• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Továbbítva Párbajszint Rework

Enzo di Rosetti

Well-Known Member
Fura, olyan indit topicot, aki melósokat és erődösöket üt minimál tp-ért, ez szerintem nem párbaj, hanem egy komoly szegénységi bizonyitvány, ilyen ne nevezze magát párbajosnak, inkább valami pici élősdi lehet...


Podw
Kedves Podw!
Ez a beszélgetés nem azért van ,hogy a személyes problémáid ide írd. Ez nem a Mónika Show. A The West részben egy PvP-n alapuló játék. Persze lehet dolgozni is, város nélkül célszerű. Te mint egykori párbajos 200+ párbaj szinttel ugyanúgy párbajos voltál mint bárki. Azért én nyitottam a topicot mert a világon én párbajozok a legtöbbet, emellett én állok kapcsolatban a legtöbb párbajossal, külföldön is. Napi minimum 30 párbaj stb.

Ide linkelek valamit: https://prnt.sc/o5mt17
Meglehet nézni hányszor vesztettem, hányszor nyertem és mennyi a tiszteletreméltó párbajok az ellentétéhez képest. Azért mert elvertelek egyszer hozzátenném többször is elfoglak, nem azért mert munkás vagy, vagy csak ezt hazudod, hanem mert ilyen a stílusod. Megkérlek ,hogy ne siránkozz azért mert elvertek, üssél vissza. Férfi vagy. Itt le is zárom a témát, nem foglalkozok ilyennel többet. Azért lett ez a topic létrehozva ,hogy a párbajszintezést megoldjuk.

Köszönöm!
 

DeletedUser16445

Vendég
Nem kedves Enzo!

Csak nyugodtan, hiszen benne van a játékban, én nem sirok ,azt te kezdted itt, "jajj nem jó a párbaj, nincs ellenfelem cimmel", persze irtak ide, igazi párbajosok is, igy van, de téged nem tartalak annak. A 0 tps párbajosok nem azok, azok csak olyanokkal "küzdenek" meg, akiről előre tudja, nem veszithet, egy igazi párbajos, kihivást keres , nem könnyű, eleve már előre lesakkozott ellenfeleket támad. Bár lehet ez csak az én véleményem?
A másik, te engem ne nevezz hazugnak, nem vagyunk barátok, nem ittunk együtt, és sosem hazudtam senkinek!!! Szóval vegyél picit vissza, a kis fiam lehetnél....
Visszatérve, a "Mónika Show", általad emlitetthez, igy van az egész west nem az, mégis, egész nap ezt látjuk eldorádo kocsmában, igaz ott, "ENZO SHOW"-nak hivják, de már unjuk.

Megértem, persze nem tetszik a véleményem, de kiállok vele ide, bárhová.

Podw
 

Old Mustáros Kéz

Well-Known Member
upload_2019-6-24_9-27-47.png
Amúgy meg leírtad, 800x vesztettél, erősebbeket kihívsz és veszítesz, nyilván tiszteletreméltó párbajnak van elkönyvelve.. Ők meg kalandok miatt a 150es párbajszintekkel kihívnak 140eseket. Tisztességtelen :D Pimpa, podw, chris csupa komisz tisztességtelen párbajos :D
Bátran írom a soraimat, hiszen engem még nem tudsz támadni :p
De ezek a statisztikák az ég világon semmit nem jelentenek. :D
De abban egyetértek, hogy a játék része, engem is ütöttek már melósként, én is ütöttem már melóst, dakotán sincs olyan nagy választék.
Reform az kell(ene)!

Old
 

Enzo di Rosetti

Well-Known Member
Igen erősebbeket hívok ki. Néha kiütök egykét olyan embert akit ki akarok ütni és 100%-ban tisztában vagyok azzal, hogy én nyerek. Éssss?? :D
Podw összes ismerőse ide fog jönni meggyászolni a kiütését? Na én pont ezért ütöttem ki. Nem azért , mert munkás. Hihetetlen ,hogy férfi létére ekkora cirkuszt tud csinálni. Ez egy vadnyugatos játék, fogadjuk el ,hogy vannak "banditák,rossz bácsik". Én leszek a rossz bácsi ,ha nektek ez a lelketeket megnyugtatja.

Jó lenne ,ha végre érdemben szólnátok hozzá a topichoz, és nem (s)irományokat kellene olvasni másoknak.
 

