2022 Oktoberfest nyereményjáték

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

*-Krisz-*

Member
Világ: Georgia
Javaslat: az event nyertes fegyver szett adhatna értelmesebb bónuszt/pontozást. Konkrétan ha korábban 1-2 behúzott valaki semmi értelme már egy ideje egyáltalán megpróbálni az újabbakat mert nem jobbak semmiben. Vagy legyen külön bónusz rendszer új világokra és régiekre, vagy ha nem tudnak jobbat kitalálni hozhatnának be lószetteket a fegyver szettek helyére.
 

PeterG

Member
Világ:Nevada
Az esemény és sok más kaland nem veszi figyelembe milyen régi a világ, ezért új világ esetén - hiányzó termékek miatt egy teljes szerver tehetetlen, ilyenkor a hiányzó termékeket berakni shopba - dollárért:D, vagy kötiért. Valamint túl hosszú némelyik eventlista munkaideje, felére-harmadára csökkenteni őket Nem ér a végén annyit a nyeremény, amennyi idő elment rá.
 

Kasza1987

Veteran Member
Florida

1. 12 éves whisky, Perec, sült csülök, mézeskalács szív, bajor sör, savanyú káposzta, bajor kolbász, buffok nagyon gyengék, kicsit lehetne rajtuk erősíteni.
2. vasveretes kazetta, elsősegély készlet, zsákmány, acélkazetta, hihetetlen láda nyugodtan lehet kisebb szinten.
3. ritka kategóriába, felejtés és újra kezdés ital
4. több tapasztalat ital. pl ingyenes 1%,tp ital 25 rögös 5% tp ital. stb
5. kicsivel több perec az mpi párbaj, után
6. erődharcnál ne az kapjon többet akit kilőnek, hanem egyformán aki részt vesz, és nagy erődharcnál 2500 legyen max perc, esetleg lehetne nézni az online köröket is.

Így pár perc alatt ennyi :D
 

MrBlyk

Member
Világ: Florida

Szerintem izgalmasabb lenne a Türkiz fegyverszettért való versengés, ha sikertelen evés után visszaállítódna a kajaszint nullára és kikerülne a megvesztegetés. Taktikusabbá válna az event, mivel nem érné meg első napon megvásárolni egy csomó szintet, abból a célból, hogy más játékosokat elijesszen valaki a főnyereménytől, hiszen bármikor elveszlődhetnek a szintek. Ha egy játékos mondjuk elérné a 100. szintet, lehet nem nyitogatna többet, mert félne, hogy mindent kezdhetne elölről, például. Azonban, hogy jól működjön, valószínűleg át is kéne dolgozni ezt a tulajdonságpont roulettet, ami jelenleg van.

Ami az ingyenes szettet illeti, ha ezt bevezetnétek, nem a kajaszinthez kéne kötni, hanem ahhoz, hogy hány tálat fejezett be az event alatt a játékos összesen.
 
Utoljára szerkesztve:

Blinky Bill

Member
Világ: Mexico

Javaslat: Bármely eseménynél/egyéb alkalommal, amikor aranyröggel/kötvénnyel lehet előnyt szerezni (pl. az Oktoberfestnél az evési idő rövidítése, stb.), esetleg az előnyszerzéshez fel lehessen használni a veterán pontokat is, ui. azok csak elég korlátozottan használhatóak. Így talán a Tombstone-os kalandokra is többen jönnének.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Világ: V1
Javaslat: Az esemény ideje alatt kedvezményes aranyrög vásárlási csomagok.
Ezt már annyiszor mondtam :D Annyit keresnének ezzel... dehát ha nem, akkor nem :D
Így sokkal többet keresnek. (Akinek van rá lehetősége, hogy rögöt vegyen, és megtetszik neki az event annyira, hogy beruházzon, kis túlzással szinte mindegy, hogy mennyibe kerül a rög, akkor is meg fogja venni. Összességében többet buknának az ilyenkor lecsökkentett vételárakon, mint amennyit az akcióval megnyert vásárlókon keresnének.)
 

0zzy

Member
  • Világ: Mexico
  • Javaslat: A perecek gyűjtését elég korlátozottnak tartom, kicsit kiegészíteném azzal, hogy az esemény ideje alatt Napi küldetéssel is lehetne perecet szerezni, amelyet a Kocsmában a Feladatok alatt helyeznék el.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent