2022 Oktoberfest nyereményjáték

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Világ: El Dorado
Ötlet:
-Jutalmak kivétele pl.zsákmány,kazetta
-A párbaj és mpi érhetne több perecet
-Az event győztes fegyverszett lehetne egy dologban jó pl.: erőd,pb,termék vagy tapasztalat, de abban nagyon, szemben ezzel a mindenre ad valamit de semmiben sem kiemelkedőt fegyverrel
-Valahogy megoldhatnák hogy működjön telefonról az egyszerre küldés gomb
-Legyen eladható az ingyenes szett
 
Sziasztok!

Világ: Iowa
Javaslat: Nagy világmegváltó javaslattal nem szolgálhatok jelenleg, de csatlakozom azokhoz akik örülnének annak ha a jutalmak rész át lenne kicsit dolgozva. Nekem például a zsákmány, elsősegély készlet és acélkazetta nem hiányozna ha netán teljesen kikerülne (vagy legalábbis lejjebb kerülne) a ritka kategóriából. 48k-sat (már) szinte sosem nyitok, a pontozós lötty és a boríték elég nagy visszatartó erő, mert az én szerencsefaktorommal ezek visszatérő vendégek lennének minden nyitásnál. :) Ha bent is maradnak "büntetésként", picit csökkenteni lehetne a nyitási esélyüket 6,1%-ról, mondjuk a ruhaszettes ládák javára.

Üdv,
Scars
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

sajnos a tegnapi nap folyamán megcsúsztam az egyéb elfoglaltságaimmal, így már nem maradt időm sorsolni. Kompenzációképp mindenki számára, aki részt vett a játékunkban egy garantált guarana-t helyezek a felszerelésébe (arra a világra, melyet megjelölt), egyfajta garantált nyereményként.

Következzenek a nyertesek!
  • Nem találtunk olyan beküldést, melyen ezen világ lett volna megjelölve.
  • Nem találtunk olyan beküldést, melyen ezen világ lett volna megjelölve.

A jutalmatok átvételéhez nem kell ticketet írni, a tárolókat és guaranakat most a bejelentés után kiosztom számotokra. Nagyon örülünk neki, hogy ~100-an vettetek részt játékunkban! Továbbá köszönjük szépen mindenki értékes visszajelzését!

Szerencsés nyitásokat kíván,
A The West Csapta
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent