• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kibeszélő Rajongói szett

Klar

Game Master
The West Csapat
Game Master
nem igazan ertek egyet ezzel
tavaly be lehetett tenni az uj vilagra egy hettel az indulas utan az uj szetteket
szerintem mi is megerdemelunk egy jo szettet OLCSON
Louisianan...
A játékosok sokszor kérték tőlünk, hogy egy új világot ne tegyenek 'tönkre' a rögös szettek. Legtöbbször Jacksonville, Kentucky világot hozzák fel példaként, mivel ott a világ megnyitását követően pár héten belül megjelentek ezek az új szettek(rajongói, hawaii, nyári szellemek stb). Így most eleget téve ezeknek a kéréseknek, se a tűzoltó se a rajongói szett nem elérhető ezen a világon. Az ezt megvásárlók egy újdonsült szerveren hatalmas előnyre tesznek szert a többiekkel szemben, főleg hogy most egy versenyt is kihirdettünk. Csupán a közösség kérését teljesítjük ezáltal. :)
 

Lyrinx.

Ügyeletes Cseszegető
Nyereményjáték fut azon a szerveren, ahol jelenleg a rögköltésen kívül egyenlőek az esélyek. Ha beteszik oda is a rajongóit, akkor aki f2p játékstílussal van ott, elbukja azt a minimális esélyét is... dee rohadék leszek, szerintem az első 10 db 150-es szintű karakterig eventet se raknék oda. Így legalább kihívás a játék, meg van miért küzdeni.

Az más kérdés hogy tonnaszámra vennétek lobotomián azt a szettet, és bevétel lenne belőle, meg csak nektek lenne értelme megvenni. Ha a fair play szabályait nézzük viszont, akkor az első bekezdésem a mérvadó. Legalább nem öli meg a szervert a rög, mint kentát 2 hónap után, hogy lesz egy agyon tápolt szövetség egy rendes, bolti cuccokkal rohangáló szövi ellen. Ezért nem raknék oda eventet sem egy ideig.