DeletedUser16445

Vendég
Látom, lezártad a témát, igaz már erődöket is hivogatsz, harc chaten, kocsmában ócsárolsz, árulózol, meg ilyenek, nyugi megkapom őket, akkor is ha nem vagyok fent. A párbaj statisztikákat hagyhatod, nem mutatnak értelmes képet , de ezt tudnod kéne, ha párbajos lennél.....
De, láttam soraid közt értelmet, és igen irtál olyat is ebben a kb 50 mondatban aminek van értelme... nos én nem fogok veled foglalkozni többet, irogass ide meg a kocsmába, meg ahol akarsz butaságokat, de! Nem változik semmi, csak max tovább rontod, az amúgy is gyenge helyzeted, ezen lovagolsz 2 napja, elején vicces volt, most már inkább szánalmas :(

Sok sikert a továbbiakban, Enzo párbajtalan elvtárs :D Izé, Mc kósza elvtárs :D

Ui: A mi városunk már régi, voltak benne ilyen olyan emberkék, és gondolom párbajoztak, a tiedet meg nem régen húztad fel újra, akkor miről zagyválsz?
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16445

Vendég
Érdemi hozzászólás: Mivel a katonának van párbajos védelmi bónusza, érdemes lenne ezt kiterjeszteni a többi kasztra is, pl. melósnak lehetne szivó-refi bónusz, kalandornak kitérés bónusz, párbajosnak meg célzási bónusz, persze csak védekezés esetén.

Podw
 

DeletedUser17614

Vendég
Érdemi hozzászólás: Mivel a katonának van párbajos védelmi bónusza, érdemes lenne ezt kiterjeszteni a többi kasztra is, pl. melósnak lehetne szivó-refi bónusz, kalandornak kitérés bónusz, párbajosnak meg célzási bónusz, persze csak védekezés esetén.

Podw
Én pont az ellenkezőjét javaslom (bár a jelenleginél ez is jobb, amit mondasz), vegyük el a katonáktól a taktika bónt. Kapjon helyette mást, de ne legyen senkinek se olyan bónja, ami konkrétan befolyásolja, s egysíkúvá teszi a küzdelmeket.
 

Enzo di Rosetti

Well-Known Member
Én elértem a célom nagyjából a csökkentéssel kapcsolatban. 395+ról 245 lett. 7 ellenfélből 80+.
Hát húzós út, párbajos karaktereknek simán megy, többi kaszt van hátrányban. Fontos ,hogy mindig a lehető legnagyobb ellenfeleket hívjuk ki és fix veszítsünk. Moti is mindig legyen a lehető legmagasabb. Aki nem kívánja ezt a rögös utat folytatni annak sajnos várnia kell a fejlesztőkre.

Téma nem áll meg. Nem hagyjuk feledésbe merülni az öreg párbajosokat akik megrekedtek 400 körül 4-5 ellenféllel. :D
 

Enzo di Rosetti

Well-Known Member
1 éve nem jött visszajelzés. A játékostársadalom köszöni, hogy eddig sikerült eljutnunk.
Azóta legalább 300-an törölték magukat. Így tovább, fejlődjünk együtt!
 

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
1 éve nem jött visszajelzés. A játékostársadalom köszöni, hogy eddig sikerült eljutnunk.
Azóta legalább 300-an törölték magukat. Így tovább, fejlődjünk együtt!
Sziasztok,

Fogalmam sincs miért került ennyi ideig ez a topic mellőzésre, és elnézést kérek, hogy nem reagáltam én is amint elolvastam. Viszont a visszajelzést továbbítottam még régebb a fejlesztőknek.

Egyetértek a leírtakkal és megértjük a problémát, és már dolgozunk a megoldásán. Jelenleg ott áll az ügy, hogy hamarosan lesz egy új tárgy a párbajszint csökkentéséhez. Pontos részletek még nem tudok, de valószínűleg a következő frissítési csomagok valamelyikével érkezik, szóval a részletek hamarosan jönnek, addig is türelmeteket kérem. :)
 
A párbajt mint rendszert kellene újragondolni (milyen már az amikor több pb-t elveszít valaki mint amennyit megnyert és ő vezeti a top listát) ezért van az,hogy össze vissza támadnak boldog boldogtalant,hogy darabra megvan,és én vagyok a király.
Úgy kellene lennie,hogy figyelembe veszi a nyert,és vesztett közti különbséget (ne a tömegre a minőségre menjünk) én ezt tudnám elképzelni.
Az a baj hiába is irkálunk itt bármit is,mert azt tudomásul kell venni,hogy ennek a játéknak leáldozott sajna (vannak újak az inno kínálatában amibe teszik még a pénzt de a West már nem ide tartozik)
 

t.p.p.

Well-Known Member
Lassan eltelt megint fél év és a "csökkentős tárgy" sehol..... Eldon, 420as párbajszintel nem sok mindent tudsz csinálni a melózáson kivül :D
Meg se szólaltam :D
 
Utoljára szerkesztve: