2022 Oktoberfest nyereményjáték

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Annarose

Active Member
Világ: V1
Javaslat: A különböző gyenge buffokat, vaskeretes kazettát, zsákmányt kivenném a nyeremények közül és valami értékesebbet tennék be helyette. Legyen rövidebb várakozási idő az ételek elfogyasztása között. Magasabb találati esély legyen.Az utazó vásár két gyűjtőkártyája kerüljön be a nyeremények közé.
 

Kanyim

Veteran Member
Flori.
Acélkazi és társai kerüljenek ki belőle, de minimum 1-el balrábbi kategóriába vándoroljanak. A 800 rögösnél az 1000 kötis is takarodjon de azonnal. Ha már kötit akarnak oda tenni akkor hozzanak létre egy 1500 kötis új boritékot. Nehogy már 800 rög csak 1000 kötit érjen.
 
Sziasztok,

Világ: V1
Javaslat: Lehetőség egy gombos perecküldésre az összes barátnak, mert telefonon idegösszeroppanást lehet kapni mire elküldöd a pereceket. Ukrán zászlót nem lehetne magyarra cserélni, esetleg Irakira?
 
Világ: Nevada
Javaslat: A hegyi farmer kalandsorhoz 1 órás munkák elvégzésére van szükség az event ideje alatt, de az event szempontjából jobban megérné 15 mp-zni, esetleg a kalandsor lehetne úgy, hogy nem 8 órát kell végezni valamiből, hanem az adott munkát 20x (vagy akárhányszor) kell elvégezni a lezáráshoz és akkor el lehet dönteni, hogy valaki inkább 15 mp-zne vagy egy órás munkákat vállalna.
 

sirci

Active Member
  • Világ: Dakota
  • Javaslat: Lehetne kicsit nagyobb az utazó vásár , hogy többet kelljen építeni, mert gyakorlatilag aki reggel nem látja meg az úgy lemarad róla mint a pinty, nem csak a kaland miatt , de amúgy is jó lenne, ha nem évente egyszer sikerülne építeni bent 1 órácskát, akár duplázni is lehetne szerintem az építési pontjait: Üdvw Sirci voltam
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent