Továbbítva Párbajszint Rework

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Esetleg valamilyen tárgyat berakhatnának az UP boltba ami a szintünkhöz igazítsa a párbajszintet, amit csak akkor lehetne használni ha a pb szintünk pl. a legmagasabb 10%-ba esik.
 
Eldó párbajosainak több mint fele már csökkenti a pb szintjét szóval várunk. Várunk hátha 2 év alatt lecsökken annyira ,hogy legalább 50 kihívható ellenfelünk legyen ne kettő vagy tíz. :D

Örülünk ,hogy a fejlesztők is velünk együtt várnak. :)
 

jaklee

Veteran Member
Nem illene a rendszerbe a drasztikus pb-szint csökkentés. Csak pb-vel fejlődésben pont az a lényeg/büntetés, hogy egyre erősebb ellenfelekért kapsz csak tp-t, nem tudsz folyton gyengékkel harcolni. (persze, a "mai világokban" pontozgat mindenki pb-ről ide-oda, így 400-as pb szintű építőn is tudsz fejlődni, de az alap elgondolást kell nézni)
És ebből meg kialakult a mostani probléma, hogy ha túl jó vagy várhatsz éveket hogy legyen sok ellenfeled újra (alapvetően logikus elgondolás alapján)

Szerintem hülyeség a képlet, ami alapján támadhatsz másokat.
Valami hasonló módon lehetne ezt a kérdést megoldani:
mindenki fölfele/lefele 100-100 játékost tudjon támadni. Viszont a 200 támadható játékosnak mindig meg kell lennie, pl ha valaki mondjuk az 51. legjobb, akkor 50-t fölfele, 150-t lefele támadhat. Szerintem ezzel a megoldással megoldódna az aktuális probléma, hogy ha valaki nagyon elszáll, akkor nem nagyon van kit támadni. Viszont az eredeti működés is megmaradna, miszerint nem lehet gyorsan sok szintet csökkenteni, és az (elvileg) gyengébbeket ütni.

Ha már a 0 motis párbajozást kinyírták, legalább oldják meg, hogy a top párbajosoknak maradjon ellenfele...

(másik ötlet, bár ez sokaknak nagyon nem tetszene :D 150-es szinten párbajszinttől függetlenül bármelyik 150-es szintűt lehetne támadni)
 

krcsirke

el pollo diablo
Párbajranglistással az a gond, nem egy 50-80 szint közötti játékosnak van azonos párbaj tpje mint egy 150esnek. Így ha 150-es állandóan őket hívná ki, ő alig kapna párbaj tp-t, ergo lefarmolná őket :D
Ha aktuális párbajszint szerinti ranglistára gondolsz, az már sokkal jobban hangzik.
 

Kenneth G

Kroki-fan
Párbajranglistással az a gond, nem egy 50-80 szint közötti játékosnak van azonos párbaj tpje mint egy 150esnek. Így ha 150-es állandóan őket hívná ki, ő alig kapna párbaj tp-t, ergo lefarmolná őket :D
Ha aktuális párbajszint szerinti ranglistára gondolsz, az már sokkal jobban hangzik.
Át lehet dolgozni a párbaj által kapható tp-t, pl. a ranglista össztp-jéből alakítani egy képletet a kapható tp-re, és akkor egy régebbi párbajosból is ugyanazt a tp-t kapná, a párbajszintes meg megszűnne.
 
Át lehetne alakítani úgy mint ahogy az NPC párbajnál van. Egy párbajt nyert 1 pontot kapsz, ha veszítesz akkor pedig -3 pont. Így nagyon gyorsan változna a párbajszintje mindenkinek. Sokkal dinamikusabb lenne minden.

Vagy egyszerűbb 150-es ki tudjon hívni minden 150-est tp nem kell a párbajért, aki fejlődni akar az épít azt cs. Munkásokat meg menjenek aludni, lépjenek ki a városból.

Hátrány: Sok visszaélési lehetőség. Minden ember aki nem párbajos bőgne.
Előny: Lenne ellenfél.



Nem tudom hány ezer ötlet kell még ,hogy történjen végre valami?
ironic
 

DeletedUser17614

Vendég
Olvastam az ötleteiteket, szerintem a legtöbbjük kivitelezhetetlen.
Én támogatom a párbajszint csökkentését, mert mindenem a párbaj, DE egy tényleg működő megoldást kéne kitalálni!
A YÁGE a legjobb szerintem, ott át kéne állítani a szintet 300-ra, vagy egyáltalán eltörölni a szintkorlátot, s felvinni mondjuk az árát 30-50k-ra (az a mai világban már nem összeg). Így a legrosszabb esetben is 300x50k lenne (15Millió dolcsi). Ennyit azért nem egy embernek érne meg a 150es szint 450-ről :) Ezek mellett még én a rögös opción is elgondolkoznék (INNO kedvence lehetne), x rögért teljesen 0-lázhatnád a pb-szinted. A másik a kötvényes megoldás (hasonló az újrapontozós lötyihez, de mondjuk 3000 kötvény lenne). Szerintem ezek lennének a legjobb megoldások. Amivel még számolhatunk: újra visszahozzák a korlátlan szintet pb-szintből (ami lehet rosszabb lenne, mint a mostani) :D
Mindezek mellett viszont mindenképp változtatni kéne a csökkenés mértékén (ne 1% legyen, hanem mondjuk 10%). Így is eltartana, amíg lezuhan a szinted, de legalább nem 2 év lenne.
 
