Továbbítva Párbajszint Rework

Fura, olyan indit topicot, aki melósokat és erődösöket üt minimál tp-ért, ez szerintem nem párbaj, hanem egy komoly szegénységi bizonyitvány, ilyen ne nevezze magát párbajosnak, inkább valami pici élősdi lehet...


Podw

Kedves Podw!
Ez a beszélgetés nem azért van ,hogy a személyes problémáid ide írd. Ez nem a Mónika Show. A The West részben egy PvP-n alapuló játék. Persze lehet dolgozni is, város nélkül célszerű. Te mint egykori párbajos 200+ párbaj szinttel ugyanúgy párbajos voltál mint bárki. Azért én nyitottam a topicot mert a világon én párbajozok a legtöbbet, emellett én állok kapcsolatban a legtöbb párbajossal, külföldön is. Napi minimum 30 párbaj stb.

Ide linkelek valamit: https://prnt.sc/o5mt17
Meglehet nézni hányszor vesztettem, hányszor nyertem és mennyi a tiszteletreméltó párbajok az ellentétéhez képest. Azért mert elvertelek egyszer hozzátenném többször is elfoglak, nem azért mert munkás vagy, vagy csak ezt hazudod, hanem mert ilyen a stílusod. Megkérlek ,hogy ne siránkozz azért mert elvertek, üssél vissza. Férfi vagy. Itt le is zárom a témát, nem foglalkozok ilyennel többet. Azért lett ez a topic létrehozva ,hogy a párbajszintezést megoldjuk.

Köszönöm!
 

DeletedUser16445

Vendég
Nem kedves Enzo!

Csak nyugodtan, hiszen benne van a játékban, én nem sirok ,azt te kezdted itt, "jajj nem jó a párbaj, nincs ellenfelem cimmel", persze irtak ide, igazi párbajosok is, igy van, de téged nem tartalak annak. A 0 tps párbajosok nem azok, azok csak olyanokkal "küzdenek" meg, akiről előre tudja, nem veszithet, egy igazi párbajos, kihivást keres , nem könnyű, eleve már előre lesakkozott ellenfeleket támad. Bár lehet ez csak az én véleményem?
A másik, te engem ne nevezz hazugnak, nem vagyunk barátok, nem ittunk együtt, és sosem hazudtam senkinek!!! Szóval vegyél picit vissza, a kis fiam lehetnél....
Visszatérve, a "Mónika Show", általad emlitetthez, igy van az egész west nem az, mégis, egész nap ezt látjuk eldorádo kocsmában, igaz ott, "ENZO SHOW"-nak hivják, de már unjuk.

Megértem, persze nem tetszik a véleményem, de kiállok vele ide, bárhová.

Podw
 

Old Mustáros Kéz

Veteran Member
upload_2019-6-24_9-27-47.png
Amúgy meg leírtad, 800x vesztettél, erősebbeket kihívsz és veszítesz, nyilván tiszteletreméltó párbajnak van elkönyvelve.. Ők meg kalandok miatt a 150es párbajszintekkel kihívnak 140eseket. Tisztességtelen :D Pimpa, podw, chris csupa komisz tisztességtelen párbajos :D
Bátran írom a soraimat, hiszen engem még nem tudsz támadni :P
De ezek a statisztikák az ég világon semmit nem jelentenek. :D
De abban egyetértek, hogy a játék része, engem is ütöttek már melósként, én is ütöttem már melóst, dakotán sincs olyan nagy választék.
Reform az kell(ene)!

Old
 
Igen erősebbeket hívok ki. Néha kiütök egykét olyan embert akit ki akarok ütni és 100%-ban tisztában vagyok azzal, hogy én nyerek. Éssss?? :D
Podw összes ismerőse ide fog jönni meggyászolni a kiütését? Na én pont ezért ütöttem ki. Nem azért , mert munkás. Hihetetlen ,hogy férfi létére ekkora cirkuszt tud csinálni. Ez egy vadnyugatos játék, fogadjuk el ,hogy vannak "banditák,rossz bácsik". Én leszek a rossz bácsi ,ha nektek ez a lelketeket megnyugtatja.

Jó lenne ,ha végre érdemben szólnátok hozzá a topichoz, és nem (s)irományokat kellene olvasni másoknak.
 

