Piac - keresem

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
És Krisztoph a kóros hüvelykujj felmutatásért? Legalább háromszor olyan irritáló, mint amiért Baba megrovást kapott.. :)

Ez mellett, már nem tudok elmenni szavak nélkül, sajnálom... :(

Engem is sok minden irritál, csaképp magamban tartom, főképp azért, mert nincs jogom megsérteni másokat, mivel minden embert egy érző léleknek tekintek, mondjuk sőt ingert sem érzek rá, hogy sértegessek, ahogy itt folyik egyesek fejében némely cselekmény, mondjuk, úgy vélem én legalábbis, hogy semelyik embernek nincs joga rá, hogy a másikat sértegesse, de ez, már egy más téma... Ami most a lényeg szóval, hogy engem meg az irritál (mivel valljuk be magam is érző emberből vagyok), hogy lépten nyomon igyekszel belém kötni, odaszúrni, ahova épp tudsz, csak, még egyenlőre én nem jöttem rá, hogy konkrétan mi is a problémád velem... Hogy tulajdonképpen hol is ártottam Te neked... Mert én ilyenre nem emlékszem sajnálatos módon, de nyilván te jobban tudod.

Ami meg a hüvelykujjam illeti:

1. Nem vonatkozik rá jelen helyzetben olyan szabályzat, amely tiltson bárminemű korlátozást a like tekintetében.
2. Az egyes pontból kifolyólag pedig szabadon azt lájkolok, amit csak akarok, amennyiszer akarok. Ha kell akkor szervertúlterhelésig mindent belájkolok igény szerint!
3. Valamit elég jól csinálhatok, ha ennyitől felemelkedik az ingerküszöböd, hogy máris irritál egy kis emberke lájkja.
+ 1: Szerintem csak keveseket irritál annyira, mint téged... a legtöbb embert ez nem is érdekli... Meglátásom szerint legalábbis!

Remélem azért nincs nagy harag ez, még mindig csupán egy játék - na meg csak egy fórum...

AMÚGY PEDIG: RELAX ! Úgy sokkal könnyebb lesz az élet...

Üdvözlet:

Krisz :)

Ui.: Ezzel a témát én viszont lezártnak is tekinteném, mert túl off irányba kezd elmenni a téma - épphogy csak reflektálnom kellett, mert szükségét éreztem, hogy megnyugtassalak... Viszont ez, még mindig egy piacos topic.

:)
 

Deleted User - 779988

Vendég
Hellószia mindenki!

A következő receptet keresem megvételre: [Útmutató a lovassági szablya kovácsolásához] . Megfizetem.

Köszi előre is.

Már van is.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent