy szerint totálisan nem érdekel, hogy ki-mennyit költ a játékra..

Nem támadó jelleggel írtam, csupán nem értem a nézőpontod. Valószínűleg én értettem félre akkor valamit, elnézést kérek miatta.
most vagy én értem félre a te hozzászólásodat, melyben támadsz, vagy te értesz félre engem.. volt egy kérdés, logikát keresve válaszoltam.. nem a sajátom logikáján alapulót, hanem az Inno-ét és az akcióét.. személy szerint totálisan nem érdekel, hogy ki-mennyit költ a játékra..

(m)elegem van... hiába frissítek ezeregyedjére is, csak nem kapom azt a várva várt akciót... (én meg, már kínomban kezdem, úgy hinni, hogy én nem is kaphatok valami fura ok folytán...)

törzsvásárlóknak, már nem jár?
felmerül bennem a kérdés: eleget költöttem az Innogamesre?

:(

Vissza
Fent