DeletedUser16445

Vendég
Látom, lezártad a témát, igaz már erődöket is hivogatsz, harc chaten, kocsmában ócsárolsz, árulózol, meg ilyenek, nyugi megkapom őket, akkor is ha nem vagyok fent. A párbaj statisztikákat hagyhatod, nem mutatnak értelmes képet , de ezt tudnod kéne, ha párbajos lennél.....
De, láttam soraid közt értelmet, és igen irtál olyat is ebben a kb 50 mondatban aminek van értelme... nos én nem fogok veled foglalkozni többet, irogass ide meg a kocsmába, meg ahol akarsz butaságokat, de! Nem változik semmi, csak max tovább rontod, az amúgy is gyenge helyzeted, ezen lovagolsz 2 napja, elején vicces volt, most már inkább szánalmas :(

Sok sikert a továbbiakban, Enzo párbajtalan elvtárs :D Izé, Mc kósza elvtárs :D

Ui: A mi városunk már régi, voltak benne ilyen olyan emberkék, és gondolom párbajoztak, a tiedet meg nem régen húztad fel újra, akkor miről zagyválsz?
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16445

Vendég
Érdemi hozzászólás: Mivel a katonának van párbajos védelmi bónusza, érdemes lenne ezt kiterjeszteni a többi kasztra is, pl. melósnak lehetne szivó-refi bónusz, kalandornak kitérés bónusz, párbajosnak meg célzási bónusz, persze csak védekezés esetén.

Podw
 

DeletedUser17614

Vendég
Érdemi hozzászólás: Mivel a katonának van párbajos védelmi bónusza, érdemes lenne ezt kiterjeszteni a többi kasztra is, pl. melósnak lehetne szivó-refi bónusz, kalandornak kitérés bónusz, párbajosnak meg célzási bónusz, persze csak védekezés esetén.

Podw
Én pont az ellenkezőjét javaslom (bár a jelenleginél ez is jobb, amit mondasz), vegyük el a katonáktól a taktika bónt. Kapjon helyette mást, de ne legyen senkinek se olyan bónja, ami konkrétan befolyásolja, s egysíkúvá teszi a küzdelmeket.
 
Én elértem a célom nagyjából a csökkentéssel kapcsolatban. 395+ról 245 lett. 7 ellenfélből 80+.
Hát húzós út, párbajos karaktereknek simán megy, többi kaszt van hátrányban. Fontos ,hogy mindig a lehető legnagyobb ellenfeleket hívjuk ki és fix veszítsünk. Moti is mindig legyen a lehető legmagasabb. Aki nem kívánja ezt a rögös utat folytatni annak sajnos várnia kell a fejlesztőkre.

Téma nem áll meg. Nem hagyjuk feledésbe merülni az öreg párbajosokat akik megrekedtek 400 körül 4-5 ellenféllel. :D
 
1 éve nem jött visszajelzés. A játékostársadalom köszöni, hogy eddig sikerült eljutnunk.
Azóta legalább 300-an törölték magukat. Így tovább, fejlődjünk együtt!
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
1 éve nem jött visszajelzés. A játékostársadalom köszöni, hogy eddig sikerült eljutnunk.
Azóta legalább 300-an törölték magukat. Így tovább, fejlődjünk együtt!
Sziasztok,

Fogalmam sincs miért került ennyi ideig ez a topic mellőzésre, és elnézést kérek, hogy nem reagáltam én is amint elolvastam. Viszont a visszajelzést továbbítottam még régebb a fejlesztőknek.

Egyetértek a leírtakkal és megértjük a problémát, és már dolgozunk a megoldásán. Jelenleg ott áll az ügy, hogy hamarosan lesz egy új tárgy a párbajszint csökkentéséhez. Pontos részletek még nem tudok, de valószínűleg a következő frissítési csomagok valamelyikével érkezik, szóval a részletek hamarosan jönnek, addig is türelmeteket kérem. :)
 
A párbajt mint rendszert kellene újragondolni (milyen már az amikor több pb-t elveszít valaki mint amennyit megnyert és ő vezeti a top listát) ezért van az,hogy össze vissza támadnak boldog boldogtalant,hogy darabra megvan,és én vagyok a király.
Úgy kellene lennie,hogy figyelembe veszi a nyert,és vesztett közti különbséget (ne a tömegre a minőségre menjünk) én ezt tudnám elképzelni.
Az a baj hiába is irkálunk itt bármit is,mert azt tudomásul kell venni,hogy ennek a játéknak leáldozott sajna (vannak újak az inno kínálatában amibe teszik még a pénzt de a West már nem ide tartozik)
 

t.p.p.

A megmondó ember
Lassan eltelt megint fél év és a "csökkentős tárgy" sehol..... Eldon, 420as párbajszintel nem sok mindent tudsz csinálni a melózáson kivül :D
Meg se szólaltam :D
 
Utoljára szerkesztve:
Fent