Villogjon csak a főoldalon. Nem hagyom ,hogy feledésbe merüljön ez a dolog.:rolleyes:

-Sziasztok Enzo vagyok, párbaj függő! 4 hónapja csak alszok a játékban, mert sok párbajozás folytán, lazán felcsúszott a párbajszintem 400 köré. Sajnálatos módon túl aktívan játszottam a játékkal, ezért a játék megbüntetett. Bekerültem a kiégett párbajosok 350 feletti ligájába, ahol mindenki munkásruhában van és évekig várja ,hogy lecsökkenjen a párbajszintje. Sajnos csökkenteni nem tudjuk a saját szintünket azzal ,hogy bibliával harcolunk, ugyanis nincs nálunk magasabb aki csökkenteni tudná a párbaj szintünk.
 

DeletedUser17614

Vendég
Szerintem se szabadna hagyni, hogy leüljön ez a dolog. A játék legrégebbi eleme, amin kb. 10 év alatt SEMMIT sem változtattak. Néha eltologatják a számokat, és az nekik elég...
A játék ezen területét nagyon ki lehetne használni, csak ahhoz kéne egy melós hétvége a fejlesztőknek, amikor ezzel foglalkoznak, s ahogy én érzem, ebből nem sok minden lesz :(
 
Kicsit több mint 1 hete csökkentem a párbajszintem " manuálisan" és 36 szint csökkent le. :D
Csak nálad nagyobbak viszik érdemlegesen a szintedet. 330 szintű vagyok most és 390-435 közöttiekkel csökkentettem eddig. Eleinte 9 párbaj kellett velük ,hogy leessen egyet a szintem, már elég a 6-7 is. Persze ezt mind 85-100% motivációval kell, de inkább folyton 100 közelében.
Napi átlagosan 27 párbajt tolok le, de már elmentem a napi 50-ig is. El Doradon ennél gyorsabban nem lehet szintet csökkenteni, egész nap nyomom. Kevés az ellenfél, órákat kell várni ugye, és nincs 450-es a szerveren. Ezek mellett csak öt 390 feletti játékos van, ebből négy városban. Általában alszanak ők is, szóval szinte lehetetlen a gyors párbajszint csökkentés. Ennek ellenére megpróbálom levinni magam ameddig csak tudom.
Végtelen életerőtöltő, energiatöltő, motivációtöltő, karakterbónuszok, sebességbónuszok, nagyobb energiabónuszok kellenek.

Hát eddig ennyit erről a csökkentésről, ez nem egy élhető megoldás. Továbbra is fenntartom a javaslatom, a párbajszintezést radikálisan át kell dolgozni, és nem húzni az időt!


EdR.
 

DeletedUser17614

Vendég
Én most igyekszek napi 1 szintet legalább leadni. Sajnos borzalmasan kevés az ellenfél, még 250 körül is (mármint olyan, aki tényleg levenne értelmes mennyiségben tp-t)! Remélem nagyon gyorsan fognak ezen változtatni, vagy a játék egyik legrégibb elemét dobják el!

Új ötlet: Legyen a yáge fejleszthető. És minél magasabbra viszed, annál több szintet vesz le!
 

DeletedUser17614

Vendég
Én még javasolnám azt is, hogy a párbaj tartson rövidebb ideig (pl 5 perc). Így sokkal több embernek lenne hozzá kedve is.
 

DeletedUser17614

Vendég
Esetleg tud valaki jobb/hatékonyabb ötletet a bibliázásnál?
Elég ijesztő számok jönnek ki 1-1 csökkentéséhez :/
 
Csak veszteni megoldás ,ameddig nem oldják meg a fejlesztők. Én 800x vesztettem így csökkent 100 párbajszint eddig. Hozzátenném csak párbajos karakterrel + karakterbón, sebességbónnal lehet elérni a normális hatást. Más kasztoknak ez a csökkentést maga a pokol.
 
Ugyanitt megszólítanék egy hozzáértőt/ infóval rendelkezőt/ support tagot aki tudja, hogy tart-e valahol a párbajszintezés átdolgozása. Akármi hír reményt adhat a játékosoknak, régi játékosoknak akik visszatérnének.
 
Fent