Rémtörténetek

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser

Vendég
ha v2-ön a szövimben van ilyen akkor it miért ne lehetne.

szabály:csak olyat írhatsz ami veled vagy az egyik családtagoddal esetleg a barátoddal netán valamelyik iskolatársaddal vagy munkatársaddal történt.Fantáziát használni szabad de NE LEGYEN BENNEforumozó(a gyengébbek miatt írtam nagy betűvel).Ilyesmi tőrténetekre gondoltam:Egyik barátom talált 1 talizmánt.Megmuta a családjában mindenkinek és a barátainak is kivéve nekem.Másnap felébredt és meghalt az anyja de csak azt hitte a talizmánnak semmi köze hozzá.Azután a nap után pedig az apja ilyenkór pedig már kevésbé volt benne biztos de még mindig gondolta hogy semmi köze a talizmánnak.3. napon pedig a mamája és a papája.Mostmár rájött hogy a talizmán miatt halt meg a családja ezért kidobta a szemetesbe.De 4. nap a rokonai haltak meg a barátomra meg valahogyan rákerült a talizmánés nem tudott tőle megszabadulni.5. nap pedig a barátai hunytak el kivéve engem.Ezérthozzám jött hogy nálam lakhasson és a talizmán dolgott elmesélte ezért nem láttam azt a bizonyos talizmánt.

Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser3632

Vendég
álmomban láttam kisszel tündét! szerencse egyből felébredtem

DeletedUser

Vendég
Én amikor azt hittem már sose, akkor kiderült hogy mégis, habár kellet volna egy igen, aki ráébreszt hogy naná! :eek:!:eek::eek::eek::eek:

DeletedUser

Vendég
azt álmodtam hogychuck norris leüt egy vas,csővel és mit ad isten nem engem hanem a barátomat üti le egy KAPÁVAL

DeletedUser13878

Vendég
A topic címe "Rémtörténetek" nem az hogy "Mit álmodtam?" :P:P

DeletedUser2234

Vendég
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem eléggé zavarnak ezek a gyerekes topicot, hogy hogyan nyírjuk ki a másikat, meg ennek a topicnak az első hsz-e. Belegondoltatok már abba, hogy mit éreznek olyanok, mikor ilyen baromságokat olvasnak, akiknek meghalt valamelyik rokona? pl. nekem apám 1,5 éve, apósom 2,5 hete és kurvára zavaró és gondolom nem csak az én számomra, hogy ilyen dolgokon viccelődtök.

DeletedUser

Vendég
sajnállak rtéged de annyi bonyolult tpic van a fórumba hogy kell egy kis kikapcsolódás

DeletedUser2234

Vendég
ja, hogy nektek az kikapcsolódás, hogy elképzelitek más halálát.... Hát szerintem ez a mostani fiatal korosztály cseppet beteg... tisztelet a kivételnek

DeletedUser

Vendég
az csak egy topic a sok közül....ne általánosítsunk !.......

DeletedUser

Vendég
ott volt, hogy tisztelet a kivételnek, de szerintem itt a fórumon a fiatalok többségére nem igaz. szvsz

tudod mit ? inkább igazat adok nekd, és Bocsánatot is kérek csak zárjuk le a vitát.......ez már egy kicsit unalmas és nem akarok OFF-olni, nálam nem divat

oké ?

DeletedUser

Vendég
Csillagtalan Éjnek TELJES MÉRTÉKBEN igaza van....Amúgy meg mi az,hogy Misz laccy?Ki a to**-nak képzeled magad,hogy ilyeneket mondasz egy nálad sokkal öregebb,érettebb,normálisabb(!!!) embernek?És csak,hogy ne legyen off rögtöznök nektek egy jó kis sztorit...

Egy nap aludtam az ágyamban.Hirtelen csörömpölés hallatszódott kint az utcán.Kimentem megnézni mi lehet az mindössze egy alsóban és egy Jimmy Jumpos pólóban:DTudjátok ebben a kis utcában,településben mindenki ismer mindenkit..nemigen járnak erre idegenek hisz nincs itt semmi látnivaló.De aznap mégis történt valami,valami furcsa.Láttam egy embert,egyáltalán nem az a megszokott feketeruhás,magas és ilyesztő alak akit most elképzeltek,nem!Egy átlagos 180 centi körüli 40 éves hapi lehetett.Odamentem hozzá félelmet nem ismerve,úgymond "meginterjúvoltam" Ki Ő?Honnan jött?Mért van itt?Erre csak annyit válaszolt:Ha Te azt tudnád többé nem aludnál nyugodtan...A fickó ezt nem olyan sejtelmesen mondta,hanem teljesen természetesen...Visszamentem lefeküdni de szinte egész éjszaka gondolkodtam.Végre sikerült elaludnom hajnali 5 óra körül...Délután 2-kor keltem fel valami nagy nyüzsgésre..Kimentem a reggeli kávémat iszogatva és csak rendőröket láttam.Szemtanúkat kerestek...Amikor elárultam nekik mi történt este beavattak,hogy.....

Ha kértek folytatást leírom

DeletedUser

Vendég
Csillagtalan Éjnek TELJES MÉRTÉKBEN igaza van....Amúgy meg mi az,hogy Misz laccy?Ki a to**-nak képzeled magad,hogy ilyeneket mondasz egy nálad sokkal öregebb,érettebb,normálisabb(!!!) embernek?És csak,hogy ne legyen off rögtöznök nektek egy jó kis sztorit...

Egy nap aludtam az ágyamban.Hirtelen csörömpölés hallatszódott kint az utcán.Kimentem megnézni mi lehet az mindössze egy alsóban és egy Jimmy Jumpos pólóban:DTudjátok ebben a kis utcában,településben mindenki ismer mindenkit..nemigen járnak erre idegenek hisz nincs itt semmi látnivaló.De aznap mégis történt valami,valami furcsa.Láttam egy embert,egyáltalán nem az a megszokott feketeruhás,magas és ilyesztő alak akit most elképzeltek,nem!Egy átlagos 180 centi körüli 40 éves hapi lehetett.Odamentem hozzá félelmet nem ismerve,úgymond "meginterjúvoltam" Ki Ő?Honnan jött?Mért van itt?Erre csak annyit válaszolt:Ha Te azt tudnád többé nem aludnál nyugodtan...A fickó ezt nem olyan sejtelmesen mondta,hanem teljesen természetesen...Visszamentem lefeküdni de szinte egész éjszaka gondolkodtam.Végre sikerült elaludnom hajnali 5 óra körül...Délután 2-kor keltem fel valami nagy nyüzsgésre..Kimentem a reggeli kávémat iszogatva és csak rendőröket láttam.Szemtanúkat kerestek...Amikor elárultam nekik mi történt este beavattak,hogy.....

Ha kértek folytatást leírom
miatatd nem fohok tudni aludni ha nem modnod a folyataást

Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent